ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ο Κοστάνσο αποσύρθηκε από την ενεργό δράση!

Ο Κοστάνσο αποσύρθηκε από την ενεργό δράση!

Στα 32 του χρόνια, ο Φράνκο Κοστάνσο αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση!
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Αργεντινής, ole.com.ar, o Aργεντινός τερματοφύλακας αποφάσισε να κρεμάσει τα γάντια του πριν καν συμπληρώσει το 32ο έτος της ηλικίας του.
Ο γεννημένος στις 5 Σεπτεμβρίου 1980, τερματοφύλακας, βρισκόταν χωρίς ομάδα από τις 26 Ιανουαρίου, όταν και ο Ολυμπιακός είχε ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας του με τον Αργεντινό, που είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι ως ελεύθερος από την ελβετική Βασιλεία.

Στον Ολυμπιακό δεν "έπιασε", για αυτό και λύθηκε το τριετές συμβόλαιό του κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, πραγματοποιώντας μόλις εννέα συμμετοχές με τη φανέλα της πειραϊκής ομάδας (έξι στο Πρωτάθλημα και τρία στο Champions League). Προξενεί, πάντως, εντύπωση πως αποσύρεται από την αγωνιστική δράση μόλις στα 32 του χρόνια.

Οι λόγοι της απόφασής του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί. Στο πεντάμηνο που ακολούθησε της απομάκρυνσής του από τον Ολυμπιακό, η μόνη ομάδα που είχε ακουστεί πως ενδιαφέρεται για τον Φράνκο Κοστάνσο ήταν η Ρίβερ Πλέιτ, από την οποία άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα. Ίσως, λοιπόν, η βασική αιτία του πρόωρου τέλους να είναι το γεγονός πως δεν κατάφερε να βρει την πρόταση που έψαχνε για να συνεχίσει το ποδόσφαιρο και να δώσει νέα ώθηση στην αθλητική σταδιοδρομία του.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου