ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Οταν δεν μπορουμε να βαρεσουμε τον γαιδαρο,βαραμε το σαμαρι!!!

Τελικα ειμαστε περιεργη ρατσα εμεις οι Ελληνες

6/8/2012


...με την ιδια ευκολια που αποθεωνουμε καποιον την ιδια στιγμη μπορουμε να τον ριξουμε και στα Ταρταρα.Με την ιδια ευκολια μπορουμε να εκφερουμε αποψη για πραγματα που τα γνωριζουμε...στο περιπου...λες και το εχουμε σπουδασει χρονια.

Γιατι βεβαια κανω αυτον τον επιλογο?Μα και φυσικα με βαση τα σχολια ορισμενων για την Ελληνικη αποστολη στο Λονδινο...σχολια που τους χαρακτηριζουν ως τουριστες που ξεφτιλιζουν την χωρα.(αυτο περιμεναμε για να ξεφτιλιστουμε ως χωρα...οκ κι εγω ειμαι ο ΒΑΤΜΑΝ αλλα μην το πειτε πουθενα).
Μαγκες...χαλαρωστε λιγο.Το λουκι που περνανε ολο το χειμωνα τα παιδια για να προετοιμαστουν δεν το ξερει κανενας,επειδη καποιοι φροντιζουν με περιτεχνο τροπο να κρυβουν την πικρη αληθεια που λεει οτι η Πολιτεια αφου φροντισε να ξεφτιλισει και να υποβαθμισει το φιλοτιμο αυτων των παιδιων καταστρεφοντας τον στιβο στην συνεχεια εκοψε καθε παροχη για να μπορουν με ασφαλεια και αξιοπρεπεια να κανουν την προετοιμασια τους και ολα αυτα ελεω του εθνικου σχεδιου καθαρσης απο καθε ειδους νοθειας η διαπλοκης στα Ελληνικα δρωμενα και δη αυτα του αθλητισμου.

ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΟ?

Η μαλακια ομως ορισμενων δεν εχει οριο...απο που να ξεκινησω?Ας ξεκινησω απο αυτον που εγω η εσυ η ο οποιοσδηποτε εσυ δινει εξουσια και κατ'επεκταση δυναμη για να οργανωσει εναν τομεα.Αναφερομαι στο ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ...με την ειδικη παραγγελια στις τσεπες για να χωραει τις μιζες και τα φραγκα κατω απο το γραφειο του,σε αυτον που βγαινει με θρασος και μιλαει για τιμιοτητα στον αθλητισμο καταδικαζοντας ολο τον χωρο σε υποβαθμιση και διαλυση,στο λαμογιο πολιτικο που ειναι πρωτη μουρη στις φωτογραφιες διπλα σε καναν Ολυμπιονικη η καναν παρασημοφορημενο αθλητη σε μεγαλη διοργανωση απλα και μονο για να εχει ωραιες φωτογραφιες στο βιογραφικο του στο κομμα.
Παμε και σε εμας φιλε μου?...Μιλας εσυ για εθνικη ντροπη οταν πριν λιγους μηνες εβγαλες στην εξουσια αυτους που σε βιαζουν ηθικα,οικονομικα και σωματικα ολα αυτα τα χρονια για ακομα μια φορα?
Μιλας εσυ για εθνικη ντροπη και κρινεις αυτους που με τα ελαχιστα που μπορουν να εχουν καταφεραν να δηλωσουν παρουσια σε μια απο τις μεγαλυτερες αθλητικες διοργανωσεις που στην τελικη ειναι και γεννημα θρεμμα του τοπου μας?ΕΣΥ...που ακομα και αυτο που σου εχει μεινει δεν το χρησιμοποιεις για να σωσεις τον εαυτο σου και τις επομενες γεννιες απο τους "ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ" που ολα αυτα τα χρονια ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ ΡΕ!!!...δεν καταλαβες?...ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ.

Πριν λοιπον αρχιζεις να το παιζεις ειδημων και να πετας την μια μπαρουφα πισω απο την αλλη σκεψου ορισμενα πραγματα και αναρωτησου...ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ?

ΑΦΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΡΟΛΟ.

ΥΓ:ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ...ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.ΦΙΛΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου