ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Γκρέκο: "Κίνητρο οι τίτλοι"

Γκρέκο: "Κίνητρο οι τίτλοι"

Την πεποίθηση του πως ο Ολυμπιακός αποτελεί ευκαιρία για την καριέρα του εξέφρασε ο Λεάντρο Γκρέκο στις δηλώσεις κατά την διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του. "Κίνητρο για εμένα οι τίτλοι", τόνισε ο Ιταλός κεντρικός μέσος.
Παίκτης του Ολυμπιακού για τα τρία επόμενα χρόνια θα είναι ο Λεάντρο Γκρέκο, ο οποίος παρουσιάστηκε και επίσημα από την πειραϊκή ΠΑΕ την Τετάρτη (8/8) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης ο Κώστας Καραπαπάς υποδέχθηκε τον Ιταλό άσο κάνοντας ένα πρόλογο, με τον Σάββα Θεοδωρίδη να παίρνει στην συνέχεια τον λόγο.

"Είναι εξαίρετος παίκτης και θα είναι για 3 χρόνια στον Ολυμπιακό. Το ήθελε ο ίδιος. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Ο Ολυμπιακός είναι ο μόνιμος πρωταθλητής και Κυπελλούχος και εύχομαι να μπει στην οικογένεια των θριάμβων. Να του δώσουμε και τώρα τη φανέλα", υποστήριξε στις δηλώσεις του ο εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, με τον Γκρέκο να ακολουθεί:

"Καλησπέρα σας. Ευχαριστώ όλους στην ομάδα που με βοήθησαν. Ο Θρύλος είναι σπουδαία ομάδα και για μένα αποτελεί ευκαιρία.

Θα προσπαθήσω να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Η πρώτη εντύπωση είναι καλή.

Η ομάδα έχει νεαρούς παίκτες και όσον αφορά την προπόνηση, μοιάζει με την αντίστοιχη της Ρόμα και αυτό είναι σημαντικό. Έχω συνηθίσει να παίζω σε 3άδα στα χαφ, αριστερά και δεξιά. Εκεί πιστεύω μπορώ να αποδώσω. Η πρώτη επαφή που είχα με τον Ολυμπιακό είναι όταν χάσαμε με 5-1 σε φιλικό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"... Όσον αφορά το ματς με την Μάλαγα, ήταν η ατμόσφαιρα ήταν καλή στο γήπεδο. Δεν με ανησυχεί καθόλου ότι μπορεί να έχω πίεση.

Ξέρω πως ο Ολυμπιακός διεκδικεί τίτλους και αυτό μου δίνει ένα κίνητρο παραπάνω για να δείξω τι αξίζω. Πιστεύω θα παίξω στο φιλικό με τη Νάπολι. Σήμερα ξεκίνησα και δεν δίνω τόσο μεγάλη σημασία ποιος είναι ο αντίπαλος. Απλά θέλω να επιστρέψω στα παιχνίδια", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός νεοαποκτηθείς άσος του Ολυμπιακού, ο οποίος στη συνέχεια κατευθύνθηκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου προκειμένου να φωτογραφηθεί ενώ μετά πήγε στην αίθουσα διαχείρισης εισιτηρίων για να μοιράσει ορισμένα αυτόγραφα.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου