ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Προς ανανέωση με Φουστέρ και Χολέμπας

Προς ανανέωση με Φουστέρ και Χολέμπας

Διάθεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι να ανανεώσει πρόωρα τα συμβόλαια των Νταβίδ Φουστέρ και Χοσέ Χολέμπας, τα οποία λήγουν το 2013, όντας ικανοποιημένη από την προσφορά των παικτών στην ομάδα.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ήδη τις ανανεώσεις στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών της. Όχι μόνο εκείνων που μένουν ελεύθεροι φέτος το καλοκαίρι, αλλά ακόμη και σε παίκτες οι οποίοι έχουν ακόμη χρόνο συνεργασίας με την ομάδα, με την διοίκηση να επιθυμεί με αυτόν τον τρόπο να επιβραβεύσει την προσφορά των αθλητών της στο ερυθρόλευκο σύνολο.
Μετά τον Μπάλας Μέγκιερι και τον Φρανσουά Μοδέστο, λοιπόν, διάθεση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ είναι να ανανεώσει πρόωρα τα συμβόλαια των Νταβίδ Φουστέρ και Χοσέ Χολέμπας. Τόσο ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, όσο και ο Ελληνογερμανός αριστερός μπακ, ήρθαν στον Πειραιά το καλοκαίρι του 2010, στο ξεκίνημα της προεδρίας του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ολυμπιακό, υπογράφοντας με τον σύλλογο τριετή συμβόλαια.

Οι Νταβίδ Φουστέρ (30 ετών) και Χοσέ Χολέμπας (28 ετών), λοιπόν, έχουν συμφωνία με την διοίκηση έως και το 2013, αλλά οι άνθρωποι της πειραϊκής ΠΑΕ, όντας απολύτως ικανοποιημένοι από την απόδοση και την προσφορά των δύο ποδοσφαιριστών της στην ομάδα, θέλει να τους κρατήσει για ακόμη περισσότερα χρόνια στο μεγάλο λιμάνι και για αυτόν τον λόγο η διοίκηση ετοιμάζει να καταθέσεις νέες προτάσεις συμβολαίων σε εκείνους.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι επαφές ανάμεσα στην διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές, ώστε οι δύο πλευρές να έρθουν σε συμφωνία και να ανανεώσουν την συνεργασία τους. Διάθεση και των παικτών είναι να συνεχίσουν την καριέρα τους στο μεγάλο λιμάνι. Στην περίπτωση του Χοσέ Χολέμπας, μάλιστα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός επιθυμεί να έρθει σε συμφωνία με τον διεθνή αμυντικό πριν την έναρξη του EURO 2012, στο οποίο ο Ελληνογερμανός μπακ θα αγωνιστεί με την εθνική μας ομάδα.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου