ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Τρεις μεταγραφές, δύο ανανεώσεις για Ολυμπιακό

Τρεις μεταγραφές, δύο ανανεώσεις για Ολυμπιακό

9/8/2012

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ


Τρεις μεταγραφές, δύο ανανεώσεις για Ολυμπιακό

Τρεις μεταγραφές και δύο ανανεώσεις περιελάμβανε το… μενού της ημέρας για τη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» ανακοίνωσαν την απόκτηση της Εύης Τετζαλίδου, της Μίλβας Καλογεράκου και της Αναστασίας Καλαργυρού, αλλά και την επέκταση της συνεργασίας με τις Άλκηστη Αβραμίδου και Φιλιώ Μανωλιουδάκη.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι οι διεθνείς πολίστριες Άλκηστη Αβραμίδου και Φιλιώ Μανωλιουδάκη ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα πόλο γυναικών.

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει επίσης, τη μεταγραφή της Εύης Τετζαλίδου (21/2/1990) από τον Εθνικό Πειραιά, τη μεταγραφή της Μίλβας Καλογεράκου (10/7/1998) από τον Ν.Ο. Βουλιαγμένης και την απόκτηση με τη μορφή της υποσχετικής, για ένα χρόνο, της Αναστασίας Καλαργυρού (31/8/1994) από τον Ν.Ο. Χίου.

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.»

πηγη:www.sport-fm.gr
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου