ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Ανακοινώνει το ποιους θα κόψει ο Ζαρντίμ

Ανακοινώνει το ποιους θα κόψει ο Ζαρντίμ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα ανακοινώσει το ποιους ποδοσφαιριστές θα "κόψει" από το ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Θέλει ρόστερ με 24-25 παίκτες. Διαβάστε ποιοι είναι υποψήφιοι.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, σύντομα θα γνωστοποιήσει στη διοίκηση το ποιους ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζει ενόψει της νέας σεζόν, δηλαδή το ποιους παίκτες θα "κόψει" από το ρόστερ της ομάδας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός την Δευτέρα (30/7) θα συναντηθεί τόσο με τον Διευθύνων Σύμβουλο της πειραϊκής ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο, αλλά και με τον υπεύθυνο του τμήματος σκάουτινγκ της ομάδας, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ώστε να τους ενημερώσει για τις προθέσεις του, ανακοινώνοντας τους το ποιοι ποδοσφαιριστές δεν χωράνε στο ρόστερ για την ερχόμενη χρονιά.

Κατά πάσα πιθανότητα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα "κόψει" τέσσερις παίκτες, οι οποίοι δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή του Ολυμπιακού στην Ολλανδία (31/7-5/8), όπου εκεί οι ερυθρόλευκοι θα πραγματοποιήσουν μία δεύτερη μίνι προετοιμασία, δίνοντας και φιλικά ματς.

Ο 38χρονος προπονητής των Πειραιωτών έχει βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του, τόσο από τα όσα είδε από αυτούς στην Αυστρία, όσο και στην Πορτογαλία.

Έχει σχεδόν κατασταλάξει στο ποιους θα "κόψει" και στη λίστα του με τους υποψήφιους παίκτες οι οποίοι ενδέχεται να μείνουν εκτός ομάδας ενόψει της νέας σεζόν είναι οι Σουμπίνιο, Λουίς Ντιόγκο, Ανδρέας Τάτος, Κλοντ Ντιελνά, Γιάννης Ποτουρίδης και Τάσος Παπάζογλου. Απ' τους έξι προαναφερόμενους, δηλαδή, θα "σωθούν" δύο. Τα ονόματα αυτά... ξεχωρίζουν, τόσο διότι δεν έπεισαν με την γενικότερη παρουσία τους στην προετοιμασία, όσο και γιατί υπάρχει μία υπεροπλία σε κάποιες θέσεις και δεν γίνεται να μείνουν όλοι. Όποιοι από αυτούς, πάντως, επιλεγούν, τότε ο Ολυμπιακός θα τους παραχωρήσει ως δανεικούς σε άλλους συλλόγους.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει τονίσει πως θέλει το ρόστερ του Ολυμπιακού να αποτελείται από 24 με 25 παίκτες. Όχι παραπάνω. Εφόσον ο Πορτογάλος τεχνικός κόψει τέσσερις ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της ομάδας, τότε ο αριθμός θα μειωθεί στους 20 παίκτες. Προσθέστε όμως και τους Λεάντρο Γκρέκο, Κέβιν Μιραλάς, Αριέλ Ιμπαγάσα και Νταβίδ Φουστέρ, οι οποίοι θα ενσωματωθούν στην ερυθρόλευκη αποστολή για την Ολλανδία, οπότε φτάνουμε στους 24 ποδοσφαιριστές, συν όποιος άλλος προστεθεί μέσα στο καλοκαίρι με μεταγραφή.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου