ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

EUROPA LEAGUE:Τα τελευταια νεα απο τους αγωνες των προκριματικων για το Ε.L.

EUROPA LEAGUE:Τα τελευταια νεα απο τους αγωνες των προκριματικων για το Ε.L.

9/8/2012

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

«Δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα»

9/8/2012
«Δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα»

Δυσαρεστημένος από την (αρνητική) εξέλιξη που είχε για την Μπνέι Γιεχούντα η ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο Ντρορ Καστάν.

Ο τεχνικός της ισραηλινής ομάδας παραδέχθηκε την ανωτερότητα του «Δικεφάλου» (4-1) ενώ εντυπωσιάστηκε από τους πιτσιρικάδες των "ασπρόμαυρων".

Αναλυτικά, όσα είπε μετά το τέλος του ματς:

«Το παιχνίδι είχε δύο ημίχρονα. Το πρώτο άνηκε σε εμάς, κάναμε ακόμη 2-3 ευκαιρίες μετά το γκολ. Στο δεύτερο μέρος κάναμε λάθη στα δύο πρώτα γκολ, μετά υπήρχε η κόκκινη και έτσι μετά ο ΠΑΟΚ είχε τα ηνία του αγώνα.

Για το πρώτο ημίχρονο είμαι ευχαριστημένος, αλλά είμαι δυσαρεστημένος για το αποτέλεσμα. Μακάρι ο ΠΑΟΚ να περάσει στους ομίλους.

Δημιουργήσαμε προβλήματα στον ΠΑΟΚ στα άκρα ειδικά. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και εμείς μόνο αμυνόμασταν. Ξεχώρισα τον Κάτσε, τον Ρομπέρ και τον Πέλκα».

Άλλη κλάση

9/8/2012
Άλλη κλάση
Ο ΠΑΟΚ αποδείχθηκε ξανά ανώτερος από την Μπνέι Γιεχούντα, της οποίας επικράτησε 4-1 και στην Τούμπα και σε συνδυασμό με το 0-2 του Ισραήλ, πέρασε πανηγυρικά στα πλέι οφ του Europa League.

Ο Μαρίνκοβιτς (7’) έδωσε προσωρινά ελπίδα στους φιλοξενούμενους πριν ξεσπάσει η… καταιγίδα του δευτέρου μέρους.

Ο Κλάους Αθανασιάδης (48’, 52’), ο Ρομπέρ (78') και ο Πέλκας (90+1') τα γκολ που έφεραν την ανατροπή.

Στο γκρουπ των ισχυρών οι Θεσσαλονικείς στην αυριανή κλήρωση στη Νιόν.

Ο Αγωνας σε λεξεις:

Ό,τι μπορεί για να βάλει σε μεγάλο κίνδυνο μια -υπό νορμάλ συνθήκες- διαφαινόμενη πρόκριση στον επόμενο γύρο έκανε ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς με πολλά αβίαστα λάθη και έλλειψη συγκέντρωσης έδωσαν δικαιώματα στην Μπνέι Γιεχούντα να ελπίζει στο ακατόρθωτο: να ανατρέψει το 0-2 του πρώτου αγώνα στο Ισραήλ. Οι Ισραηλινοί έμοιαζαν να το πιστεύουν και το απέδειξαν με τον πλέον πειστικό τρόπο.

Σε μια κόντρα επίθεση ο Μαρίνκοβιτς εκμεταλλεύτηκε (και) την αργή αντίδραση της άμυνας των «ασπρόμαυρων» για να διαμορφώσει το 0-1 και να θέσει υπό αμφισβήτηση το πλεονέκτημα για το εισιτήριο που διακυβευόταν για τα πλέι οφ του Europa League. Η σωτήρια επέμβαση του Γλύκου στο τετ-α-τετ με τον Εντλόβου κράτησε όρθιο στα δύσκολα τον «Δικέφαλο», που έχασε με τραυματισμό τον Κατσικά (τον αντικατέστησε ο νεαρός Ιντζίδης). Το άγχος ήταν φανερό πως συνόδευε τις προσπάθειες των παικτών του Δώνη.

Με την είσοδο όμως στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο, το ξεπέρασαν αυτό και πιστοποίησαν με τον πλέον πειστικό τρόπο τη διαφορά κλάσης. Ο Αθανασιάδης το πήρε προσωπικά και με την συνδρομή και των… άλλων παιδιών μετέτρεψε ένα αγχωτικό βράδυ σε υγιεινό περίπατο. Ο ανεβασμένος φέτος Ρομπέρ και ο φουριόζος Πέλκας έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση.

Δυο πρόσωπα από τον ΠΑΟΚ: Το απογοητευτικό των πρώτων 45’ και το γοητευτικό των επόμενων 45’. Αυτό θα πρέπει να κρατήσει στις επόμενες υποχρεώσεις του, ώστε να δικαιολογήσει την ταμπέλα «ισχυρός» στην αυριανή κλήρωση της Νιόν και ακολούθως να περάσει στους ομίλους της διοργάνωσης. Με ό,τι ευεργετικές συνέπειες έχει μια τέτοια εξέλιξη αγωνιστικά και οικονομικά για τον σύλλογο. ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος, Ετο, Κουμάλο, Κατσικάς (37’ λ.τρ. Ιντζίδης), Λίνο, Φωτάκης (46’ Κάτσε), Λάζαρ, Γεωργιάδης, Ρομπέρ, Σαλπιγγίδης (72’ Πέλκας), Αθανασιάδης.

Στον πάγκο: Γιακουμής, Αποστολόπουλος, Παναγιωτούδης, Γιάννου.

Μπνέι Γιεχούντα (Ντρορ Καστάν): Εγιενούγκμπα, Γκαλ, Αζούζ, Χαντάντ, Εντρι, Αμπού Ζαΐντ, Ιβασκεβίτσιους, Γκαλβάν (56’ Ναούμ), Μενάσε, Εντλόβου, Μαρίνκοβιτς.

Στον πάγκο: Αλ Μαντόν, Μουνίς, Ζαϊρί, Αγκάγιεφ, Νας, Μπαργκίγκ.

Διαιτητής: Κρίστιαν Μπαλάι (Ρουμανία)
Γήπεδο: Τούμπα

Αρνητικό το πρόσημο για Κύπρο

9/8/2012
Αρνητικό το πρόσημο για Κύπρο

Χωρίς ιδιαίτερα χαμόγελα ολοκληρώθηκε ο τρίτος προκριματικός γύρος του Europa League για τις κυπριακές ομάδες. Μόνο ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τα πλέι οφ της διοργάνωσης, ενώ Ανόρθωση και Ομόνοια «αποχαιρέτησαν».

Η «ανατροπή» που είχε κάνει στο πρώτο παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ ήταν καθοριστικός για την πρόκριση. Οι Κύπριοι κατάφεραν και διπλασίασαν τις νίκες τους επί της Άαλεσουντ, αυτή τη φορά με 1-0 με σκόρερ του Ατόρνο και συνεχίζουν ακάθεκτοι.

Δεν εξελίχθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι υποχρεώσεις της Ομόνοιας. Οι «πράσινοι» μπορεί να είχαν πάρει «λευκή» ισοπαλία στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα στο πρώτο ματς, όμως το αποτέλεσμα ήταν ίδιο και στο «ΓΣΠ». Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι, με τους Σέρβους να παίρνουν την πρόκριση και την Ομόνοια να τίθεται νοκ-άουτ.

Στο τρίτο και τελευταίο ζευγάρι για τις εκπροσώπους των Κύπριων στη διοργάνωση, η Ανόρθωση «αυτοκτόνησε», μένοντας εκτός συνέχειας. Παρά την εκτός έδρας νίκη με σκορ 1-0 επί της Ντίλα Γκόρι, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η ομάδα… κατάρρευσε, γνωρίζοντας «βαριά» ήττα με 3-0. Παράλληλα, είχαμε και σοβαρά επεισόδια, με τους φιλάθλους της «Κυρίας» να εισέρχονται εντός αγωνιστικού χώρου και το ματς τελικά να διακόπτεται.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του τρίτου γύρου:

Ακτόμπε - Γκένκ 1-2
Έλφσμποργκ - Χόρσενς 2-3
Ντιναμό Μόσχας - Νταντί Γιουνάιτεντ 5-0
Ομόνοια - Ερυθρός Αστέρας 0-0
Σλάβεν Μπέλουπο - Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-1
Άαλεσουντ - ΑΠΟΕΛ 0-1
Ανόρθωση - Ντίλα Γκόρι 0-3
Λέγκια Βαρσοβίας - Ριντ 3-1
Μέταλουργκ - Τρόμσο 0-1
Μόλεσλαβ - Τβέντε 0-2
Ρόζενμποργκ - Σερβέτ 0-0
Γάνδη - Βιντεότον 0-3
Γιουνγκ Μπόις - Κάλμαρ 3-0
Σπάρταν Τρνάβα - Στεάουα Βουκουρεστίου 0-3

Επεισόδια, διακοπή και αποκλεισμός για Ανόρθωση

9/8/2012
Επεισόδια, διακοπή και αποκλεισμός για Ανόρθωση

Χειρότερη εξέλιξη δεν θα μπορούσε να περιμένει η Ανόρθωση στο 100ο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ιστορίας της, καθώς η αναμέτρηση με την Ντίλα Γκόρι για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League διεκόπη λίγο πριν το τέλος κι ενώ η ομάδα από τη Γεωργία προηγείτο με 3-0, όταν αγανακτισμένοι οπαδοί της κυπριακής ομάδας εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Αρχικά επιτέθηκαν στον τερματοφύλακα της ομάδας τους, Σέρτζαν Μπλάζιτς (που έκανε πολύ κακή εμφάνιση) και στη συνέχεια συγκρούστηκαν με δυνάμεις της αστυνομίας. Η αναμέτρηση διακόπηκε οριστικά στο 90ο λεπτό με την «Κυρία» να μένει εκτός Ευρώπης, αλλά παράλληλα να κινδυνεύει με πολύ βαριά τιμωρία από την UEFA καθώς καταγράφηκαν όλα όσα έγιναν από τον παρατηρητή. Τα επεισόδια συνεχίστηκαν κι έξω από το γήπεδο, με πετροπόλεμο και χρήση δακρυγόνων από την αστυνομία.

Τίποτα δεν προμήνυε αυτή την εξέλιξη, αφού το 1-0 του πρώτου αγώνα έδινε σαφές προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ωστόσο τα γκολ των Βατσάτζε (53’ και 82’) και Σαλουκβάτζε (78’) προκάλεσανα την ψυχρολουσία και την οργή σε μερίδα οπαδών. Από το 79’ η Ανόρθωση αγωνιζόταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λαμπάν.

Οι άνθρωποι της Ανόρθωσης έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία, καθώς το πρώτο γκολ των Γεωργιανών ήρθε από θέση οφσάιντ ενώ σε τουλάχιστον δύο φορές ο διαιτητής της αναμέτρησης Φαμπιάν Μίχαλι δεν έβγαλε δεύτερη κίτρινη κάρτα σε παίκτες της Ντίλα Γκόρι.


ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου