ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Θέλει Ελλάδα και Ολυμπιακό ο Κοντρέρας

Θέλει Ελλάδα και Ολυμπιακό ο Κοντρέρας

11/8/2012
KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Θέλει Ελλάδα και Ολυμπιακό ο Κοντρέρας

Μία άκρως δελεαστική πρόταση από τον Ολυμπιακό έχει ο Πάμπλο Κοντρέρας, όπως τουλάχιστον αναφέρουν τα ΜΜΕ της Χιλής ότι μετέφερε ο ίδιος στην διοίκηση της Κόλο Κόλο. Αυτή φτάνει τις 600 χιλιάδες δολάρια ενώ το δέλεαρ της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ σε συνδυασμό με την επιθυμία του ίδιου και της οικογένειάς του να επιστρέψουν στην Ελλάδα, παίζουν σημαντικό ρόλο.

Ο Κοντρέρας επισήμανε στην διοίκηση της Κόλο Κόλο ότι η επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα, κυρίως για οικογενειακούς λόγους, είναι δεδομένη. Επιπλέον τους πληροφόρησε ότι οικονομικά η πρόταση που φτάνει στις 600 χιλιάδες δολάρια είναι άκρως δελεαστική όπως και το γεγονός ότι θα έχει την ευκαιρία να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Όπως είναι γνωστό, ο Κοντρέρας έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Χιλής μέχρι το 2014 και από την διοίκηση της επιμένουν ότι ακόμα δεν υπάρχει καμία πρόταση από την πλευρά των «ερυθρολεύκων».

πηγη :www.sport-fm.gr

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου