ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Καμία ανησυχία στον Ολυμπιακό για Μασάδο και Ντιναμό Μόσχας

Καμία ανησυχία στον Ολυμπιακό για Μασάδο και Ντιναμό Μόσχας

Παρά την έντονη φημολογία που έχει ξεσπάσει στον πορτογαλικό Τύπο για συμφωνία του Πάουλο Μασάδο με την Ντιναμό Μόσχας, στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν καθόλου και παραμένουν αισιόδοξοι για την περίπτωση του 26χρονου άσου.
Ο Ολυμπιακός έχει καταλήξει στους δύο ποδοσφαιριστές που χρειάζεται για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας αλλά και του άξονα της μεσαίας γραμμής και αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Βραζιλιάνο Κανού της Σταντάρ Λιέγης και τον Πορτογάλο Πάουλο Μασάδο της Τουλούζ.

Ωστόσο τις τελευταίες ώρες έχει ξεσπάσει έντονη φημολογία στον πορτογαλικό Τύπο που θέλει την Τουλούζ να έχει συμφωνήσει με την Ντιναμό Μόσχας για την μεταγραφή του Μασάδο στον ρωσικό σύλλογο!

Συγκεκριμένα, η "record.pt" αναφέρει πως ο Πάουλο Μασάδο συμφώνησε σε όλα με την Ντιναμό Μόσχας για τετραετή συνεργασία και θα αμείβεται κάθε σεζόν με 1.800.000 ευρώ, ενώ το μόνο που απομένει είναι το "ΟΚ" της Τουλούζ.

Η συγκατάθεση της γαλλικής ομάδας φαίνεται πως δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής (σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα).

Και αυτό διότι η Ντιναμό Μόσχας είναι διατεθειμένη να δώσει ένα ποσό κοντά στην ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή (8.000.000 ευρώ)!

Όλη αυτή φημολογία και τα απανωτά δημοσιεύματα του Τύπου, δεν δείχνουν να προκαλούν κανενός είδους ανησυχία στους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες προχωρούν σύμφωνα με όσα έχουν σχεδιάσει και βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τον Μασάδο, με τον Πορτογάλο να έχει δηλώσει επανειλημμένως πως η επιθυμία του είναι να αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα των Νταμπλούχων Ελλάδας.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου