ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Τα κυριοτερα νεα ολης της ποδοσφαιρικης Ευρωπης

Τα κυριοτερα νεα ολης της ποδοσφαιρικης Ευρωπης
11/8/2012
KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Δεν βιάζεται ο Βιλανόβα

11/8/2012
Δεν βιάζεται ο Βιλανόβα

Έναν παίκτη που θα διαθέτει όλα τα στοιχεία, προκειμένου να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα συνεχίζει να ψάχνει ο προπονητής του συλλόγου, Τίτο Βιλανόβα.

Βέβαια, ο νέος τεχνικός των «μπλαουγκράνα» δεν φαίνεται να βιάζεται, καθώς όπως ο ίδιος δήλωσε, υπάρχει ακόμη καιρός για μεταγραφές.

«Αν θα προτιμούσα έναν κεντρικό αμυντικό ή έναν κεντρικό χαφ; Αυτό που θέλω είναι να αποκτήσουμε έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Οι μεταγραφές ακόμη δεν έχουν τελειώσει. Άρα, δεν υπάρχει λόγος να βιαζόμαστε», ήταν τα λόγια του Βιλανόβα.

Μάλιστα, όταν ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» ρωτήθηκε σχετικά με τον παίκτη που φημολογείται πως ενδιαφέρει την Μπαρτσελόνα, Αλεξάντερ Σόνγκ, προτίμησε να κρατήσει τα χαρτιά του κλειστά: «Δεν θα ήθελα να μιλήσω για παίκτες που δεν ανήκουν στη δική μας ομάδα, καθώς κάτι τέτοιο θα έδειχνε ασέβεια».

Ανανεώνει με Ρεάλ ο Ιγκουαΐν

11/8/2012
Ανανεώνει με Ρεάλ ο Ιγκουαΐν
Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν θα είναι ο επόμενος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης που θα ανανεώσει το συμβόλαιό του. Η συνεργασία του Αργεντινού επιθετικού με τους «μερένχες» λήγει το καλοκαίρι του 2016 και οι ετήσιες απολαβές του ανέρχονται στα 3,8 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, σύντομα θα κληθεί από τη διοίκηση του ισπανικού συλλόγου να επεκτείνει το συμβόλαιό του για ακόμη δύο χρόνια, όσα χρόνια προβλέπει και το συμβόλαιο που υπέγραψε πριν από μερικές μέρες ο Άνχελ Ντι Μαρία.

Ίσως μετά τον διεθνή στράικερ να περάσει από τα γραφεία των πρωταθλητών Ισπανίας και ο Εστεμπάν Γκρανέρο, ο οποίος τον ερχόμενο Ιούνιο μένει ελεύθερος.

«Θα δούμε σοβαρά το Σούπερ Καπ»

11/8/2012
«Θα δούμε σοβαρά το Σούπερ Καπ»

Την απορία κάθε φίλου του ισπανικού ποδοσφαίρου για τη σοβαρότητα που θα επιδείξει η Μπάρτσελόνα στο Σούπερ Καπ της χώρας φρόντισε να λύσει ο Σεσκ Φάμπρεγας.

Με δηλώσεις του ο άσος της Καταλανικής ομάδας επεσήμανε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα αντιμετωπίσουν αρκετά σοβαρά και τις δύο αναμετρήσεις με τη μεγάλη τους αντίπαλο, τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Θα είναι δύο δύσκολα, αρκετά ανταγωνιστικά και γεμάτα πάθος παιχνίδια», τόνισε –αρχικά- ο Φάμπρεγας στην ιστοσελίδα της «Μπάρτσα».

«Μπορεί να είναι η αρχή της σεζόν, αλλά τα παιχνίδια θα τα λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας», κατέληξε.

Στην Μπαρτσελόνα θέλουν να κατακτήσουν το Σούπερ Καπ για να φτάσουν στις τέσσερις σερί επιτυχίες στα τέσσερα τελευταία χρόνια.

Το πρώτο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 23 Αυγούστου στο Καμπ Νου και το δεύτερο στη Μαδρίτη έξι ημέρες αργότερα.


Τα λένε Βίλας Μπόας-Μόντριτς

11/8/2012
Τα λένε Βίλας Μπόας-Μόντριτς
Συνάντηση με τον προπονητή της Τότεναμ, Αντρέ Βίλας Μπόας, θα έχει τις επόμενες μέρες ο μέσος της ομάδας, Λούκα Μόντριτς.

Ο Κροάτης χαφ δείχνει πως έχει εκνευριστεί με την στάση τόσο του Πορτογάλου τεχνικού, όσο και των ανθρώπων του συλλόγου, αφού αυτοί οι δύο λόγοι είναι εκείνοι που έχουν «κολλήσει» την μεταγραφή του παίκτη στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, όπως έχει ξεκαθαρίσει ο Βίλας Μπόας ο Μόντριτς δεν θα προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα μέχρι να ξεκαθαρίσει τελικά το θέμα της μεταγραφής του, το οποίο όπως φαίνεται θα αργήσει να τελειώσει.

Μαντσίνι: «Φαβορί η Γιουνάιτεντ»!

11/8/2012
Μαντσίνι: «Φαβορί η Γιουνάιτεντ»!
Τα… mind games άρχισαν πριν καλά – καλά ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ! Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, στη συνέντευξη Τύπου του Community Shield κόντρα στην Τσέλσι, δήλωσε ότι η Μάντσεστερ Σίτι πολύ δύσκολα θα καταφέρει να διατηρηθεί στην κορυφή!

Τα λόγια του Ιταλού τεχνικού για την ομάδα του ίσως να είναι και αποτέλεσμα του εκνευρισμού του για το γεγονός πως δεν έχει γίνει καμία μεταγραφή και συνεχίζει με τα ίδια πρόσωπα που πέρυσι έκαναν την υπερπροσπάθεια για να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου στην Αγγλία.

Οι «πολίτες» ανέβηκαν στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ για πρώτη φορά έπειτα από 44 χρόνια, αλλά ο Μαντσίνι εμφανίστηκε απαισιόδοξος για τη νέα σεζόν! «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το απόλυτο φαβορί. Εμείς θα τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα, αλλά από τη δεύτερη θέση και κάτω…».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για το μεταγραφικό κομμάτι, πράγμα που φανέρωσε για ακόμη μια φορά τον εκνευρισμό του έμπειρου τεχνικού: «Θα πρέπει να μιλήσετε με τον εκτελεστικό διευθυντή της ομάδας μας. Δεν είμαι ευχαριστημένος, αλλά δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Όταν κερδίζεις κάτι, πρέπει να βελτιώνεσαι σαν ομάδα και να δίνεις συνέχεια στις επιτυχίες. Όταν χτίζεις μια ομάδα, δεν πρέπει να κάνεις μεταγραφές δέκα μέρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, αλλά αρκετό καιρό πριν. Τώρα θα είναι δύσκολο να κάνουμε κίνηση, αφού αρχίζουν όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και οι ομάδες ξέρουν ότι θα είναι δύσκολο να βρουν αντικαταστάτες για τους παίκτες που θα αποχωρίσουν».

Τώρα, όσον αφορά την Τσέλσι, την οποία θα αντιμετωπίσει η Μάντσεστερ Σίτι το μεσημέρι της Κυριακής για το Community Shield, o προπονητής των «πολιτών» έδειξε να υπολογίζει πάρα πολύ τους «μπλε»:

«Έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές προσθήκες με ποιοτικούς και νεαρούς ποδοσφαιριστές. Βέβαια, έπρεπε να ενισχυθεί από τη στιγμή που έφυγε και ο Ντρογκμπά. Πάντως, αν είναι στο τέλος της σεζόν θα έχουμε στεφθεί εκ νέου πρωταθλητές, τότε ας χάσουμε την Κυριακή…».

Μαντσίνι: «Είχαμε προτάσεις για τον Μπαλοτέλι»

11/8/2012
Μαντσίνι: «Είχαμε προτάσεις για τον Μπαλοτέλι»
Τέσσερις με πέντε προτάσεις έχει απορρίψει η Μάντσεστερ Σίτι, όπως δήλωσε ο Ρομπέρτο Μάντσίνι. «Δεν ήταν μόνο από την Ιταλία, αλλά υπήρχε ενδιαφέρον και από την Ιταλία», είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής του βρετανικού συλλόγου. Ο 20χρονος παίκτης εντυπωσίασε με την Ιταλία στο Euro 2012 με τα τρία γκολ που πέτυχε στη διοργάνωση, συμπεριλαμβανομένου του ημιτελικού αγώνα με τη Γερμανία.

«Υπήρξαν τέσσερις ή πέντε ομάδες. Όχι μόνο από την Ιταλία, αλλά και από την Γαλλία. Αρκετές σημαντικές ομάδες τον ήθελα, αφού πρόκειται για σημαντικό παίκτη και δεν σκεφτήκαμε να απαντήσουμε θετικά σε κάποιον», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Ελπίζω να βελτιώθηκε και να είχε ένα φανταστικό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλά δεν νομίζω ότι θα αλλάξει η συμπεριφορά του επειδή έπαιξε πολύ καλά. Μπορώ να τον βοηθήσω να αντιληφθεί την ποιότητα που έχει ως ποδοσφαιριστής και είναι σημαντικό να βελτιώσει τη συμπεριφορά του».

Μποϊκόταρε την απονομή η Νάπολι

11/8/2012
Μποϊκόταρε την απονομή η Νάπολι
Δεν άφησε να… πέσουν κάτω τα διαιτητικά παράπονα που έχει η Νάπολι από το χαμένο του Σούπερ Καπ κόντρα στη Γιουβέντους. Οι «παρτενοπέι» δεν έδωσαν το «παρών» στη τελετή απονομής, ενώ ανακοίνωσαν ότι δεν επιτρέπεται στους παίκτες να παρευρεθούν στη συνέντευξη Τύπου και να μιλήσουν στα Μέσα.

Οι δύο αποβολές των Ναπολιτάνων, στο 84’ του Πάντεφ και του Ζούνιγκα στις καθυστερήσεις, εξόργισαν τους ανθρώπους των ηττημένων. Εκτός των δύο παικτών, την… άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε και ο προπονητής της Νάπολι, Ματσάρι λόγω έντονων διαμαρτυριών.

Έτσι, κατά την απονομή του τροπαίου στους «μπιανκονέρι», παίκτες και τεχνικό τιμ της Νάπολι οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αποφάσεις του ρέφερι, χωρίς να παραλάβουν τα μετάλλια τους ως φιναλίστ. Παράλληλα, η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση όπου απαγορεύει στους ποδοσφαιριστές της να μιλήσουν στα Μέσα, δείγμα των παραπόνων για το χαμένο Σούπερ Καπ.

«Αφιερωμένο στον Κόντε»

11/8/2012
«Αφιερωμένο στον Κόντε»

Στον Αντόνιο Κόντε αφιέρωσε την κατάκτηση του ιταλικού σούπερ Καπ ο υπηρεσιακός προπονητής της Γιουβέντους, Μάσιμο Καρέρα. Ο ιταλός τεχνικός μίλησε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

«Φυσιολογικά η πρώτη σκέψη μας πηγαίνει στον κόουτς. Δείξαμε πως είμαστε ενωμένοι και δουλεύουμε προς την ίδια κατεύθυνση. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες που έπαιξαν ένα σπουδαίο παιχνίδι».

Σε ερώτηση για το αν επικοινώνησε με τον Αντόνιο Κόντε κατά τη διάρκεια του αγώνα, απάντησε:

«Εάν επικοινώνησα με τον Κόντε; Όχι όλα πήγαν όπως τα είχαμε σχεδιάσει».

Τέλος σχολίασε και το πώς είδε το παιχνίδι των παικτών της Νάπολι.

«Είδα πως οι παίκτες της Νάπολι προσπαθούσαν συστηματικά να καταστρέψουν το παιχνίδι μας και να μην μας αφήσουν να παίξουμε ποδόσφαιρο».

Αφεντικό η Γιουβέντους

11/8/2012
Αφεντικό η Γιουβέντους
Έστω και χωρίς τον τιμωρημένο Αντόνιο Κόντε στην άκρη του πάγκου της, η Γιουβέντους κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Παρόλο που βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ, οι πρωταθλητές επικράτησαν στην παράταση με το θριαμβευτικό 4-2 (2-2 κ.α.) της Νάπολι για το Σούπερ Καπ, το οποίο και φέτος φιλοξενήθηκε στο Πεκίνο παρουσία 75,000 θεατών. «Λύγισαν» οι παρτενοπέι όταν έμειναν με εννιά παίκτες.

Με ωραίο σόλο που ξεκίνησε από την σέντρα ο Καβάνι νίκησε με δεύτερη προσπάθεια τον Μπουφόν για να πετύχει το 1-0 στο 27’. Με εξαιρετικό αριστερό βολέ ο Ασαμόα ισοφάρισε σε 1-1 στο 37’. Τέσσερα λεπτά αργότερα (41’) και παρά την προσπάθεια του Μπονούτσι να «κόψει», ο Πάντεφ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Οι «μπιανκονέρι» κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή που φάνηκε να κάνει ο Φερνάντεζ στον Βούτσινιτς και ο Βιντάλ που ανέλαβε την εκτέλεση ευστόχησε από τα έντεκα μέτρα για το 2-2 στο 77’. Απόφαση που προκάλεσε τον εκνευρισμό του Ματσάρι και των παικτών του όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια. Ο Πάντεφ τα έβαλε με τον βοηθό, αποβλήθηκε στο 84' και άφησε με δέκα τη Νάπολι, η οποία έχασε και τον Ζούνιγκα στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη κάρτα -τον ίδιο δρόμο που ακολούθησε και ο Ματσάρι λόγω των έντονων διαμαρτυριών του. Στον έξτρα χρόνο η Γιουβέντους με ένα αυτογκόλ του Μάτζιο (97’) και ένα ακόμη του Βούτσινιτς (107’) έφτασε στο τελικό 4-2 και κατέκτησε το 5ο Σούπερ Καπ της ιστορίας της.

Οι συνθέσεις:

Γιουβέντους (Μάσιμο Καρέρα): Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Λούσιο, Μπονούτσι, Ασαμόα, Βιντάλ, Πίρλο, Μαρκίσιο, Λιχστάινερ (89’ Παντουάν), Μάτρι (46’ Βούτσινιτς), Τζιοβίνκο (116’ Τζιακερίνι).

Νάπολι (Βάλτερ Ματσάρι): Ντε Σάνκτις, Καμπανιάρο, Καναβάρο (62’ Φερνάντεζ), Μπρίτος, Μάτζιο, Μπεχράμι, Ινλέρ (106’ Ντοσένα), Χάμσικ (67’ Γκαργκάνο), Ζούνιγκα, Πάντεφ, Καβάνι.

Εθνικό Στάδιο Πεκίνου, «Φωλιά του πουλιού»

Juventus 0-1 Napoli από simaotvgolo12

Juventus 1-1 Napoli από simaotvgolo12

Juventus 1-2 Napoli από simaotvgolo12

Juventus 2-2 Napoli από simaotvgolo12

Juventus 3-2 Napoli από simaotvgolo12

Juventus 4-2 Napoli από simaotvgolo12

Πρόταση σε Ντος Σάντος

11/8/2012
Πρόταση σε Ντος Σάντος

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση αγοράς στην Τότεναμ για τον Τζιοβάνι Ντος Σάντος, είναι σύμφωνα με ιταλικά ρεπορτάζ η Φιορεντίνα.

Το μέλλον του 23χρονου άσου είναι ένα από τα μίνι σίριαλ του καλοκαιριού καθώς ο Βραζιλιάνος δεν υπολογίζεται από την Τότεναμ.

Το τελευταίο σενάριο τον έφερνε ως υποψήφιο αντάλλαγμα στο πλαίσιο της μεταγραφής του Ζούλιο Σέζαρ από την Ίντερ αλλά οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι «βιόλα» είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση που φτάνει τα 6 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον αποκτήσουν.

O νεαρός μεσοεπιθετικός αγωνίζεται με την ομάδα του Μεξικό σοτυς Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου και τα πάτνα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν με το που επιστρέψει.


Ντελ Πιέρο: «Είμαι πάντα μαζί σας»

11/8/2012
Ντελ Πιέρο: «Είμαι πάντα μαζί σας»
Μήνυμα με σκοπό να ενθαρρύνει τους πρώην συμπαίκτες του στη Γιουβέντους για το αποψινό τελικό του Σούπερ Καπ με τη Νάπολι έστειλε ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, με ένα σχόλιο που έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Twitter.

Ο Ιταλός επιθετικός αποχώρησε από τους «μπιανκονέρι» το καλοκαίρι, όταν και έληξε το συμβόλαιό του και άφησε μετά από 19 χρόνια τον ιταλικό σύλλογο.

«Παιδιά, καλή τύχη για το Σούπερ Καπ Ιταλίας! Είμαι πάντα μαζί σας», έγραψε ο 35χρονος φορ.

Τα βρήκαν Μίλαν και Κακά

11/8/2012
Τα βρήκαν Μίλαν και Κακά
Ένα θετικό στοιχείο στην ενδεχόμενη μεταγραφή του Κακά στη Μίλαν έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «SportMediaset».

Το ρεπορτάζ του εν λόγω σάιτ αναφέρει ότι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός συμφώνησε με τη διοίκηση του ιταλικού συλλόγου για τους οικονομικούς όρους του συμβολαίου που θα υπογράψει, αν τελικά παραχωρηθεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι «ροσονέρι» θα προσπαθήσουν με όπλο την επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στο Μιλάνο να πείσουν τους πρωταθλητές Ισπανίας και να ρίξουν στα επιθυμητά για εκείνους επίπεδα το κόστος της μεταγραφής.

Άλλωστε, αν αποκτηθεί ο Λούκας Μόντριτς από την Τότεναμ, τότε ο Κακά δεν θα υπολογίζεται από τον Ζοσέ Μουρίνιο και θα είναι στο περιθώριο. Αυτό δεν θέλει να το σκέφτεται ο 30χρονος παίκτης, ο οποίος θέλει να κερδίσει μία θέση στην εθνική Βραζιλίας εν όψει του Μουντιάλ που διοργανώνει σε δύο χρόνια η πατρίδα του.

Οι επόμενες ώρες θεωρούνται κρίσιμες και ενδέχεται μέσα σε αυτές να σημειωθεί εξέλιξη για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.


Περιμένει Μούτου η Αζαξιό

11/8/2012
Περιμένει Μούτου η Αζαξιό

Την απάντηση του Άντριαν Μούτου στην πρόταση που του έκανε, περιμένει η Αζαξιό σύμφωνα με την «Equipe».

Ο Ρουμάνος επιθετικός έχει μείνει ελεύθερος από την Τσεζένα, καθώς η ιταλική ομάδα υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία, με τους κορσικανούς να του προσφέρουν συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Την περσινή χρονιά, ο 33χρονος φορ μετρούσε 28 συμμετοχές και οκτώ τέρματα στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας.

πηγη:www.sport-fm.gr
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου