ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Τριγμοί… για τον Κοντρέρας

Τριγμοί… για τον Κοντρέρας

11/8/2012
KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Τριγμοί… για τον Κοντρέρας

Διχογνωμία στην Κόλο Κόλο για το μέλλον του Κοντρέρας! Ο προπονητής της ομάδας, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Χιλής επεσήμανε ότι δεν πρόκειται να φύγει ο παίκτης στη μέση της αγωνιστικής περιόδου σε μια προσπάθεια του να βάλει τέλος στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Την ίδια στιγμή όμως ο γενικός διευθυντής, έχει άλλη άποψη… «Θα σκεφτούμε και θα απαντήσουμε»!

«Φυσικά και ανησυχώ, αλλά δεν υπάρχει τίποτα. Ο Πάμπλο πρόκειται να μείνει στην Χιλή. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας. Δεν θέλω να κόβω τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται σε ποδοσφαιριστές μας, αλλά πρέπει να επισημάνω ότι είναι πολύ δύσκολο να φύγει κάποιος από αυτούς στη μέση της χρονιάς», τόνισε ο Ομάρ Λαμπρούνα.

Ωστόσο, η άποψη του προπονητή της Κόλο Κόλο δεν φαίνεται να την… αποδέχονται και οι υπεύθυνοι της ομάδας. Ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Χουάν Γκουτιέρες άφησε ανοικτό κάθε ενδεχόμενο, ανάλογα με την πρόταση που κατατεθεί.

«Δεν υπάρχει κάτι επίσημο μέχρι τώρα. Το ξέρω. Κανείς από τον Ολυμπιακό δεν μας έχει μιλήσει επίσημα. Εάν έρθει και επίσημα πρόταση, τότε, θα την μελετήσουμε και θα αποφασίσουμε», τόνισε.

πηγη:www.sport-fm.gr

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου