ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Η Ντόρτμουντ ξανά κόντρα στον Θρύλο;

Η Ντόρτμουντ ξανά κόντρα στον Θρύλο; 

25/5/2012

Μεγάλωσε το Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων
Είναι η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση σε επίπεδο συλλόγων και ότι έχει να κάνει τους Νέους. Το Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων είναι μια εξαιρετικά δυνατή διοργάνωση, που ανεβάζει επίπεδο και τις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Οι νταμπλούχοι συμφώνησαν να μετάσχουν, απο την νέα σεζόν και αναμφίβολα η ομάδα Νέων θα δώσει πολλά και δυνατά ματς.
Η τελευταία ομάδα που προστέθηκε στο NextGen series είναι η Ντόρτμουντ. Δεν αποκλείεται ο Θρύλος να κληρωθεί μαζί της, στην φάση των ομίλων. Φυσικά και σε αυτό το επίπεδο πρέπει να φάει την "σφαλιάρα" της για όσα έκανε η πρώτη ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Γενικότερα, για το Τσάμπιονς Λιγκ των νέων, απομένει μια ακόμα ομάδα, για να κλήσει αναφορικά με την νέα σεζόν. Ο Ολυμπιακός, μαζί με τις Ντόρτμουντ, Άρσεναλ, Άντερλεχτ, Μπιλμπάο, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Τσέλσι, Παρί Σεν Ζερμέν, ήταν αυτές που προστέθηκαν φέτος. 
Απο πέρσι συμμετέχουν και οι Μπαρτσελόνα, Μαρσέιγ, Σέλτικ, Μάντσεστερ Σίτι, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Λίβερπουλ, Βόλφσμπουργκ, Μόλντε, Άστον Βίλα, Άγιαξ, Ρόζενμποργκ,Φενέρμπαχτσε, Τότεναμ, Ίντερ, Αϊντχόφεν.

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου