ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΕΜΛΑΠΑ Η ΓΛΑΝΤΜΠΑΧ,ΦΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΝΤΕΡΝ,ΓΙΟΥΧΑ ΓΙΑ ΡΟΜΠΕΝ ΚΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΣΝΑΙΝΤΕΡ

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΕΜΛΑΠΑ Η ΓΛΑΝΤΜΠΑΧ,ΦΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΝΤΕΡΝ,ΓΙΟΥΧΑ ΓΙΑ ΡΟΜΠΕΝ ΚΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΣΝΑΙΝΤΕΡ

23/5/2012

Πήρε Εμλάπα η Γκλάντμπαχ


Πήρε Εμλάπα η Γκλάντμπαχ

Στο ταλέντο του Πένιελ Εμλάπα επένδυσε η Γκλάντμπαχ. Η Μπορούσια απέκτησε τον 21χρονο διεθνή με τις Ελπίδες της Γερμανίας αλλά γεννημένο στο Τόγκο επιθετικό από τη Χόφενχαϊμ.

Ο νεαρός άσος, που φέτος είχε 28 συμμετοχές και 1 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, υπέγραψε μέχρι το 2016.

Ο Φόντα στη «Λάουτερν»

Ο Φόντα στη «Λάουτερν»

Ο Φράνκο Φόντα θα είναι ο νέος προπονητής της Καϊζερσλάουτερν. Ο 46χρονος προπονητής αντικαθιστά τον Κράσιμιρ Μπαλάκοφ και θα αναλάβει το δύσκολο έργο να οδηγήσει την ιστορική ομάδα στην επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία το συντομότερο δυνατό. Από το 2006 μέχρι πρότινος ο Γερμανός προπονητής εργαζόταν στην αυστριακή Στουρμ Γκρατς.

Γιούχα για Ρόμπεν στο Μόναχο (video)


Γιούχα για Ρόμπεν στο Μόναχο (video)
Οι οπαδοί της Μπάγερν φαίνεται πως δεν συγχώρεσαν τον Άριεν Ρόμπεν για το χαμένο πέναλτι στον τελικό του Champions League απέναντι στην Τσέλσι. Στη χθεσινή φιλική αναμέτρηση των Βαυαρών με την εθνική Ολλανδίας στο Μόναχο (3-2), ο γοργοπόδαρος εξτρέμ αποδοκιμάστηκε έντονα κατά την είσοδό του ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο με τους «οράνιε», αλλά και σε κάθε ανεπιτυχή προσπάθειά του.

Ο συμπαίκτης του κι άλλοτε μέσος της Μπάγερν, Μαρκ Φαν Μπόμελ, θέλησε να τον υπερασπιστεί. «Είναι ντροπή αυτό που έγινε. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την Μπάγερν και θα έπρεπε να χαίρονται που τον έχουν στις τάξεις τους. Ξέρω πως πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο, αλλά εγώ στη θέση του θα ξανασκεφτόμουν το μέλλον μου. Δεν ξέρω τι θα κάνει εκείνος, αλλά εγώ θα έφευγα στη θέση του. Κανείς δεν τον στηρίζει στην ομάδα, όμως εκείνος είναι δυνατός και θα επιστρέψει ακόμη καλύτερος».

«Είναι αχάριστοι»


«Είναι αχάριστοι»
Αχάριστους χαρακτήρισε τους οπαδούς της Μπάγερν Μονάχου ο Γουέσλι Σνάιντερ. Ο παίκτης της Ίντερ θεώρησε απαράδεκτη τη συμπεριφορά του κόσμου απέναντι στον Άριεν Ρόμπεν στη διάρκεια του φιλικού αγώνα ανάμεσα στη Γερμανία και την Ολλανδία. Κάθε φορά που ο Ολλανδός της Μπάγερν ακουμπούσε τη μπάλα, εκείνοι τον «χλεύαζαν».

«Η αντίδραση των οπαδών εκφράζει αχαριστία. Και δεν είναι μόνο αυτό. Το πιο… αξιοσημείωτο είναι πως κανένας από την Μπάγερν δεν έχει υπερασπιστεί τον Ρόμπεν. Με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να τον απομακρύνουν από την ομάδα. Το απόγευμα του Champions League ήταν πολύ απογοητευτικό για εκείνον», δήλωσε ο 27χρονος συμπατριώτης του Ρόμπεν για να προσθέσει:

«Προσωπικά θεωρώ πως το καλύτερο για αυτόν είναι να έρθει στην Ίντερ το καλοκαίρι».

Ωστόσο, παρά το κάλεσμα του Σνάιντερ στους «νερατζούρι», ο Ρόμπεν έχει ήδη ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα των Βαυαρών μέχρι τον Ιούνιο του 2015.


ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου