ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Μία λύση, που έχει υποστηρικτές!


Μία λύση, που έχει υποστηρικτές!

Ο Λάζλο Μπόλονι έφυγε από τον ΠΑΟΚ, ο Τύπος της Ρουμανίας εμπλέκει τις τελευταίες ημέρες τον έμπειρο τεχνικό με τον Ολυμπιακό και το όνομά του δεν περνάει απαρητήρητο από ορισμένους στον Πειραιά. Ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr έχει το θέμα.
Στον Ολυμπιακό υπογράμμιζαν για μία ακόμα ημέρα πως δεν βιάζονται στο θέμα προπονητή, καθώς είναι μέσα στο χρονοδιάγραμμα που έχουν θέσει για την ανεύρεση του νέου τεχνικού ηγέτη της πειραϊκής ομάδας.
Την Παρασκευή (25/5), πάντως, έγινε γνωστό πως ο Λάζλο Μπόλονι αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ, καθώς δεν δέχθηκε τη "γενναία" μείωση αποδοχών που του προτάθηκε προκειμένου να παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης και για τη δεύτερη σεζόν του συμβολαίου, το οποίο είχε υπογράψει τον Ιούνιο του 2011 με τους ασπρόμαυρους. Αυτός δεν ήταν ο μόνος λόγος του "διαζυγίου", αφού ο ΠΑΟΚ ενημέρωσε τον έμπειρο κόουτς πως δεν επιθυμεί να συνεχίσει τη συνεργασία μαζί του λόγω διαφορετικής φιλοσοφίας ανάμεσα στις δύο πλευρές για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ρουμάνος προπονητής απασχολεί την πειραϊκή ΠΑΕ, αλλά δεν βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας. Δεν αποκλείεται, όμως, ο Μπόλονι να βρεθεί άμεσα ψηλά στην ερυθρόλευκη ατζέντα! Άλλωστε, τις τελευταίες ημέρες, ο Τύπος της Ρουμανίας εμπλέκει τον Μπόλονι με τον Ολυμπιακό.

Μιλάμε για έναν έμπειρο προπονητή, που ξέρει από Πρωταθλητισμό και οι περισσότερες ομάδες, στις οποίες εργάστηκε στο παρελθόν, έχουν παίξει καλό ποδόσφαιρο (με αποκορύφωμα το επιτυχημένο πέρασμά του από τις Νανσί, Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Ρεν και Σταντάρ Λιέγης), ενώ ο ίδιος αρέσκεται να δουλεύει με νέους σε ηλικία ποδοσφαιριστές. Το κασέ του είναι, φυσικά, προσιτό για τον Νταμπλούχο Ελλάδας.

Αρκετοί μέσα στην πειραϊκή ομάδα βλέπουν τον 59άχρονο προπονητή ως μία πολύ καλή λύση για τον πάγκο της ομάδας. Ήδη, πάντως, το ραντεβού με τον ατζέντη του Έκτορ Ραούλ Κούπερ (και του Ιμπαγάσα), Αλεχάντρο Καμάνιο, μετατέθηκε για την άλλη εβδομάδα, ενώ δεν είναι τόσο εύκολο να "σπάσει" το συμβόλαιο του Τροντ Σόλιντ με τη Γάνδη. Απλά, σημειώνουμε αυτές τις δύο λεπτομέρειες!

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου