ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Σε επαφές με Ξάνθη για Βλαχοδήμο

Σε επαφές με Ξάνθη για Βλαχοδήμο

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις επαφές του για την μεταγραφή του Παναγιώτη Βλαχοδήμου από την Ξάνθη. Στις διαπραγματεύσεις λόγος για χρήματα, ανταλλάγματα αλλά και το ποσοστό μεταπώλησης
Όλο και πιο κοντά στην μεταγραφή του Παναγιώτη Βλαχοδήμουτ βρίσκεται ο Νταμπλούχος Ελλάδας Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις τους με την ομάδα της Ξάνθης για την απόκτηση του 21χρονου (11/10/1991) ακραίου χαφ-εξτρέμ και οι δύο πλευρές είναι κοντά στο να έρθουν σύντομα σε συμφωνία.
Οι Πειραιώτες φέρονται έτοιμοι να προσφέρουν ένα ποσό κοντά στις 450.000 ευρώ ώστε να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της Skoda, το οποίο αναμένεται και να δεχθεί ο σύλλογος της Ξάνθης, καθώς η διοίκηση του Χρήστου Πανόπουλου γνωρίζει καλά πως δεν μπορεί να ζητάει, πλέον, τα υπέρογκα ποσά του παρελθόντος.

Η μικρή διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές, πάντως, υπάρχει στο ποσοστό μεταπώλησης. Ο Ολυμπιακός συμφωνεί στο να έχει δικαίωμα σε αυτό το κομμάτι η Ξάνθη, αλλά κάνει λόγο για 15%.

Η Skoda, όμως, ζητάει να πάρει ένα 25% στο ενδεχόμενο που οι Πειραιώτες πουλήσουν μελλοντικά τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, κάτι στο οποίο οι ερυθρόλευκοι διαφωνούν, αλλά κάπου στη μέση αναμένεται να βρεθεί η "χρυσή" τομή.

Όσον αφορά τις ετήσιες οικονομικές αποδοχές του ποδοσφαιριστή, δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά ο Ολυμπιακός αναμένεται να του προσφέρει ένα ικανοποιητικό συμβόλαιο (πιθανότατα τετραετές) με βάση πάντα τα δεδομένα της εποχής που ζούμε.

Η Ξάνθη τον απέκτησε από την Στουγκάρδη

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Ξάνθη, με τον δεξιό χαφ-εξτρέμ (1.84μ. ύψος) να έχει μείνει νωρίτερα ελεύθερος από την ομάδα της Στουτγκάρδης, πόλη στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε ο ταλαντούχους ποδοσφαιριστής.

Παρά το γεγονός, όμως, πως έχει ζήσει πολλά χρόνια στην Γερμανία, είναι διεθνής με την εθνική μας ομάδα των Ελπίδων. Στην Skoda από το ξεκίνημα της σεζόν έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις, ξεχωρίζοντας για την άριστη τεχνική του κατάρτιση, αλλά και για τις ικανότητες του στις ντρίμπλες, έχοντας ως ατού το αβαντάζ πως είναι πολύ γρήγορος, διαθέτοντας και δυνατό κορμί.

Και όλα αυτά μαζί δημιουργούν ένα "κράμα" πολλά υποσχόμενου ποδοσφαιριστή. Ορισμένοι, μάλιστα, λόγω του αγωνιστικού του στυλ, με αρκετή δόση υπερβολής, τον έχουν χαρακτηρίσει ως τον Έλληνα... Κριστιάνο Ρονάλντο. Mε την Ξάνθη φέτος μέτρησε 29 συμμετοχές, σημειώνοντας τρία γκολ.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου