ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

«Έγινε κρούση για τον Περέιρα»

«Έγινε κρούση για τον Περέιρα» 

25/5/2012

«Έγινε κρούση για τον Περέιρα»  
Γνώστης της κρούσης που έγινε στην Πόρτο από τον Ολυμπιακό για τον Βίτορ Περέιρα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο Πέδρο Αλεβέδο, ραδιοφωνικός παραγωγός του “Radio Renassenca”.

Ο Αλεβέδο σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιώργο Μαζιά δήλωσε ότι και εκείνος γνωρίζει την προσέγγιση των Πειραιωτών στην Πόρτο για να μάθουν τις προθέσεις της για τον Περέιρα αλλά δεν έδωσε πιθανότητες να υπάρξει κάποια εξέλιξη.

«Ο Ντα Κοστά είπε ότι τα συμβόλαια είναι για να τηρούνται και ο Περέιρα έχει συμβόλαιο», τόνισε ο Πορτογάλος και πρόσθεσε ότι η Πόρτο δεν έχει πρόθεση να αφήσει τον προπονητή της να αποχωρήσει.

Η μόνη πιθανότητα να διαφοροποιηθεί κάτι σε αυτά τα δεδομένα είναι -όπως υποστήριξε ο Αλεβέδο- να βρεθεί ομάδα που θα καλύψει τη ρήτρα αποδέσμευσης του Πορτογάλου προπονητή. Αυτή όμως αγγίζει τα 18 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που φυσικά βάζει "stop" στις σκέψεις που θα μπορούσαν να έκαναν οι Πειραιώτες.

Το σενάριο που θα... βόλευε τον Ολυμπιακό είναι ο πρόεδρος της Πόρτο να μην επιθυμούσε να διατηρήσει τον Περέιρα στον πάγκο της ομάδα και να τον άφηνε ελεύθερο να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου