ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Παρουσιάζει Γκρέκο, ίσως και Κανού - Κλείνει Μασάδο

Παρουσιάζει Γκρέκο, ίσως και Κανού - Κλείνει Μασάδο

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παρουσιάσει επίσημα το μεσημέρι της Τετάρτης (8/8) τον Γκρέκο και τον Κανού αν έχει περάσει από εξετάσεις, ενώ μέχρι την Παρασκευή(10/8) θα κλείσει θετικά και το θέμα με τον Μασάδο!
Στην τελική ευθεία μπήκαν όλα τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού και αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδα να έχει "κλείσει" δύο.

Συγκεκριμένα ο Κανού ο οποίος είναι ήδη στην Αθήνα από το μεσημέρι της Τρίτης (7/8) και παρακολούθησε το φιλικό παιχνίδι με την Μάλαγα, από την Τετάρτη (8/8) θα είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού.

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός ο οποίος αγωνιζόταν στην Σταντάρ Λιέγης, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι αν όλα πάνε καλά πιθανότατα να παρουσιαστεί επίσημα από την Πειραιώτικη ΠΑΕ το απόγευμα της Τετάρτης (16.00).

Το σίγουρο είναι πως Λεάντρο Γκρέκο θα παρουσιαστεί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και μένει να δούμε αν μαζί του θα είναι και ο Κανού.

Παράλληλα, μέχρι την Παρασκευή (10/8) ο Ολυμπιακός θα έχει "τελειώσει" θετικά και το θέμα με τον Πάουλο Μασάδο της Τουλούζ.

Ο παίκτης είναι ο αυτός που θέλουν στο μεγάλο λιμάνι για την μεσαία γραμμή και αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτησή του.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου