ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Τιμή στη μνήμη του Αλκέτα με Μάλαγα

Τιμή στη μνήμη του Αλκέτα με Μάλαγα

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα τιμήσει την μνήμη του εκλιπόντα Αλκέτα Παναγούλια στο φιλικό με την Μάλαγα (7/8) στο "Γ. Καραϊσκάκης". Μέρος των εισπράξεων από το ματς θα δοθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Στις 19 Ιουνίου ο θρυλικός προπονητής του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Αλκέτας Παναγούλιας, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 78 ετών. Η πειραϊκή ΠΑΕ αποφάσισε να τιμήσει την μνήμη του ιστορικού κόουτς στο φιλικό (21:00, NOVA) ματς της Τρίτης (7/8) κόντρα στη Μάλαγα, ο οποίος κατέκτησε τίτλους και Πρωταθλήματα με τους ερυθρόλευκους στο παρελθόν.

Στην φωτογραφία ο εκλιπών Αλκέτας Παναγούλιας είναι μαζί με τον αείμνηστο πατέρα του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιλτιάδη Μαρινάκη, όντας τότε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας. Οι δύο άνδρες είχαν πολύ καλή σχέση εκείνα τα χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα με τη Μάλαγα θα τιμηθεί η μνήμη του Αλκέτα Παναγούλια. Μέρος των εισπράξεων του αυριανού παιχνιδιού θα δοθεί σε φιλανθρωπικό ίδρυμα, που θα υποδείξει η οικογένεια του εκλιπόντος, στη μνήμη του αξέχαστου Αλκέτα".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου