ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

London calling, Greece is coming!

London calling, Greece is coming! 

23/7/2012

London calling, Greece is coming! 
Με τις ευχές όλων των Ελλήνων στα «φτερά» της, η αποστολή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες πέταξε για την Αγγλία.

Γελαστοί και μακριά από μεγάλα λόγια, οι Έλληνες αθλητές αναχώρησαν για το Λονδίνο, με την ελπίδα οι αποσκευές τους να είναι… βαρύτερες (από μετάλλια) όταν επιστρέψουν από ‘κει.

Το κλίμα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ήταν ακριβώς όπως έπρεπε για να ξεπροβοδίσει με… θετική ενέργεια την αποστολή.

Συνέβαλε σ’ αυτό η ζεστή εκδήλωση της Olympic Air στην αίθουσα αναχωρήσεων (όπου βρέθηκαν στελέχη της Ολυμπιακής Επιτροπής, αθλητικοί παράγοντες και συγγενείς των αθλητών) και το πνεύμα που περιέγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος.

Αυτό που λέει πως πρώτος στόχος όταν επιστρέψει η αποστολή από το Λονδίνο είναι να νιώθει καταρχάς περήφανη για την προσπάθειά της. Κι αν αυτή έχει συνοδευτεί απ’ όσο το δυνατόν περισσότερα μετάλλια, τόσο το καλύτερο.

Διότι οι Έλληνες αθλητές δεν πάνε στους Ολυμπιακούς Αγώνες μονάχα για να κάνουν εκπλήξεις (σαν αυτή που τόνισε ο Γιώργος Αφρουδάκης πως θα ψάξει η Εθνική ομάδα πόλο, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6). Αλλά και για ν’ αποδείξει τη θέληση τους (όπως την περιέγραψε ο Πύρρος Δήμας για την άρση βαρών) να δείξουν πως δεν το βάζουν κάτω παρά τα προβλήματα.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου