ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

5/8/2012

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ  

Πρώτος στόχος ο Βίτεκ 

5/8/2012

Πρώτος στόχος ο Βίτεκ
Στην αναζήτηση ενός επιθετικού βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες της SportDay ψηλά στη σχετική λίστα βρίσκεται το όνομα του Ρόμπερτ Βίτεκ.

Ο διεθνής Σλοβάκος ανήκει στην Τράμπζονσπορ, όμως δεν υπολογίζεται στην τουρκική ομάδα και παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού.

Ωστόσο, πρόβλημα για τη συγκεκριμένη επιλογή αποτελεί το κασέ το παίκτη, αφού είναι ιδιαίτερα ψηλό και οι Αρκάδες ψάχνουν την κατάλληλη φόρμουλα.

Την περσινή σεζόν ο 30χρονος φορ έπαιξε σε 2 παιχνίδια και είχε συνολικό χρόνο συμμετοχής 61 λεπτά.

Προχωρούν τα μεταγραφικά 

5/8/2012

Προχωρούν τα μεταγραφικά .
Εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων είναι αυτή που ακολουθεί για τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς έχουν εντοπίσει τον στόπερ που ψάχνουν στην Πορτογαλία και η περίπτωσή του βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Ωστόσο διστάζουν να δώσουν περισσότερα στοιχεία του ποδοσφαιριστή, με τον φόβο ότι κάτι μπορεί να συμβεί και στο τέλος να μην προχωρήσει η μεταγραφή του.

Ο Γιώργος Δώνης και ο Γιώργος Γεωργιάδης έχουν πειστεί για την αξία του (άλλωστε όσους κι αν ρώτησαν -όπως τον Φερνάντο Σάντος- πήραν τις καλύτερες συστάσεις) και ελπίζουν σε αίσια έκβαση στην συγκεκριμένη υπόθεση. Αυτό που απομένει είναι η συγκατάθεση της ομάδας του.

Στάση αναμονής για Σηφάκη

Δεν σημειώθηκε κάποια εξέλιξη στην περίπτωση του Μιχάλη Σηφάκη. Ο Κρητικός τερματοφύλακας έχει στα χέρια του πρόταση συνεργασίας με συγκεκριμένους οικονομικούς όρους από τον ΠΑΟΚ και αν δεν βρει αυτό που ψάχνει στο εξωτερικό τότε δεν θα είναι διόλου απίθανο τη νέα σεζόν να γίνει κάτοικος Τούμπας.

Πως... κρίνει τον χαφ ο Σαββίδης

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει βιασύνη για την μεταγραφή του αριστερού χαφ, ιδιαίτερα αν η προσπάθεια του Ιβάν Σαββίδη να μπει στα διοικητικά της ομάδας εξελιχθεί ομαλά. Είναι λογικό ότι θα υπάρχει η ευχέρεια να διατεθεί μεγαλύτερο ποσό (σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα), επομένως θα αυξηθούν οι πιθανότητες να έρθει ένας ποδοσφαιριστής που θα κάνει τη διαφορά.

Αναζητείται ο αντι-Γκαρσία

Την ερχόμενη Πέμπτη είναι η ρεβάνς με την Μπνέι Γιεχούντα στην Τούμπα. Τυπική διαδικασία θα μπορούσε να πει κανείς δεδομένου του «διπλού» στο Ισραήλ (0-2). Δεν σκέφτονται όμως έτσι στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ και είναι απολύτως συγκεντρωμένοι στο να πάρουν ξανά τη νίκη, τούτη τη φορά μπροστά στο κοινό τους. Προφανώς με λιγότερο άγχος, καθώς δεν κυνηγά σκορ πρόκρισης. Η μόνη εκκρεμότητα είναι ο αντικαταστάτης του τραυματία Γκαρσία στο αρχικό σχήμα. Αυτός θα είναι ένας εκ των Παναγιωτούδη ή Κάτσε, κάτι που θα ξεκαθαρίσει στις τελευταίες προπονήσεις.

«Φωνάζει» για ενίσχυση 

5/8/2012

«Φωνάζει» για ενίσχυση
Επιτακτική ανάγκη αποτελεί για τον ΟΦΗ η ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου παρατάχθηκε με μία ενδεκάδα ποδοσφαιριστές που ήταν υπό δοκιμή και ηττήθηκε (με σκορ 2-0) από τον Εργοτέλη, ο οποίος χρησιμοποίησε νεαρούς και ταυτόχρονα «δεμένους» μεταξύ τους ποδοσφαιριστές.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει χρόνο για χάσιμο και οι Κρητικοί χρειάζεται να προχωρήσουν άμεσα τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους.

Προτεραιότητα για τον 54χρονο προπονητή αποτελούν οι υποθέσεις των Δασκαλάκη, Ιωαννίδη, Παπάζογλου, Τσιρίλο και Βάντερσον.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, μέσα στην εβδομάδα να ξεκαθαρίσουν (θετικά η αρνητικά) οι περισσότερες από τα παραπάνω ζητήματα.

Δυνατό «τεστ» με Φιορεντίνα 

5/8/2012

Δυνατό «τεστ» με Φιορεντίνα 
Μετά από δύο εβδομάδες σκληρής δουλειάς στην Ιταλία, ο Άρης ετοιμάζεται να πάρει τον δρόμο της επιστροφής. Πριν όμως έχει να περάσει ένα «τεστ», το πιο δυνατό της προετοιμασίας του κόντρα στη Φιορεντίνα (18:30, OTE Sport1).

Η νεανική ομάδα του Μάκη Κατσαβάκη θα προσπαθήσει να καταθέσει ένα ακόμη πειστικό δείγμα, ιδιαίτερα στα μετόπισθεν. Δεν θα είναι πολύ εύκολο απέναντι στους «βιόλα» του Βιτσέντζο Μοντέλα, που έχουν διαθέσει αρκετά χρήματα για την μεταγραφική του ενίσχυση. Πέραν του Γιόβετις, ανακοινώθηκε ο Ακουιλάνι από τη Λίβερπουλ, ενώ μεταξύ άλλων έχουν αποκτηθεί οι Ελ Χαμνταουί από τον Άγιαξ και Βαλέρο, Ροντρίγκεζ από τη Βιγιαρεάλ.

Τέλος το Πράτο

Το παιχνίδι με τη Φιορεντίνα θα πραγματοποιηθεί σε αθλητικό κέντρο στη Μοένα -2,5 ώρες από το Πράτο όπου ήταν η βάση του Άρη τις προηγούμενες 14 ημέρες. Οι «κίτρινοι» δεν θα επιστρέψουν εκεί, καθώς κρίθηκε προτιμότερο αμέσως μετά την ολοκλήρωση του φιλικού να μεταβούν στο Κούφσταϊν (Αυστρία) που βρίσκεται κοντά στο Μόναχο. Αύριο το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη.

Ρώσοι επενδυτές «κοιτάζουν» τον ΠΑΣ 

5/8/2012

Ρώσοι επενδυτές «κοιτάζουν» τον ΠΑΣ 
Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες στα Γιάννενα ότι η κοινοπραξία «Σίμος Foods» και Ρώσοι επιχειρηματίες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να μπουν στον ΠΑΣ.

Μάλιστα, προσφέρουν ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ υπό τη μορφή χορηγίας!

Η ανάγκη του Γιώργου Χριστοβασίλη να μοιραστεί τα οικονομικά βάρη και αν ισχύει η συγκεκριμένη φημολογία, τότε είναι δεδομένο ότι θα πάρει τεράστια οικονομική ανάσα ο «Άγιαξ της Ηπείρου» εν όψει της δύσκολης χρονιάς που ξεκινάει.

Εν τω μεταξύ, η συγκεκριμένη κοινοπραξία - στην οποία μετέχουν και οι Ρώσοι επιχειρηματίες έχει καταθέσει πρόταση για την αγορά γνωστής ηπειρωτικής γαλακτοβιομηχανίας και γενικά δείχνει να ενδιαφέρεται να επενδύσει κεφάλαια στην περιοχή.

Αυτή η υπόθεση, όμως, δεν θα τελειώσει από τη μια μέρα στην άλλη κι έτσι και στο θέμα του φημολογούμενου ενδιαφέροντος των Ρώσων για τον ΠΑΣ, δεν αναμένονται εξελίξεις (ούτε επιβεβαιώσεις) άμεσα.

«Δεν έχουμε πρόβλημα με την ενημερότητα» 

5/8/2012

«Δεν έχουμε πρόβλημα με την ενημερότητα» O Γιώργος Λιμπάντσης. (Photo: Action Images)
Στην διάψευση των δημοσιευμάτων που ήθελαν την Κέρκυρα να συγκαταλέγεται στις ΠΑΕ που αντιμετωπίζουν πρόβλημα προχώρησε η διοίκηση.

Μάλιστα, οι διοικούντες τονίζουν ότι έχουν στα χέρια τους τη φορολογική ενημερότητα και το συγκεκριμένο θέμα έχει διευθετηθεί πριν από μερικές μέρες.

Άλλωστε, ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Λιμπάντσης τακτοποίησε όλες τις οφειλές που υπήρχαν προς την Εφορία.

Για αυτό τον λόγο οι «Φαίακες» υποστηρίζουν ότι ο φάκελος που θα αποστείλουν εντός των ημερών στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού θα είναι πλήρης και θα εξασφαλίσουν κανονικά την άδεια για τη συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Κουμάλο: «Τη νίκη σε κάθε ματς» 

5/8/2012

Κουμάλο: «Τη νίκη σε κάθε ματς»
Ο Μπονγκανί Κουμάλο μοιάζει να έχει αντιληφθεί τις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ. «Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε να διεκδικούμε τη νίκη. Προσωπικά θέλω να κερδίζω κάθε αγώνα όπου αγωνίζομαι», τόνισε ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός. Επίσης, ο διεθνής στόπερ τόνισε ότι ανυπομονεί να αγωνιστεί μπροστά στους οπαδούς της ομάδας και να είναι κατάμεστη η Τούμπα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Μπονγκανί Κουμάλο στα «Σπορ του Βορρά»

Για τον πρώτο αγώνα με την Μπνέι

«Ηταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας μετά την προετοιμασία στην οποία πιστεύω ότι έγινε πολύ καλή δουλειά. Και δικαιολογημένα σε αυτό το πρώτο παιχνίδι, θέλαμε να κερδίσουμε για να αποκτήσουμε το πλεονέκτημα για την πρόκριση, ενόψει και του αγώνα ρεβάνς που θα γίνει στην έδρα μας σε λιγότερο από μία εβδομάδα. Πιστεύω ότι ανταποκριθήκαμε θετικά, παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν. Αναφέρομαι στην έντονη ζέστη αλλά και την υγρασία. Όλα τα παιδιά έπαιξαν καλά και φθάσαμε στη νίκη που είναι απαραίτητη. Συνηθίζουμε να λέμε στο ποδόσφαιρο πως η πρώτη νίκη σε επίσημο αγώνα είναι πολύ σημαντική. Αυτό πιστεύω και εγώ».

Για την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

«Αισθάνομαι υπέροχα. Δεν το κρύβω. Συμμετείχα στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας στην Ολλανδία, εκεί όπου έγινε πολύ καλή δουλειά και έπαιξα στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας. Επομένως ήταν ξεχωριστό για μένα το γεγονός ότι συμμετείχα στο πρώτο επίσημο παιχνίδι. Στόχος μου είναι να παίζω, γι' αυτό ήρθα στον ΠΑΟΚ, γιατί μέσα από τα επίσημα παιχνίδια τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη θα αποκτήσω ακόμη περισσότερες εμπειρίες για τη συνέχεια. Ένιωσα πολύ καλά και θέλω σε κάθε παιχνίδι να προσφέρω στον ΠΑΟΚ για να νιώθω ακόμη καλύτερα. Είμαι παθιασμένος να παίζω και συνεχώς να κερδίζω με την ομάδα μου».

Για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τη δυναμικότητα του «Δικεφάλου του Βορρά»

«Διαπιστώνω πως έχουμε μία καλή ομάδα. Δουλέψαμε πολύ στην προετοιμασία, λειτουργούμε με πρόγραμμα και υπάρχουν προοπτικές για το μέλλον. Υπάρχει αυτή η χημεία των έμπειρων με τους νέους παίκτες που είναι αποδοτική για τον ΠΑΟΚ και το αναφέρω γιατί η ομάδα δεν χάνει σε ποιότητα. Απλά αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό, είναι πως από παιχνίδι σε παιχνίδι, θα ανεβάζουμε την απόδοσή μας και τον ρυθμό μας και εγώ προσδοκώ να ανεβάσω σταδιακά την απόδοσή μου. Ο βασικός μου στόχος, είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

Για το αν σκέφτεται από τώρα τα πλέι οφ του Europa League

«Η νίκη σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα μας ενισχύει την αυτοπεποίθηση για την προσπάθεια που κάνουμε εδώ και ένα μήνα. Και σίγουρα μας δίνει ένα προβάδισμα σημαντικό, για την πρόκρισή μας, στην επόμενη φάση του Europa League. Έχουμε μάθει, όμως, να λειτουργούμε σοβαρά από παιχνίδι σε παιχνίδι. Και αυτή είναι η σωστή ποδοσφαιρική προσέγγιση για τη λειτουργία μιας ομάδας. Επειδή κερδίσαμε στο πρώτο ματς, δε σημαίνει πως θα είμαστε χαλαροί στο δεύτερο. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε να διεκδικούμε τη νίκη. Προσωπικά θέλω να κερδίζω κάθε αγώνα όπου αγωνίζομαι. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια

«Λειτουργούμε σαν οικογένεια και αυτό πιστεύω ότι τα λέει όλα. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον ΠΑΟΚ διαπίστωσα πως υπάρχει πολύ καλό κλίμα μεταξύ των παικτών, ενώ και ο προπονητής μας, με τους συνεργάτες του, μας έχουν βοηθήσει για να ανταποκριθούμε σε όσα μας ζητάνε. Γίνεται μια οργανωμένη δουλειά που μπορεί να αποδώσει ακόμη περισσότερα για την ομάδα».

Για το επικείμενο ντεμπούτο του στην Τούμπα

«Ανυπομονώ να έρθει ο δεύτερος αγώνας με την Μπνέι Γιεχούντα για να παίξω στην Τούμπα, για πρώτη φορά, σε επίσημο παιχνίδι. Ενιωσα πολύ καλά από το φιλικό με την Αϊντχόφεν, από το πώς συμπεριφέρονται οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. θέλω όμως να νιώσω πολύ έντονα συναισθήματα σε μια γεμάτη Τούμπα. Εκεί όπου θέλουμε να κερδίσουμε και πάλι για να σφραγίσουμε την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League».

Για τους Πέλκα και Κάτσε, οι οποίοι έπαιξαν στο Ισραήλ

«Έδειξαν πολύ καλά στοιχεία στο Ισραήλ, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυτούν. Μπορούν να γίνουν ακόμη καλύτεροι και το γνωρίζουν πολύ καλά και οι ίδιοι. Ο στόχος του κάθε παίκτη είναι να βελτιώνει την απόδοσή του, από παιχνίδι σε παιχνίδι. Άρα το ξεκίνημα ήταν θετικό, όμως σε ένα ποδοσφαιριστή, αυτό που μετρά περισσότερο είναι η διάρκεια στην απόδοσή του».

«Πολύ καλός τερματοφύλακας ο Κρέσιτς» 

5/8/2012

«Πολύ καλός τερματοφύλακας ο Κρέσιτς» 
Ιδιαίτερη σημασία έχει για την Λοκομοτίβ Μόσχας η απόκτηση του Ντάριο Κρέσιτς, όπως δήλωσε η Όλγα Σμορόντσκαγια. Τις τελευταίες μέρες ο Κροάτης τερματοφύλακας ανήκει στο ρόστερ της ρωσικής ομάδας και η πρόεδρός της εξήγησε τους λόγους για τους οποίους προχώρησέ στην αγορά του από τον ΠΑΟΚ.

«Το να αποκτήσουμε τον Κρέσιτς ήταν κίνηση ζωτικής σημασίας για εμάς. Ο Γκιγιέρμε (σ.σ. Βραζιλιάνος βασικός τερματοφύλακας της Λοκομοτίβ) δεν μπορεί να αγωνιστεί αυτή την περίοδο λόγω τραυματισμού, ενώ δεν μπορούμε να φορτώσουμε τα βάρη σε ένα 17χρονο τερματοφύλακα, όπως είναι ο Λομπάντσεφ», ανέφερε αρχικά η κα Σμορόντσκαγια και πρόσθεσε:

«Το γεγονός πώς ο Κρέσιτς είναι Κροάτης (σ.σ. με δεδομένο πώς και ο προπονητής έχει την ίδια εθνικότητα) δεν λέει τίποτα. Όταν είναι στη φόρμα του, είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας».

Μία εβδομάδα εκτός ο Ζορμπάς 

5/8/2012

Μία εβδομάδα εκτός ο Ζορμπάς 
Διάστρεμμα ελαφριάς μορφής έχει υποστεί ο Παναγιώτης Ζορμπάς.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στο 20ο λεπτό του χθεσινού φιλικό του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη, όταν και αντικαταστάθηκε από τον Βιτώρο, και αποχώρησε κουτσαίνοντας από το αγωνιστικό χώρο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου των Κρητικών αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα απλό διάστρεμμα, το οποίο θα κρατήσει τον ποδοσφαιριστή εκτός δράσης για περίπου μία εβδομάδα.

«Ματς και τη Δευτέρα» 

5/8/2012

«Ματς και τη Δευτέρα»
Με μοναδικό στόχο την ικανοποίηση των πελατών της η Nova και τη φετινή σεζόν παρέχει στους συνδρομητές της τα καλύτερα ποδοσφαιρικά προϊόντα, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Γρηγόρης Κατσογιάννης στο NovaΣΠΟΡ FM, 94.6.

Ο εμπορικός διευθυντής της Nova τόνισε ακόμη πως το συνδρομητικό κανάλι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για τη διεξαγωγή αγώνων της Σούπερ Λίγκας και τη Δευτέρα, ενώ συμπλήρωσε πως δεν έχει αποφασιστεί κάτι για τον αγώνα του Αστέρα Τρίπολης με τη Μαρίτιμο.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το προϊόν της Nova ενόψει της νέας σεζόν:
«Τα πιο ενδιαφέροντα αθλητικά γεγονότα θα βρίσκονται στη Nova. Κάθε Τρίτη το Champions League θα είναι στη Nova. Πέρα από το αγγλικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι το πιο ενδιαφέρον, φέτος προστέθηκε και το Πορτογαλικό. Αποτελείται από 16 ομάδες, η Πορτογαλία έχει πολλά κοινά με την Ελλάδα, αλλά και την Super League. Θεωρούμε ότι το πορτογαλικό πρωτάθλημα είναι πολύ ενδιαφέρον.

Πέρα από τις τρεις γνωστές ομάδες υπάρχει και η Μπράγκα. Γενικώς, η πορτογαλική Λίγκα είναι ανταγωνιστική και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς οι τεχνικοί του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού είναι Πορτογάλοι.

Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να τα παρακολουθήσουν από την έναρξή τους, 18 Αυγούστου είναι η πρεμιέρα της Premier League και 19 Αυγούστου της Πορτογαλίας.

Ακόμη , το ιταλικό κύπελλο θα είναι στη Nova, όπως και το αργεντίνικο».

Για το αν θα συνεχίσουν να προβάλουν το αγγλικό πρωτάθλημα τις σεζόν 2013-2016:
«Το αγγλικό πρωτάθλημα είναι σημαντικό προϊόν για το πρόγραμμα μας. Σίγουρα θα διεκδικήσουμε την ανανέωση της συνεργασίας. Το εν λόγω πρωτάθλημα είναι το πιο ενδιαφέρον σαν θέαμα».

Για το αν θα υπάρξει παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος Δεύτερα:
«Δεν έχει υπογραφεί ακόμη συμφωνία, όμως είναι πολύ πιθανό. Τυπικά δεν έχει κλείσει, αλλά όλοι συμφωνούν πως ο αγώνας τη Δευτέρα θα κάνει πιο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα», ενώ για τον ευρωπαϊκό αγώνα του Αστέρα Τρίπολης τόνισε: «Δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να ανακοινώσουμε για το Αστέρας Τρίπολης - Μαρίτιμο».

Δεν υπάρχει θέμα Σεϊταρίδη-Λεβάντε 

5/8/2012

Δεν υπάρχει θέμα Σεϊταρίδη-Λεβάντε 
Στη διάψευση των δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Λεβάντε προχώρησε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης.

Ο 31χρονος μπακ ενημέρωσε χθες τη διοίκηση του Παναθηναϊκού ότι δεν υπάρχει κάποιο θέμα με την ισπανική ομάδα, η οποία φερόταν να εξετάζει «ζεστά» την περίπτωσή του.

Ο διεθνής αμυντικός θα παραμείνει στην Παιανία και θα είναι στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος την τρέχουσα περίοδο δεν δείχνει να τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του.

Δηλώνει «παρών» ο Πίντο 

5/8/2012

Δηλώνει «παρών» ο Πίντο 
Στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για τον επαναληπτικό αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μάδεργουελ θέτει εαυτόν ο Αντρέ Πίντο.

Ο Πορτογάλος στόπερ προπονήθηκε για δεύτερη μέρα με τους υπόλοιπους παίκτες του «τριφυλλιού».

Μάλιστα, ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα και έδειξε ότι έχει ξεπεράσει τις μικροενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν το προηγούμενο διάστημα.

Πλέον ο 66χρονος προπονητής θα αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει από την αρχή της αναμέτρησης για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League ή θα τον έχει στον πάγκο.

Από την πλευρά του, ο Πάπε Σο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και πλέον θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού οι ποδοσφαιριστές έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια επιδόθηκαν σε: ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», ασκήσεις ταχυδύναμης και στο τέλος έπαιξαν οικογενειακό διπλό.

Κοντά σε Παπάζογλου ο ΟΦΗ 

5/8/2012

Κοντά σε Παπάζογλου ο ΟΦΗ 
Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του ΟΦΗ με τον Θανάση Παπάζογλου και τον ΠΑΟΚ.

Όλο αυτό το διάστημα οι Κρητικοί έχουν πιέσει αρκετά τον 24χρονο επιθετικό για να τον πείσουν να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Ηρακλείου.

Θετικός στο παραπάνω ενδεχόμενο παρουσιάζεται ο «Δικέφαλος του Βορρά», ο οποίος φέρεται να έχει αποφασίσει να καλύψει μέρος του συμβολαίου του παίκτη.

Ο Νίκος Αναστόπουλος και ο Νίκος Μαχλάς έχουν ενημερώσει τον Παπάζογλου ότι θα «χτίσουν» πάνω του την επίθεση του ΟΦΗ, κάτι που έχει ακουστεί θετικά στον διεθνή με την Ελπίδων φορ.

Όλα δείχνουν ότι η συγκεκριμένη υπόθεση θα ξεκαθαρίσει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και είναι αρκετά πιθανό ο Παπάζογλου να φοράει τη φανέλα της κρητικής ομάδας την επόμενη σεζόν.

Καραγκούνης: «Ομάδα που θα έχουμε πιθανότητες» 

5/8/2012

Καραγκούνης: «Ομάδα που θα έχουμε πιθανότητες» 
Η σεζόν που ξεκινάει για τον Ατρόμητο είναι ιδιαίτερα σημαντική. Οι παίκτες και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ετοιμάζονται για τα πλέι οφ του Europa League και ο Θανάσης Καραγκούνης αποκαλύπτει τις… προτιμήσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Ο νεαρός άσος αναφέρθηκε και στον Ντούσαν Μπάγεβιτς αλλά και στα προσωπικά του «θέλω» από την αγωνιστική περίοδο που ξεκινάει.

Θανάση είναι τόσο νέος σε ηλικία (τον Σεπτέμβριο κλείνεις τα 21) αλλά ταυτόχρονα είσαι και από τους πιο παλιούς: « Ο Ατρόμητος είναι πλέον η οικογένειά μου, εδώ ανδρώθηκα και χαίρομαι γιατί είμαι μέλος σε μια από τις καλύτερες ομάδες αυτή την στιγμή στην Ελλάδα».

Σε αυτά τα τρία χρόνια ποια στιγμή έχεις κρατήσεις βαθιά μέσα σου: «Σε προσωπικό επίπεδο, το πρώτο μου γκολ σε ματς με τον Ηρακλή που αναδείχθηκε best goal του πρωταθλήματος. Σε συλλογικό επίπεδο οι δύο συμμετοχές μας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Μου έμεινε απωθημένο που δεν αγωνίστηκα σε κανέναν από αυτούς αλλά εύχομαι να παίξω στον τρίτο τελικό και να πάρουμε το κύπελλο».

Έχεις δουλέψει με ένα μόνο προπονητή, δείγμα της φιλοσοφίας της ομάδας, τώρα δουλεύεις με ένα προπονητή που έχει γράψει πολύ μεγάλη ιστορία. Οι πρώτες σου εντυπώσεις: «Όταν αναφερόμαστε τον κύριο Μπάγεβιτς, τα λόγια είναι περιττά. Πρώτα πάει η φήμη του και μετά ακολουθεί αυτός. Ήδη γίνεται πολύ καλή δουλειά, τα πρώτα δείγματα γραφής είναι εξαιρετικά και ανυπομονώ να έρθει η στιγμή για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια».

Σε είδαμε και σε μια νέα θέση, πίσω από τον επιθετικό, διαφορετική από ότι σε είχαμε συνηθίσει. Σου άρεσε; «Βασικά αυτή είναι η θέση που έπαιζα από μικρός. Πάντα έχεις ένα προπονητή που σε βάζει όπου θέλει εκείνος και από αυτή την άποψη δεν έχω κανένα πρόβλημα που θα παίζω. Άμα μιλάμε όμως για προτίμηση, μου αρέσει να είμαι πίσω από τον επιθετικό γιατί έχεις την ελευθερία και κάνεις ότι έχεις μέσα στον κεφάλι σου».

Περιμένεις με αγωνία το πρώτο σου ευρωπαϊκό παιχνίδι; «Πως και πως περιμένω κι έχω άγχος για το πώς μπορεί να συνεχίσει ο Ατρόμητος στην Ευρώπη γιατί κανείς μας στην ομάδα δεν θέλει να βάλει ταβάνι».

Την Παρασκευή γίνεται η κλήρωση. Οι πιθανοί αντίπαλοι είναι λίγο-πολύ γνωστοί. «Σε αυτή τη φάση θέλουμε μια ομάδα που θα έχουμε τις πιθανότητες μας για να περάσουμε. Μετά δεν με ενδιαφέρει. Ας παίξουμε με τους καλύτερους».

Η είσοδος στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ φαντάζει τεράστια επιτυχία. «Σίγουρα για εμένα και για όλους τους συμπαίκτες μου, τα ευρωπαϊκά ματς μας απασχολούν συνεχώς. Ειδικά πιο μικροί σε ηλικία αδημονούμε και μετράμε τις μέρες σαν φαντάροι».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα, έτσι όπως διαμορφωθεί η κατάσταση, ο Ατρόμητος πρέπει να κοιτάζει πάντα ψηλά; «Πιστεύω ότι με τη θέση που πήραμε πέρσι πρέπει να κοιτάμε πάντα κάτι καλύτερο. Αφού πέρσι ήρθαμε τρίτοι, φέτος πρέπει να κοιτάμε τις δύο πρώτες θέσεις».

Οι προσωπικοί σου στόχοι την χρονιά που έρχεται ποιοι είναι; «Δεν έχω κάποιο προσωπικό στόχο του στυλ να παίξω καλά και να φύγω. Θέλω να βοηθήσω τον Ατρόμητο και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Κι ένα μήνυμα για τους φιλάθλους μας εν όψει της νέας περιόδου. «Κάνω έκκληση, ειδικά φέτος που έχουμε ένα καινούργιο στοίχημα να γεμίσουν το γήπεδο. Πιστεύω ότι το έχουν καταλάβει. Είμαστε μέσα στους δύο-τρεις δυνατούς, δημιουργούμε συνεχώς νέες γενιές φιλάθλων που είναι πάντα πολύ θερμοί για την ομάδα».

Νίκησε ο καιρός, έχασε Γκερέιρο 

5/8/2012

Νίκησε ο καιρός, έχασε Γκερέιρο
Όταν «μιλά» ο… περίφημος αγγλικός καιρός, όλοι οι άλλοι σταματούν. Και σ΄αυτούς συμπεριλαμβάνονται τόσο οι παίκτες της ΑΕΚ όσο κι εκείνοι της Νοτς Κάουντι. Για ένα ημίχρονο παίχτηκε ποδόσφαιρο πριν ανοίξουν οι ουρανοί και μετά από αυτά τα 45’, η αγγλική ομάδα με τον Τζατζ στο 18’ είχε φτάσει στο 1-0. Αποχώρησε τραυματίας ο Γκερέιρο, φόβοι για πρόβλημα στον έξω μηνίσκο.

Η κόπωση και οι πολλές απουσίες σε όλες τις γραμμές ήταν οι μεγαλύτεροι αντίπαλοι της ΑΕΚ και όχι η Νοτς Κάουντι στο τέταρτο φιλικό της «Ένωσης» επί αγγλικού εδάφους. Φανερά κουρασμένη και ασύνδετη, ειδικά στο κέντρο της άμυνας, η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου αντιμετώπισε πολλά προβλήματα από τους Άγγλους, οι οποίοι χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα, κατάφερναν να φτάνουν σε θέση για γκολ.

Όσο ο Αραμπατζής έλεγε την τελευταία λέξη, έμενε και το «μηδέν» στην άμυνα. Τη μία και μοναδική φορά όμως, που ο Έλληνας γκολκίπερ δεν μπόρεσε να καλύψει την έλλειψη συνεννόησης μεταξύ Αγκιρίμπα και Τσαμουρλίδης, οι Άγγλοι άνοιξαν και το σκορ με τον Τζατζ στο 18’.

Δυσκολίες αντιμετώπισε ο «Δικέφαλος» και επιθετικά, αφού όταν οι ποδοσφαιριστές του είχαν την μπάλα, δεν την κυκλοφορούσαν με ευκολία, με συνέπεια και οι ευκαιρίες να είναι ελάχιστες. Στην καλύτερη από αυτές, ο Φούντας νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στη συνέχεια, «κουμάντο» έκανε η βροχή, αλλά και η άποψη των δύο προπονητών, οι οποίοι δεν θέλησαν να ρισκάρουν κάποιον τραυματισμό λόγω των καιρικών συνθηκών. Άλλωστε η ΑΕΚ μετρούσε ήδη μια απώλεια, καθώς λίγο πριν φύγει το ημίχρονο αποχώρησε τραυματίας ο Ρότζερ Γκερέιρο. Κι ενώ αρχικά δεν φάνηκε για κάτι σοβαρό, οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως πιθανότατα έχει πρόβλημα σον έξω μηνίσκο, κάτι που εάν επαληθευτεί, σημαίνει πως η «Ένωση» θα χάσει για σημαντικό χρονικό διάστημα έναν από τους λίγους έμπειρους ποδοσφαιριστές που διαθέτει στο ρόστερ της.
Περισσότερα, πάντως θα είναι σε θέση να πει το ιατρικό επιτελείο μέσα σε 24 ώρες.



ΝΟΤΣ ΚΑΟΥΝΤΙ: Μπιαλκόφσκι, Μπίσοπ, Σμιθ, Λίκοκ, Λιντλ, Τζατζ, Χιουζ, Άρκουϊν, Λαμπαντί, Μπουκάουντ, Γουΐλιαμς.

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Αρκούδας, Τσαμουρλίδης, Αγκιρίμπα, Λαγός, Ρίκκα, Γροντής, Φούντας, Γκερέιρο (38’ Κοτσαρίδης), Παυλής, Σταματής.

Πήγε γούρι και το ξανάκανε… 

5/8/2012

Πήγε γούρι και το ξανάκανε…
Η επίσκεψη του Γιάννη Αλαφούζου στις εγκαταστάσεις της Παιανίας πριν την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για το πρώτο ματς με την Μάδεργουελ, έφερε… γούρι και έτσι ο επικεφαλής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», έδωσε το «παρών» σε προπόνηση πριν τον επαναληπτικό έστω και χωρίς να μιλήσει στους παίκτες. Φιλικό με την Ανόρθωση στις 12 Αυγούστου για το «τριφύλλι».

Ο Γιάννης Αλαφούζος λοιπόν πήγε στην Παιανία, δεν μίλησε στους παίκτες ωστόσο καθώς όλοι γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν για να εξασφαλιστεί η πρόκριση. Αντίθετα, είχε συνομιλία τόσο με τον Ζεσουάλντο Φερέιρα όσο και με τον Κώστα Ελευθεράκη.


Ανακοίνωσε φιλικό η Ανόρθωση

Οριστικοποιήθηκε και ανακοινώθηκε από την Ανόρθωση το φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Κύπρο στις 12 Αυγούστου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Αναλυτικά:

"Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου σας ενημερώνει πως την Κυριακή 12 Αυγούστου και ώρα 20:00, η ομάδα μας θα δώσει διεθνή φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Παναθηναϊκού στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η Ελληνική ομάδα έρχεται στην Κύπρο, ειδικά για τον φιλικό αγώνα με την ομάδα μας. Καλούμε τον κόσμο της ομάδας μας να έρθει στο γήπεδο να δει ένα ξεχωριστό φιλικό αγώνα ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες με μεγάλη προσφορά αλλά και με πολλές διακρίσεις σε Ελλάδα, Κύπρο και Ευρώπη.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το φιλικό, θα ανακοινωθούν αργότερα
".

Μάλλον θλάση ο Γιαννιώτας 

5/8/2012

Μάλλον θλάση ο Γιαννιώτας 
Υποβασταζόμενος και με δάκρυα στα μάτια αποχώρησε από το φιλικό παιχνίδι του Άρη κόντρα στην Φιορεντίνα ο Γιάννης Γιαννιώτας, καθώς στο 50’ τραυματίστηκε στο δεξί πόδι και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Σε μια ανύποπτη φάση ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, ο οποίος είχε ξεκινήσει βασικός και μάλιστα είχε εκτελέσει το φάουλ στη φάση που ο Άρης προηγήθηκε 1-0, τραυματίστηκε και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση. Ακόμα δεν μπορεί να διαπιστωθεί το πρόβλημα της ζημιάς, ωστόσο όσο… κρυώνει το πόδι του Γιαννιώτα θα βγουν και περισσότερα συμπεράσματά.

Το άσχημο είναι ότι το μέγεθος του προβλήματος φαίνεται να είναι σημαντικό, πράγμα που κατάλαβε και ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος ξέσπασε σε λυγμούς κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο. Την Δευτέρα η αποστολή αναμένεται στη Θεσσαλονίκη και ο παίκτης θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση αμέσως για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Πολλά κέρδη και ένα πλήγμα 

5/8/2012

Πολλά κέρδη και ένα πλήγμα
Την καλύτερή του εμφάνιση στα μέχρι στιγμής φιλικά έκανε ο Άρης, παρά την ήττα 2-1 από την ανώτερη Φιορεντίνα, ωστόσο, έμεινε με την πικρή γεύση, καθώς τραυματίστηκε ο κορυφαίος παίκτης της αναμέτρησης, ο Γιάννης Γιαννιώτας. Ο νεαρός των «κιτρίνων» σε μία ανύποπτη φάση στο 50ο λεπτό χτύπησε στο δεξί πόδι, ξεσπώντας σε λυγμούς.

Οι πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θλάση, αλλά η κατάσταση του τραυματισμού του μπορεί να είναι και χειρότερη με βάση την αντίδρασή του.

Στα του αγώνα ο Άρης του πρώτου ημιχρόνου ήταν εξαιρετικός, με πολύ καλή άμυνα, αλλά και καλή κυκλοφορία και ευτύχησε να προηγηθεί με τον Τριανταφυλλάκο στο 15ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιαννιώτα. Η Φιορεντίνα που παρατάχθηκε με όλα της τα αστέρια προσπάθησε να πιέσει, αλλά οι παίκτες των «κίτρινων» είχαν κλείσει όλους τους διαδρόμους προς την εστία τους. Παρά ταύτα πέτυχαν την ισοφάριση με τον Ρόμουλο στο 31’.

Ο Άρης είχε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει και δεύτερο γκολ, με κύριο εκφραστή τον Γιαννιώτα. Στο δεύτερο μέρος οι Θεσσαλονικείς, μετά και την αποχώρηση του νεαρού μεσοεπιθετικού, αλλά και τις πολλές αλλαγές του Μάκη Κατσαβάκη, έχασαν την συνοχή τους, με αποτέλεσμα οι «βιόλα» να κάνουν στο 57ο λεπτό το 2-1, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.



Ατομικό για Σταφυλίδη, θεραπεία για Γκαρσία 

5/8/2012

Ατομικό για Σταφυλίδη, θεραπεία για Γκαρσία 
Ασκήσεις τακτικής περιελάμβανε η προπόνηση του ΠΑΟΚ την Κυριακή. Ο Κώστας Σταφυλίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Άγγελος Καραντασιάδης, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

Ο Πάμπλο Γκαρσία εξακολουθεί το πρόγραμμα θεραπείας του.

Η προπόνηση της Δευτέρας έχει προγραμματιστεί για τις 19:00 στη Νέα Μεσήμβρια.

Ατομικό ο Βασιλακάκης 

5/8/2012

Ατομικό ο Βασιλακάκης 
Πρωινή προπόνηση και ασκήσεις αποκατάστασης αερόβιου τρεξίματος ακολούθησαν την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές της SKODA Ξάνθη, μία μέρα μετά το φιλικό παιχνίδι με τον Πανθρακικό στα Πηγάδια. Ο μοναδικός παίκτης που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ήταν ο Θόδωρος Βασιλακάκης.

Το απόγευμα της Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η επόμενη προπόνηση για τους ακρίτες, που την Τετάρτη θα δώσουν νέο φιλικό παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου στα Πηγάδια.

Χοακίν: «Ξέρω την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη» 

5/8/2012

Χοακίν: «Ξέρω την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη»
Σπουδαίο παιχνίδι απέναντι σε μία σημαντική ευρωπαϊκή ομάδα χαρακτήρισε αυτό απέναντι στον Ολυμπιακό την Τρίτη, ο μεσοεπιθετικός της Μαλάγα, Χοακίν σε δηλώσεις που έκανε στο σάιτ των «ερυθρολεύκων». Ο Ισπανός άσος στάθηκε ιδιαίτερα στην «καυτή» ατμόσφαιρα του γηπέδου Καραϊσκάκη καθώς έχει παίξει και με την Βαλένθια ως αντίπαλος.

Ο Χοακίν τόνισε ότι η Μάλαγα θέλει να παίζει τόσο δυνατά φιλικά παιχνίδια όπως είναι αυτό απέναντι στον Ολυμπιακό προκειμένου να διαπιστώσει σε ποιον βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται εν όψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χοακίν:

«Βρισκόμαστε στην προετοιμασία μας πριν από την έναρξη της νέας χρονιάς και δίνουμε κάποια σημαντικά παιχνίδια, γιατί είμαστε κοντά στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών μας. Το ματς της Τρίτης είναι σπουδαίο για εμάς. Θα αντιμετωπίσουμε μία δυνατή ευρωπαϊκή ομάδα, τον Ολυμπιακό. Μία ομάδα η οποία κατακτά διαρκώς το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Θα βάλουμε τα δυνατά μας, φυσικά, γιατί γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Αυτό όμως δεν μας επηρεάζει, γιατί αυτή τη στιγμή εμείς θέλουμε αυτό ακριβώς. Να δίνουμε δυνατά ματς με σημαντικούς αντιπάλους», τόνισε αρχικά ο ποδοσφαιριστής της Μάλαγα.

Όσο για την ατμόσφαιρα που περιμένει στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Τρίτη το βράδυ, ο Χοακίν επεσήμανε: «Γνωρίζω για τους φίλους του Ολυμπιακού. Έχω βρεθεί και στο παρελθόν “αντίπαλός” τους και ξέρω ότι θα βρούμε απέναντί μας μία “καυτή” ατμόσφαιρα. Μας αρέσει αυτό όμως, το απολαμβάνουμε, γιατί και οι δικοί μας οπαδοί είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί και λατρεύουν την ομάδα τους, οπότε μπορούμε να πούμε ότι είμαστε και συνηθισμένοι να παίζουμε στο γήπεδο με πολύ ωραία ατμόσφαιρα».

«Χτίζουν αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια» 

5/8/2012

«Χτίζουν αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια»
Δυνατά φιλικά, όπως αυτό με τη Φιορεντίνα γεμίζουν με αυτοπεποίθηση τους νεαρούς παίκτες του Άρη και όσο βάζουν την «ομάδα πάνω από το εγώ» θα έχουν διάρκεια στο παιχνίδι τους, σύμφωνα με τον προπονητή των «κίτρινων», Μάκη Κατσαβάκη.

Ικανοποιημένος, κυρίως με την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου εμφανίστηκε ο Έλληνας τεχνικός, ενώ επισήμανε ότι στο δεύτερο δόθηκε ευκαιρία στους Ιταλούς να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. «Μας κόπηκαν τα πόδια, μακάρι να μην έχει τίποτα σοβαρό», σχολίασε για τον τραυματισμό του Γιαννιώτα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού:

Για το φιλικό με την Φιορεντίνα: «Ξεκινήσαμε πολύ συντονισμένα το πρέσινγκ, το οποίο καρποφόρησε με το γκολ. Είχαμε προϋποθέσεις να πετύχουμε άλλο ένα τέρμα και ίσως με πιο ήρεμες σκέψεις να βγάλουμε κι άλλες ευκαιρίες. Από το 35’ και μετά χάσαμε το συντονισμό μας και η αξία της Φιορεντίνα ξεδιπλώθηκε στο γήπεδο. Στο δεύτερο μέρος δεν μπορέσαμε να τους ακολουθήσουμε, γιατί εμείς τώρα είμαστε στην κορύφωση της προετοιμασίας μας, ενώ αυτοί στο τέλος της και γι’ αυτό κάναμε τις αλλαγές. Επανήλθαμε με νορμάλ πρέσινγκ και γίναμε επικίνδυνοι ξανά, χάνοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε με τον Κανούλα. Ήταν μια πολύ καλή πρόβα, μια σπουδαία εμπειρία αυτό το φιλικό απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα με έναν εκπληκτικό παίκτη, το Νο 8 (σ.σ.Γιόβετιτς). Έχουμε πάρα πολλά να κερδίσουμε από αυτά τα παιχνίδια και το ευτύχημα είναι ότι βγήκε η προετοιμασία χωρίς τραυματισμό από κόπωση».

Για τον τραυματισμό του Γιαννιώτα: «Μας «κόπηκαν» τα πόδια στην αρχή, αλλά μας είπε ο γιατρός ότι δεν είναι η βλάβη που φοβόμασταν. Μακάρι για το παιδί γιατί είναι κρίμα.

Για τον κόσμο που έδωσε το παρόν στο παιχνίδι: «Να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που ήρθαν εδώ. Τα παιδιά πήραν μια γεύση από την υποστήριξη που θα έχουν και εγώ προσωπικά θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Για την προσπάθεια των νέων παιδιών: Τα φοβόμουν αυτά τα φιλικά γιατί δεν ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε με τόσο δυνατούς αντιπάλους, αλλά τα παιδιά δείχνουν ότι όσο κυριαρχεί το “όλα για το σύνολο” και βάζουν την ομάδα πάνω από το εγώ, θα έχουμε διάρκεια. Έχω την αίσθηση ότι θα αντέξουμε. Yπάρχει προσπάθεια και από μένα και από τα παιδιά της διοίκησης να κρατήσουμε πειθαρχημένο αυτό το σύνολο» ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Τα παιδιά είναι χαρούμενα γιατί βλέπουν ότι πατούν καλά στα πόδια τους απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους. Γεμίζουν με αυτοπεποίθηση. Πρέπει να προετοιμαστούν για το πρωτάθλημα και μέσα από αυτά τα παιχνίδια χτίζουν την αυτοπεποίθησή τους. Χρειάζεται αυτό γιατί δεν έχουν “μπαρούτι”, ούτε από Χαριλάου ούτε από Α’ Εθνική».

Στην τελική ευθεία… 

5/8/2012

Στην τελική ευθεία… 
Το χτίσιμο στο Καρπενήσι, έγινε. Το μοντάρισμα στο Πράβετς της Βουλγαρίας ολοκληρώθηκε και πλέον ο Ατρόμητος βάζει στην τελική του ευθεία, ειδικότερα ενόψει των ευρωπαϊκών υπχρεώσεων.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει δοκιμάσει αρκετά πράγματα και σχήματα αφού θέλει να είναι απόλυτα βέβαιος για το πώς θα παρουσιαστεί ο Ατρόμητος τη νέα σεζόν. Τα 4-3-3 και 4-2-3-1 ήταν τα κυριότερα συστήματα με τους παίκτες να αλλάζουν συχνά θέσεις.

Φαίνεται πως το δεύτερο είναι αυτό με το οποίο θα δούμε τους «κυανόλευκους» τη νέα σεζόν και ειδικά στα πρώτα παιχνίδια. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός θέλει οι παίκτες του να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, να ελέγχουν την μεσαία γραμμή και να δημιουργούν ευκαιρίες, οι οποίες θα γίνονται γκολ.

Από Δευτέρα οι προπονήσεις θα γίνονται και πάλι στην Αθήνα, ενώ κανονικά θα επιστρέψει σε αυτές και ο Δημούτσος. Τέλος, το ερχόμενο Σάββατο, ο κόσμος της ομάδας θα έχει την δυνατότητα να δει την ομάδα για πρώτη φορά από κοντά στο φιλικό με τον Πανθρακικό στο Περιστέρι.

Εξετάζει Παπαδόπουλο 

5/8/2012

Εξετάζει Παπαδόπουλο 
Την περίπτωση του Δημήτρη Παπαδόπουλου εξετάζουν στον Πανθρακικό. Ο έμπειρος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Θέλτα και προτάθηκε στην ομάδα της Κομοτηνής, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού.

Ο Παπαδόπουλος, μετά το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό έφυγε με προορισμό την Ιταλία. Εκεί έπαιξε στη Λέτσε, πραγματοποίησε 14 εμφανίσεις και πέτυχε ένα γκολ, για να αποχωρήσει και να υπογράψει στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Μετά από 13 εμφανίσεις και δύο γκολ αποχώρησε και συνέχισε στη Θέλτα της Ισπανίας.

Εκεί παρέμεινε δύο χρόνια, ενώ το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στον Λεβαδειακό, όπου δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ.

Πλέον, είναι ελεύθερος, προτάθηκε στον Πανθρακικό και ο Σάββας Παντελίδης και το τεχνικό τιμ εξετάζουν την περίπτωσή του αφού η επιθυμία για απόκτηση ενός επιθετικού είναι δεδομένη. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται οι όποιες εξελίξεις, είτε θετικές, είτε αρνητικές.

Ψάχνει το γκολ... 

5/8/2012

Ψάχνει το γκολ...
Μόνο το γκολ του έλειπε του Πλατανιά στο δεύτερο φιλικό του στο Καρπενήσι, με αντίπαλο την Κασσιώπη (0-0). Η ομάδα του Γιάννη Χατζηνικολάου είχε πολύ καλή παρουσία, έχασε πολλές και καλές ευκαιρίες, όμως αυτό που δεν ήρθε ήταν το γκολ.

Ο έμπειρος τεχνικός χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεσή του και για πρώτη φορά αγωνίστηκαν οι Αργυρόπουλος και Νούνιες οι οποίοι είχαν προβλήματα και δεν είχαν παίξει στο πρώτο παιχνίδι.

Αναλυτικά η σύνθεση: Κηπουρός (46' Λαζαρίδης), Αργυρόπουλος (58' Παληγεώργος), Ντόε, Δημήτρης (46' Κανακούδης), Κουρτεσιώτης (46' Τζανής), Νούνιες (46' Κάλαϊτζιτς), Γκονζάλες (46' Δέντσας), Μιρτσέτα (58' Τσοντάκης), Μαρτσάκης (46' Έκελμανς), Ουκάρ (46' Μαραγκουδάκης), Αναστασάκος (46' Δράμι).

Με την παρουσία των… κομμένων 

5/8/2012

Με την παρουσία των… κομμένων 
Μετά το ρεπό μίας ημέρας που είχαν οι παίκτες του Πανιωνίου, έπιασαν και πάλι δουλειά από την Κυριακή, καθώς επέστρεψαν στις προπονήσεις. Παρόντες στην προετοιμασία της ομάδας ήταν και οι μέχρι πρότινος κομμένοι από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, Σιδεράκης και Όμο.

Εκτός από τους δύο παίκτες, το «παρών» έδωσε στην προπόνηση και ο Περιστερίδης, ο οποίος έδειξε ότι ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Το απουσιολόγιο του Έλληνα τεχνικού, ωστόσο, δεν ήταν κενό, καθώς δεν προπονήθηκαν οι Ρόβας, Βλάχος και Σμυρλής, οι οποίοι συνέχισαν την θεραπεία τους, ώστε να επιστρέψουν το ταχύτερο σε κανονικούς ρυθμούς.

Οι «κυανέρυθροι» θα πραγματοποιήσουν μία ακόμα προπόνηση στο Κορωπί και στην συνέχεια θα επιστρέψουν στη Νέα Σμύρνη, όπου θα γίνει μία ακόμα προπόνηση ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με τον Πλατανιά.

Ήττα για Κέρκυρα 

6/8/2012

Ήττα για Κέρκυρα 
Mε εμφανή τα σημάδια της προόδου των παικτών της Κέρκυρας, σε σχέση με αυτά που έδειξαν κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, οι Φαίακες έχασαν την Κυριακή με 1-0 από την κυπριακή Αγία Νάπα σε φιλικό παιχνίδι στο Ελατοχώρι, όπου πραγματοποιείται το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Ο Άκης Μάντζιος είδε αυτά που ήθελε από τους ποδοσφαιριστές του και ήταν εμφανώς ικανοποιημένος.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε μόλις στο 1', όταν ο Κολοκούδιας, μετά από κόρνερ και καραμπόλα στην περιοχή του Αναστασόπουλου, πλάσαρε τον Ελληνα τερματοφύλακα.
Για προληπτικούς λόγους, ο τεχνικός της Κέρκυρας δεν χρησιμοποίησε τους Λεόν, Μπάρκογλου και Βενέτη. Το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό των Φαιάκων είναι την ερχόμενη Τρίτη κόντρα στον Βισαλτιακό της Football League 2.

Η Κέρκυρα παρατάχθηκε με τους: Αναστασόπουλο (46' Στρατηλάτη), Μπουκουβάλα (60' Ζουμπουλάκη), Κοντοδήμο, Πετρούση, Γκούμα, Νάστο (70' Χαμπλ), Σταμογιάννο (70' Τσοκάνη), Καραπέτσα (65' Ηλιάδη), Καραλή (60' Γιάντση), Αγρίτη (60' Βασιλόγιαννη), Διαμαντόπουλο

*Το πρωί της Κυριακής, οι Φαίακες έκαναν κανονικά προπόνηση, διάρκειας πάνω από μια ώρα. Διπλή προπόνηση περιλαμβάνει και το πρόγραμμα της Δευτέρας.




*Το κειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολες οι ειδησεις για την SUPER LEAGUE ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου