ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

Οπου λαλουν πολλοι κοκκοροι..αργει να ξημερωσει...

Οπου λαλουν πολλοι κοκκοροι..αργει να ξημερωσει...

22/7/2012 

 Δυστυχως...οταν εχετε ιδρυσει και γω δεν ξερω ποσους διαφορετικους συνδεσμους οργανωμενων αυτο ηταν επομενο να συμβει..επαληθευτη η παροιμια...οπου λαλουν πολλοι κοκκοροι..αργει να ξημερωσει...τωρα...γιατι δεν πηγε η ORIGINAL 21 στην συναντηση δεν ξερω...προφανως ειναι εξω ο...Χατζηχρηστος απο τα...δρωμενα? θα βρεθουν λεει στην 2η αγωνιστικη στην Ξανθη...θα προλαβεις ρε Χατζηχρηστο? η θα εχει παει στο περιφερειακο η ομαδα? δεν θαπρεπε κανονικα να ειναι εκει ολοι? μα ολοι? εμεις ετσι τα καταλαβαινουμε αυτα τα πραγματα...και προσωπικα συμφεροντα δεν χωρανε στην ΘΥΡΑ 7 αλλα πανω απολα το καλο της ομαδας...αυτη ειναι και η διαφορα μας...μια ομαδα οργανωμενων και παει και τελειωσε...ακους εκει..suporters, original, και δεν ξερω κι εγω ποσοι αλλοι εχουν βγει...ετσι δουλεια ..δεν γινεται...καλα ξεμπερδεματα...

ιδου τι συνεβη...

"Δεν πάω στο Δωματιάκι"

Τι έλεγε ο Μαύρος για την απουσία της Οriginal από τη συνάντηση με τους οργανωμένους και τι του απάντησε ο Χατζηχρήστος.
"Δεν πάω στο Δωματιάκι"
Η ORIGINAL 21 δεν έδωσε το "παρών" στη σημερινή συνάντηση του Θωμά Μαύρου με εκπροσώπους συνδέσμων οπαδών της ΑΕΚ, καθώς πρόθεσή της είναι να καλέσει τον παλαίμαχο άσο σε συνάντηση μέσα στην εβδομάδα, στο Δωματιάκι.
Ωστόσο, στο περιθώριο της σημερινής συνάντησης, ο Μαύρος ανέφερε -όταν δέχθηκε σχετική ερώτηση από μέλη άλλων κλαμπ- πως δεν πρόκειται να αποδεχθεί την πρόσκληση της μεγαλύτερης οργάνωσης οπαδών της Ένωσης και ότι, αν θέλουν να τον συναντήσουν τα μέλη της, θα πρέπει να τον επισκεφτούν στην καφετέριά του:
"Δεν θα πάω στο Δωματιάκι. Να δεχθώ ότι τα παιδιά είχαν κάποια δουλειά και δεν ήρθαν σήμερα. Όπως όλοι οι υπόλοιποι ήρθαν εδώ να μιλήσουμε. Αν θέλουν, ας έρθουν και αυτοί", ήταν τα λόγια του Μαύρου.
Το aek365 επικοινώνησε με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο και του ζήτησε την θέση του πάνω στην συγκεκριμένη τοποθέτηση του Μαύρου.
Το σχόλιό του ήταν: "Εμείς τον Θωμά τον αγαπάμε. Αν δεν βρεθούμε στο Δωματιάκι, θα βρεθούμε τη δεύτερη αγωνιστική στην Ξάνθη και σε όλα τα γήπεδα που αγωνίζεται η ΑΕΚ".
Πηγή: aek365.com  

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου