ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

«Γιαννάκη, τα χάπια σου και ύπνο…»

«Γιαννάκη, τα χάπια σου και ύπνο…»

9/8/2012

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
«Γιαννάκη, τα χάπια σου και ύπνο…»

Την αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη προκάλεσε όσα ανέφερε στο Twitter ο Γιάννης Αλαφούζος περί δημιουργίας συνθηκών αθέμιτου ανταγωνισμού και σημαδεμένου πρωταθλήματος, με αφορμή την παραχώρηση παικτών ως δανεικών από τον Ολυμπιακό σε άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

Ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ έστειλε απευθείας γραπτό μήνυμα στον εμπνευστή της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. «Γιαννάκη πάρε τα χάπια σου γρήγορα και προσπάθησε να ηρεμήσεις και να κοιμηθείς», ανέφερε σε αυτό.

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν θα δοθεί συνέχεια στο θέμα. Πάντως γινόταν λόγος για άγνοια των κανονισμών του ποδοσφαίρου από τον Γιάννη Αλαφούζου. Παράλληλα, τόνιζαν πως δανεικός παραχωρήθηκε μόνο ο Σουμπίνιο στον Ατρόμητο, ενώ ο Νικλητσιώτης μετακόμισε στον ΠΑΣ ελεύθερος.

πηγη:www.sport-fm.gr
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου