ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

«Κλείνει» Διαμαντάκο ο Πανιώνιος

«Κλείνει» Διαμαντάκο ο Πανιώνιος

10/08/2012

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

«Κλείνει» Διαμαντάκο ο Πανιώνιος

Στον Πανιώνιο, με την μορφή δανεισμού θα συνεχίσει για τον επόμενο χρόνο ο Δημήτρης Διαμαντάκος. Ο νεαρός επιθετικός είχε κρούση και από τον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως προτίμησε τον Πανιώνιο, στον οποίο η ανάγκη για απόκτηση επιθετικού ήταν κάτι παραπάνω από επιτακτική.

Πλέον, σύντομα, ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει στο νέο του συμβόλαιο με τους «κυανέρυθρους», το οποίο και θα πληρώνει η ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο Διαμαντάκος, έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού αλλά και την Εθνική Νέων, στο πρόσφατο ευρωπαϊκό και αποφασίστηκε να παραχωρηθεί δανεικός για να αποκτήσει εμπειρία στην Σούπερ Λίγκα.

Η παρουσία των Μιραλάς, Μήτρογλου, Τζεμπούρ και Πάντελιτς κάνει πολύ δύσκολο το να παίξει και η εισήγηση του Ζαρντίμ ήταν ο παίκτης να πάρει παιχνίδια σε κάποιον άλλο σύλλογο της Σούπερ Λίγκας.


πηγη:www.sport-fm.gr

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου