ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

 Διαφορα απο SUPER LEAGUE

7/8/2012

 

Επιτέλους… ενίσχυση 

7/8/2012

Επιτέλους… ενίσχυση
Η (δικαιολογημένη) γκρίνια του Βαγγέλη Βλάχου έπιασε τόπο και η ΑΕΚ ετοιμάζεται να ενισχυθεί. Παίκτες της «Ένωσης» θα πρέπει να θεωρούνται οι Εμίλιο Φουρτάδο και Γιώργος Κουτρουμπής, ενώ πλησιάζουν ο Γιώργος Ιωαννίδης και ο Σταύρος Τσουκαλάς.

Ο 29χρονος επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι αποτελεί επιλογή του προπονητή της ομάδας και θα υπογράψει για δύο χρόνια έναντι περίπου 40.000 ευρώ ετησίως. Η Παναχαϊκή αν κι αρχικά αξίωνε 100.000 ευρώ, εν τέλει συμφώνησε για 60.000 ευρώ σε δύο δόσεις (35.000 ευρώ τώρα και 25.000 ευρώ από τα έσοδα του ντέρμπι της δέκατης αγωνιστικής απέναντι στον Ολυμπιακό).

Η ΑΕΚ είναι μία ανάσα από τον Γιώργο Κουτρουμπή. Ουσιαστικά υπάρχει συμφωνία με την Καλλιθέα για την απόκτησή του έναντι 35.000 ευρώ, αλλά και μία διαφορά για την προκαταβολή. Πάντως δεδομένου ότι ο 21χρονος στόπερ μένει ελεύθερος το Δεκέμβριο (και η ΑΕΚ μπορεί να τον κλείσει από τώρα για να τον πάρει το 2013 ελεύθερο), υπάρχει αισιοδοξία πως θα υπάρξει συμφωνία. Η «Ένωση» είναι κοντά και σε έναν ακόμη 21χρονο αμυντικό, τον Κώστα Τσούπρο από τον Αστέρα Μαγούλας.

Τα κιτρινόμαυρα προβάρει ο Γιώργος Ιωαννίδης. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό (είχε συμβόλαιο περίπου 150.000 ευρώ) και εφόσον δεν έχει κάποια πολύ καλύτερη προσφορά, ο 24χρονος αριστερός μπακ θα υπογράψει στην ΑΕΚ. Την ίδια ώρα, εκκρεμεί η απάντηση του Σταύρου Τσουκαλά στην πρόταση που του έγινε μετά την αποδέσμευσή του από τον ΠΑΟΚ. Ο Βαγγέλης Βλάχος θεωρεί πως ο 24χρονος μεσοαμυντικός μπορεί να βοηθήσει στη συγκεκριμένη θέση. Δυσκολίες, λόγω των απαιτήσεων του Παναιτωλικού, υπάρχουν για τον Παύλο Μητρόπουλο, αλλά το θέμα του 22χρονου μεσοαμυντικού δεν έχει κλείσει.

* Ο Αλμπέρτο Νογκέρα που απασχολούσε την ΑΕΚ υπογράφει στην Μπλάκπουλ αφού έπεισε στη διάρκεια της δοκιμής του στην αγγλική ομάδα.

Συγκρατημένη αισιοδοξία

Την Παρασκευή ή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα γνωρίζει η διοίκηση της ΑΕΚ περισσότερα για την προσπάθεια εξασφάλισης αδειοδότησης από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (που συνεδριάζει την Πέμπτη) και για την ώρα υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία. Ο Ανδρέας Δημητρέλος βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με ΕΠΟ και υφυπουργείο μετά τη μη ψήφιση της τροπολογίας που θα άνοιγε το δρόμο για την εξασφάλιση προσωρινής φορολογικής ενημερότητας.

Σε κάθε περίπτωση η «Ένωση» είναι σε δυσχερή θέση. Ο Θωμάς Μαύρος ενημερώθηκε χθες πως χρειάζονται 5 εκατ. ευρώ το προσεχές διάστημα, την ώρα που η ανταπόκριση του κόσμου δεν είναι η προσδοκώμενη στο κάλεσμα για αγορά διαρκείας (μόλις 21 πωλήθηκαν χθες) ή συμμετοχή στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Στο μεταξύ, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μην μπορεί να τυπώσει εισιτήρια για την πρεμιέρα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης η ΑΕΚ, λόγω των οφειλών προς την Εφορία. Αν παίξει χωρίς κόσμο, θα χάσει αρκετά έσοδα που είναι αναγκαία για την επιβίωσή της.

* Ο Ρότζερ Γκερέιρο θα μείνει περίπου ένα μήνα εκτός δράσης λόγω κάκωσης στον έξω μηνίσκο. Πάντως αυτή θα είναι η μοναδική απουσία από το αυριανό φιλικό απέναντι στην Έβερτον, καθώς οι Μπουγαΐδης, Γιάγκο, Σιαλμάς και Ματεντζίδης προπονήθηκαν χθες κανονικά.

* Άνθρωπος της Μίντλεσμπρο θα παρακολουθήσει το αυριανό φιλικό στο «Γκούντισον Παρκ» έχοντας το βλέμμα του στραμμένο στον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο.

Έρχεται για να κάνει τη διαφορά 

7/8/2012

Έρχεται για να κάνει τη διαφορά
Μεταγραφική υπέρβαση προσπαθεί να πετύχει ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται μια… ανάσα από την απόκτηση του Ρετζινάλντο, ο οποίος πρόκειται να ενισχύσει την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει έρθει σε συμφωνία με την Σιένα για τον 29χρονο παίκτη, ο οποίος έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στα ιταλικά γήπεδα.

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου λήγει του χρόνου και οι «ασπρόμαυροι» θα τον αποκτήσουν ως ελεύθερο. Πλέον εκείνο που απομένει είναι η συγκατάθεση του ίδιου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν είναι φθηνός για τα φετινά δεδομένα του ΠΑΟΚ.

Την περσινή σεζόν ο Ρετζινάλντο έπαιξε σε 13 αγώνες του ιταλικού πρωταθλήματος, έχοντας συνολικό χρόνο συμμετοχής 479 λεπτά συμμετοχής.

Απομένουν οι ανακοινώσεις

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ανακοίνωση της μεταγραφής του Σανθ Χακόμπο από τον ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός τερματοφύλακας βρίσκεται από χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και, σύμφωνα με πληροφορίες, τα έχει βρει σε όλα με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο 29χρονος πορτιέρο αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο και έτσι θα καλυφθεί το κενό που άφησε ο Ντάριο Κρέσιτς, ο οποίος πλέον ανήκει στη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Μάλιστα, η SportDay επικοινώνησε με τον Χακόμπο πριν εκείνος αναχωρήσει για τη συμπρωτεύουσα και δήλωσε: «Θα πάω στη Θεσσαλονίκη και αύριο (σ.σ.: σήμερα) θα μιλήσουμε με τους ανθρώπους της ομάδας για τις λεπτομέρειες. Αν όλα πάνε καλά, θα περάσω τα ιατρικά και θα υπογράψω. Ακόμα, όμως, δεν υπάρχει κάποια συμφωνία».
 

«Παραμένει μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ» 

7/8/2012

«Παραμένει μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ»
Τι κι αν έχει αποδυναμωθεί; Τι κι αν αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης και η συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα είναι αμφίβολη; Για τον Γιάγκο Φερνάντες η ΑΕΚ παραμένει μεγάλη ομάδα και ο Πορτογάλος αμυντικός θεωρεί την παρουσία του σε αυτή τη μεγαλύτερη πρόκληση για την καριέρα του.

-Οι πρώτες εντυπώσεις σου από τη νέα σου ομάδα;
«Η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Ξέρω τα προβλήματα που υπάρχουν, αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα. Παραμένει μεγάλος σύλλογος και γίνεται πολύ επαγγελματική δουλειά στον σύλλογο».

-Είσαι από τους πλέον έμπειρους παίκτες και θα πρέπει να βοηθήσεις και τους νέους που έρχονται από πίσω. Σε αγχώνει αυτό;
«Είμαι χαρούμενος που είμαι ανάμεσα σε νεαρούς παίκτες. Αν χρειαστεί να παίξω στην μεσαία γραμμή θα το προσπαθήσω, αν χρειαστεί να παίξει στην άμυνα, θα το κάνω. Και να βοηθήσω και τα νέα παιδιά, γιατί χρειάζονται βοήθεια».

-Είσαι μία από τις τρεις μεταγραφές που δικαιούται η ΑΕΚ. Είναι για αυτό ένα επιπλέον άγχος για να δικαιώσεις αυτούς που σε πίστεψαν;
«Δεν αισθάνομαι άγχος για τίποτα. Είμαι ευτυχής που η ΑΕΚ με επέλεξε να είμαι η μια από τις τρεις μεταγραφές. Και θα προσπαθήσω να κάνω την δουλειά μου όσο το δυνατόν καλύτερα».

-Είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα σου η ΑΕΚ;
«Αυτή είναι η μεγαλύτερη πρόκληση στην καριέρα μου. Παίζω σε μια από τις καλύτερες ελληνικές ομάδες και η καλύτερη που παίζω στην καριέρα μου».

-Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου με τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί φέτος στην ομάδα και δείχνεις να τα γνωρίζεις;
«Ο κόσμος θα πρέπει να έχει προσδοκίες από εμάς. Η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ και θα πρέπει πάντα να προσπαθεί για νίκες. Είναι δύσκολα τα πράγματα γιατί τώρα δεν υπάρχουν οι καλοί παίκτες του παρελθόντος. Τώρα είναι η σειρά των νέων παικτών να γίνουν μεγάλοι παίκτες».

-Έχεις μιλήσει καθόλου με τον Μεχμέτι;
«Του έχω μιλήσει και θέλει να έρθει. Θεωρεί πως η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και θέλει να έρθει αλλά περιμένει να δει τι θα γίνει».

Κατσαβάκης: «Θα έχουν πρόβλημα μαζί μου

7/8/2012

Κατσαβάκης: «Θα έχουν πρόβλημα μαζί μου» 
Δεν χωρούν εγωισμοί από τη φετινή σεζόν στον νέο Άρη, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μάκης Κατσαβάκης στη SportDay. «Η επιβράβευση και η δικαιοσύνη για όσους άντεξαν και έμειναν, έρχεται σιγά σιγά», τόνισε ο Σερραίος τεχνικός των Θεσσαλονικέων. «Οποιος βάζει τον εαυτό του πάνω από τον Αρη, έχει πρόβλημα με εμένα», πρόσθεσε.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Μάκης Κατσαβάκης στη SportDay

Κύριε Κατσαβάκη, ποια είναι τα τελικά συμπεράσματα από την προετοιμασία στην Ιταλία;

«Ηταν μια περίεργη προετοιμασία υπό την έννοια ότι δεν ήταν προγραμματισμένη όπως συνήθως, δηλαδή να έχει χρονική διάρκεια 7-8 εβδομάδων. Ξεκινήσαμε πολύ αργά και έπρεπε μέσα από τα οικογενειακά διπλά, τα οποία σε αυτή τη φάση είναι άκρως επικίνδυνα για τραυματισμούς, να γνωρίσω τα παιδιά που ήταν και στο δυναμικό των τμημάτων υποδομής. Ηρθαν κάποιοι να δοκιμαστούν, για τους οποίους κανένας δεν έχει πλήρη εικόνα. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω καλύτερα τα παιδιά μέσα από δυνατά φιλικά παιχνίδια. Κατά πόσο μπορούν να αντεπεξέλθουν σωματικά και ψυχικά. Εξήγαγα κάποια συμπεράσματα για ορισμένους, που ενδεχομένως να έχουν απόκλιση λάθους 10-15%. Γι' αυτό δεν θα πάρουμε εύκολα αποφάσεις και για το θετικό και για το αρνητικό».


Σας φοβίζει ότι το οικονομικό μπορεί να επηρεάσει την ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν;

«Δεν θέλω να το σκέφτομαι. Το συζητάω με τα παιδιά, αλλά η διοίκηση είναι ειλικρινής απέναντί τους. Η επιβράβευση και η δικαιοσύνη για όσους άντεξαν και έμειναν, έρχεται σιγά σιγά. Υπάρχει μια τιμιότητα. Τα λεφτά που θα έρθουν, θα τα πάρετε εσείς και θα πληρωθούν και οι υπάλληλοι, δεν θα σπαταληθούν δεξιά και αριστερά. Το προτιμάω από το να μου φέρουν μια μεταγραφή αεροδρομίου και μετά από έναν μήνα στα αποδυτήρια να βαριέται να… ξυθεί. Οποιος βάζει τον εαυτό του πάνω από τον Αρη, έχει πρόβλημα με εμένα».

Από τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις είστε ευχαριστημένος;

«Ικανοποιημένος θα έλεγα. Ο Παντίδος πατάει καλά, έχει αντοχή. Ο Γκέσιος, αν και έχει δύο ταλαιπωρημένα πόδια, δείχνει καλά στοιχεία. Πιστεύω πως αν αποκτήσουμε τον Σικαλιά, θα είμαστε ακόμα καλύτερα, γιατί τον γνωρίζω καλά και είναι ένας έτοιμος παίκτης. Ο Ασλανίδης πιστεύω είναι ένα καλό πασπαρτού. Εξαιρετικός χαρακτήρας, οι πληροφορίες που είχαμε συλλέξει είναι απόλυτα σωστές. Ο Πουλίδο είναι ένα θετικότατο παιδί. Είμαστε επιφυλακτικοί ακόμη με τον τραυματισμό του. Αν τον ξεπεράσει, θα τον βάλουμε έστω και για λίγο στα φιλικά. Ο Ηρακλής ήρθε με τρεις γεμάτες σεζόν, για την ακρίβεια είχε 37 αγώνες πέρυσι στη Football League. Η αμυντική του συμπεριφορά έγκειται ακόμα στο ένστικτο. Εχει λογική με την μπάλα, πότε θα κόψει, πότε θα την υποδεχτεί. Επίσης είναι εξαιρετικός χαρακτήρας. Πιστεύω πως -με βάση τα δεδομένα του Αρη- είναι μια καλή περίπτωση».

Επιστρέφει ο Γιαννούλης 

7/8/2012

Επιστρέφει ο Γιαννούλης 
Καθοριστικό ραντεβού με την διοίκηση της Κολωνίας θα έχει σήμερα ο Κώστας Γιαννούλης. Οι δύο πλευρές θα συζητήσουν τον τρόπο αποχώρησης του διεθνούς μπακ, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ατρομήτου.

Οι Γερμανοί αρχίζουν να συζητούν ακόμα και το ενδεχόμενο να αφήσουν ελεύθερο τον παίκτη, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Χόλγκερ Στανισλάβσκι. Αν τελικά ο Γιαννούλης καταφέρει να μείνει ελεύθερος από την Κολωνία, τότε οι Περιστεριώτες θα κάνουν τη δική τους κίνηση.

Συγκεκριμένα, εμφανίζονται έτοιμοι να του στείλουν τα εισιτήρια για να έρθει στην Ελλάδα και να συνεργαστούν ξανά μετά την περσινή σεζόν. Άλλωστε, ο 25χρονος μπακ κατάφερε την περασμένη αγωνιστική περίοδο να παίξει ξανά σε υψηλό επίπεδο και να φτάσει μέχρι την Εθνική Ελλάδας. Όλα δείχνουν ότι ο παίκτης θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ατρόμητο.

Παράλληλα, τα τυπικά έχουν απομείνει για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Σουμπίνιο από τον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος ενημερώθηκε από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του για τη φετινή σεζόν και σήμερα θα έχει συνάντηση με την διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ για να ξεκαθαρίσει που θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν.

Σε πρώτο πλάνο ο Τσιρίλο 

7/8/2012

Σε πρώτο πλάνο ο Τσιρίλο 
Η ενίσχυση του κέντρου άμυνας της ομάδας περνάει σε πρώτο πλάνο για τη Βέροια.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται το όνομα του Μπρούνο Τσιρίλο.

Αυτή τη στιγμή η διαφορά που χωρίζει τη «βασίλισσα του Βορρά» με τον Ιταλό στόπερ δεν είναι μεγάλη και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Εν τω μεταξύ, στον σύλλογο της Ημαθίας έχει προταθεί και ο Θοδωρής Τριποτσέρης.

Για την επίθεση, σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, σήμερα θα υπάρξει η καθοριστική επαφή με τον Θανάση Τσίγκα. Άλλωστε, μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα ο Γιώργος Αρβανιτίδης και οι συνεργάτες του ήταν στα γραφεία και «έτρεχαν» όλα τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.

Περιμένει για Ποτουρίδη 

7/8/2012

Περιμένει για Ποτουρίδη 
Επίσημη πρόταση για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Γιάννη Ποτουρίδη κατέθεσε ο Πλατανιάς στον Ολυμπιακό.

Πλέον οι Κρητικοί περιμένουν την απάντηση των Πειραιωτών για την περίπτωση του 20χρονου κεντρικού αμυντικού, ο οποίος δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Λεονάρντο Ζαρντίμ εν όψει της νέας σεζόν.

Την ίδια ώρα, η ομάδα των Χανίων βρίσκεται εν αναμονή της απάντησης της Οσασούνα για τον δανεισμό του Χαβιέρ Ανουνθιάτα. Οι τελευταίες ενδείξεις είναι θετικές για την υπόθεση του 25χρονου αριστεροπόδαρου μέσου.

Η SportDay αναφέρει ότι ο Πλατανιάς έχει καταθέσει πρόταση και σε έναν μεσοεπιθετικό από τη Βενεζουέλα, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία της ταυτότητάς του.

Το παλεύει για Μπρόζεκ 

7/8/2012

Το παλεύει για Μπρόζεκ
Τον δανεισμό του Πάβελ Μπρόζεκ επιδιώκει ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Τράμπζονσπορ.

Ο τουρκικός σύλλογος είχε συμφωνήσει με την Σάμσουνσπορ, αλλά ο 29χρονος επιθετικός επιθυμεί να φύγει από τη γειτονική χώρα. Κάπου εκεί ήρθε η κρούση των Αρκάδων, οι οποίοι εμφανίζονται διατεθειμένοι να δώσουν 200.000 ευρώ για να καλύψουν μέρος του συμβολαίου του Πολωνού φορ.

Άλλωστε, η Τράμπζονσπορ θα ήθελε να βρει μια ομάδα για να καλύψει το μισό του συμβόλαιο του παίκτη, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το επόμενο καλοκαίρι και θέλει να πάρει ένα μεγάλο ποσό ως αποζημίωση για να αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Ο Μπρόζεκ είχε αγωνιστεί (ως αλλαγή) σε δύο αγώνες της εθνικής του ομάδας στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και την περσινή σεζόν είχε παίξει μετά τον Ιανουάριο ως δανεικός στη Σέλτικ. Συνολικά είχε 16 συμμετοχές, έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ στο ενεργητικό του.

«Πιάνει» Ηράκλειο ο Παπάζογλου 

7/8/2012

«Πιάνει» Ηράκλειο ο Παπάζογλου 
Προς κοινή συναινέσει διαζύγιο φαίνεται πως καταλήγουν ΠΑΟΚ και Παπάζογλου. Ο 24χρονος επιθετικός, ο οποίος βρίσκεται στον «Δικέφαλο του Βορρά» από το 2009 δεν βρίσκεται στα πλάνα του Γιώργου Δώνη με αποτέλεσμα να επιθυμεί να αποχωρήσει.

Οι δύο πλευρές φαίνεται πως τα βρίσκουν για να λυθεί η συνεργασία τους - το συμβόλαιο του Παπάζογλου λήγει την επόμενη σεζόν- με τον παίκτη να βρίσκεται κοντά στον ΟΦΗ, ομάδα που έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Στα υπόλοιπα, οι Κρητικοί ύστερα από απόφαση του προέδρου της ομάδας, Μάνθο Πουλινάκη, θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους στο Βαρδινογιάννειο, δεδομένου ότι ο ισχυρός άνδρας έκρινε πολυτέλεια τη δαπάνη 18.000 ευρώ, ώστε η ομάδα να πάει στο Καρπενήσι, πρόταση που είχαν κάνει οι Μαχλάς- Αναστόπουλος.

«Πόρτα» από Γρανάδα για Ακινσόλα 

7/8/2012

«Πόρτα» από Γρανάδα για Ακινσόλα
Αρνητική ήταν η απάντηση που εισέπραξε ο Πανθρακικός από την Γρανάδα για τον δανεισμό του Καμπίρου Ακινσόλα.

Οι Ακρίτες είχαν προσπαθήσει την προηγούμενη εβδομάδα να αποκτήσουν τον Νιγηριανό επιθετικό, όμως οι υπερβολικές απαιτήσεις που προέβαλαν οι Ισπανοί δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Πάντως, στην Κομοτηνή ελπίζουν ο πρόεδρος των «Φιλιππινέζων» να αλλάξει άποψη και να καταφέρουν να προσθέσουν τον 21χρονο φορ στο ρόστερ της ομάδας.

Την ίδια ώρα, οι νεοφώτιστοι βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση αριστερού μπακ. Ο στόχος έχει «κλειδώσει» και η μεταγραφή του αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ωρών.

Ανακοινώνεται ο Ιλιτς 

7/8/2012

Ανακοινώνεται ο Ιλιτς
Εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μπράνα Ιλιτς στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Σέρβος επιθετικός δοκιμάζεται τις τελευταίες μέρες από τον Γιάννη Χριστόπουλο και όλα δείχνουν ότι θα αποκτηθεί τελικά από τον «Άγιαξ της Ηπείρου».

Ουσιαστικά οι Γιαννιώτες περιμένουν να πάρουν σήμερα στα χέρια τους τα απαραίτητα έγγραφα που θα πιστοποιούν ότι είναι ελεύθερος για να υπογράψουν το συμβόλαιο και να ανακοινώσουν την απόκτησή του.

Μάλιστα, ο 27χρονος παίκτης θα αγωνιστεί κανονικά στο αυριανό φιλικό κόντρα στην Αναγέννηση Επανομής και απέναντι στην Παναχαϊκή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Αντίθετα, το προγραμματισμένο για το Σάββατο φιλικό κόντρα στην Κέρκυρα βρίσκεται στον αέρα.

Σε αναζήτηση αμυντικού 

7/8/2012

Σε αναζήτηση αμυντικού 
Δύο μέτωπα έχουν ανοιχτά στην Κέρκυρα όσον αφορά στην ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής. Οι Φαίακες έχουν έρθει σε επαφές με τον Μπρούνο Τσιρίλο, όπως επιβεβαίωσε και ο προπονητής της ομάδας, Άκης Μάντζιος, αφού πρωταρχικός του στόχος είναι να αποκτήσει έναν έμπειρο αμυντικό.

Από την άλλη, η διοίκηση της Κέρκυρας στρέφεται και προς τον Γιάννη Σιμώση, παίκτης που ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στον Πανιώνιο.

Τέλος, και ο Γιάννης Ποτουρίδης βρίσκεται στο στόχαστρο των Φαιάκων, δεδομένου ότι ο νεαρός αμυντικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ζαρντίμ.

«Ασπρόμαυρη» μεταγραφική κινητικότητα 

7/8/2012

«Ασπρόμαυρη» μεταγραφική κινητικότητα
Τις προσπάθειές για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν εντείνει ο ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με την «Metrosport», οι Θεσσαλονικείς ενδιαφέρονται για τον Μπουένο της Βαγιαδολίδ και τον Βίτορ της Μπενφίκα.

Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» κινείται για την απόκτηση του Αλμπέρτο Μπουένο της Βαγιαδολίδ. Πρόκειται για τον 24χρονο επιθετικό, τον οποίο προσπαθεί να αποκτήσει με κανονική αγορά και ταυτόχρονα εξετάζει η προοπτική του δανεισμού από την ισπανική ομάδα.

Όσον αφορά τον Βίτορ, όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Στέλιου Μαλεζά στην άμυνα των Θεσσαλονικέων. Ο 23χρονος στόπερ παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού από τον σύλλογο της Λισαβόνας και ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα μαζί του, όχι όμως και με την ομάδα του. Συγκεκριμένα, οι Πορτογάλοι προβάλουν υπερβολικές απαιτήσεις για τον δανεισμό του νεαρού παίκτη.

Πήρε ασφαλιστική ενημερότητα ο ΟΦΗ 

7/8/2012

Πήρε ασφαλιστική ενημερότητα ο ΟΦΗ
Το πρώτο βήμα για να πάρει αδειοδότηση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητσμού έκανε ο ΟΦΗ, ο οποίος καταβάλλοντας το πόσο των 135.000 ευρώ εξασφάλισε την ασφαλιστική ενημερότητα.

Αύριο, αναμένεται να πάρει και τη φορολογική ενημερότητα καταθέτοντας 25.000 ευρώ. Ο φάκελος των Κρητικών εξετάζεται αύριο (8/8) από την ΕΕΑ και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο «τρέχουν» ώστε να πάρουν την άδεια.

Ωστόσο, η ομάδα του Ηρακλείου θα πρέπει να τακτοποιήσει τις προσφυγές των παικτών της, πριν ελεγχθεί ο φάκελος.

Χωρίζουν σαν φίλοι… 

7/8/2012

Χωρίζουν σαν φίλοι… 
Οι… σκιές στις σχέσεις Παναθηναϊκού και Γιώργου Καραγκούνη υποχώρησαν μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα ο παίκτης με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Οι δυο άνδρες συνομίλησαν για αρκετή ώρα σε μία προσπάθεια να αποκατασταθούν οι σχέσεις των δύο πλευρών, κάτι που φαίνεται, ότι σε ένα μεγάλο βαθμό, έγινε.

Θέμα παραμονής στους «πράσινους», φυσικά και δεν τέθηκε, όμως ξεκαθαρίστηκε ότι η πόρτα της ομάδας θα είναι ανοιχτή για τον «Κάρα» όταν εκείνος αποφασίσει να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Μετά την ραδιοφωνική συνέντευξη του Γιώργου Καραγκούνη στον NovaΣΠΟΡ FM, το κλίμα που είχε διαμορφωθεί δεν ήταν το καλύτερο δυνατό και είχε βγει στην επιφάνεια η πικρία του παίκτη για τον τρόπο που η διοίκηση και ο προπονητής χειρίστηκαν την περίπτωσή του.

Το ραντεβού που έγινε λοιπόν σήμερα ανάμεσα σε Καραγκούνη και Αλαφούζο είναι ξεκάθαρο ότι δεν είχε στόχο να βρεθεί τρόπος για να μείνει στην ομάδα ο παίκτης. Ο στόχος ήταν να υποχωρήσουν οι σκιές που είχαν δημιουργηθεί στις σχέσεις των δύο πλευρών ώστε να χωρίσουν σαν φίλοι.

Αυτό και έγινε. Ο Καραγκούνης εξήγησε στον Γιάννης Αλαφούζο το παράπονό του για το γεγονός ότι το θέμα τράβηξε πολύ και έφτασε μέχρι εδώ, από την δική του μεριά ο επικεφαλής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» προσπάθησε να εξηγήσει στον «Κάρα» τον τρόπο που λειτούργησε η διοίκηση και εντέλει οι δύο πλευρές βρήκαν ένα σημείο επαφής ώστε να λυθεί το θέμα.

Από την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου ξεκαθαρίστηκε επίσης ότι η πόρτα της Παιανίας θα είναι ανοιχτή όταν ο Καραγκούνης θα αποφασίσει να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, ώστε να μπει σε κάποιο πόστο στην ΠΑΕ.

Γιαννούλης: «Τιμή και ευκαιρία για μένα» 

7/8/2012

Γιαννούλης: «Τιμή και ευκαιρία για μένα» 
Απόλυτα ικανοποιημένος για το γεγονός ότι θα παραμείνει παίκτης του Ατρόμητου, δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM ο Κώστας Γιαννούλης. Ο Έλληνας ακραίος αμυντικός πήρε την ελευθέρας του από την Κολωνία και υπέγραψε για τρία χρόνια στην ομάδα του Περιστερίου, τονίζοντας ότι θεωρεί μεγάλη τιμή που η διοίκηση και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τον ήθελαν στην ομάδα.

Μετά από μία εξαιρετική σεζόν στην ομάδα του Ατρομήτου, ο Γιαννούλης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του που ο νέος τεχνικός της ομάδας, τον ήθελε ξανά. «Θα είναι μεγάλη τιμή να συνεργαστώ με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Μπορώ να μάθω πολλά και να γίνω καλύτερος με αυτόν προπονητή. Έχει μεγάλη εμπειρία, όλοι ξέρουμε τι εστί Μπάγεβιτς και έτσι πιστεύω ότι δεν θα αλλάξει το οικογενειακό κλίμα που υπήρχε», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Με τιμάει που ο Ατρόμητος με ήθελε πολύ και εγώ ήθελα πολύ να μείνω. Είχαμε πολύ καλή σεζόν πέρυσι».

Για τον στόχο της κλήσης του στην Εθνική ομάδα και τον στόχο του τίτλου με τον Ατρόμητου:

«Είχα την τιμή να φορέσω την φανέλα της Εθνικής και ο μεγάλος στόχος μου είναι αυτός. Θα τα δώσω όλα για να μπορέσω να φορέσω ξανά το εθνόσημο. Σίγουρα πιστεύω στην ομάδα και στην οργάνωση που έχει αλλιώς δεν θα ερχόμουν. Ένας τίτλος θα ήταν εφικτό για τον Ατρόμητο που ανεβαίνει επίπεδα. Θα ήταν ωραίο να ξαναπάμε τελικό Κυπέλλου και γιατί όχι να το κατακτήσουμε».

Για τα ματς του Γιουρόπα Λιγκ και τον αντίπαλο που θα ήθελε να βρει στα προκριματικά:

«Θα ήταν ωραία εμπειρία να βρούμε μία μεγάλη ομάδα όπως για παράδειγμα η Λίβερπουλ, είναι πρόκριση και εμπειρία αλλά μία ευνοϊκή κλήρωση θα είναι καλύτερη για να μπούμε στους ομίλους. Έχω κάνει προετοιμασία, θα κρίνει ο προπονητής εγώ είμαι έτοιμος και έρχομαι με όρεξη.

Για το κεφάλαιο εξωτερικό:

«Δεν θέλω να πω ότι κλείνει το κεφάλαιο εξωτερικό, θέλω κάποια στιγμή να παίξω ξανά. Τώρα σκέφτομαι μόνο τον Ατρόμητο και να πάμε καλά, ελπίζω κάποια στιγμή να παίξω ξανά σε μία ευρωπαϊκή ομάδα»

Για τον κόσμο του Ατρόμητου:

«Σίγουρα φέτος περιμένουμε περισσότερο κόσμο γιατί πέρυσι δείξαμε ότι είμαστε σε ανοδική πορεία. Το ξαναλέω, ανεβαίνουμε επίπεδο και ελπίζω να τους κερδίσουμε τους οπαδούς μας ακόμα περισσότερο αυτή την χρονιά»

Κούτσι: «Ξέρει από πρωταθλητισμό ο Μπάγεβιτς» 

7/8/2012

Κούτσι: «Ξέρει από πρωταθλητισμό ο Μπάγεβιτς»
Ικανό να κοιτάξει στα μάτια τους «μεγάλους» θεωρεί ο Νιάζι Κούτσι, όπως δηλώνει σε συνέντευξή του στο www.transfermarkt.de. Ο Φινλανδός επιθετικός εξηγεί τους λόγους που επέλεξε τον Ατρόμητο και δηλώνει ευτυχής στην ομάδα του Περιστερίου και την Αθήνα.

«Ήρθα σε μία πολύ οργανωμένη ομάδα, με εξαιρετική φιλοσοφία και στόχο να προοδεύει σταδιακά. Προσωπικός μου στόχος είναι να διατηρήσω την απόδοσή μου στα περσινά επίπεδα και να βελτιωθώ», δήλωσε ο Φινλανδός επιθετικός.

«Είχα πολλές προτάσεις από το εξωτερικό, αλλά η οικογένειά μου κι εγώ προσαρμοστήκαμε καλά στην Αθήνα, μας αρέσει πολύ εδώ και είναι μία όμορφη πόλη. Είναι μεγάλη αλλαγή να μετακομίζεις σε άλλη χώρα και δεν είναι εύκολο όταν έχεις οικογένεια. Επίσης υπάρχει ρίσκο, γιατί πας σε ένα νέο περιβάλλον, ένα νέο πρωτάθλημα με διαφορετικούς ανθρώπους. Ήταν πολύ πιο εύκολο να αλλάξω ομάδα και να μείνω στην Αθήνα. Ξέρω καλά το πρωτάθλημα και τώρα θέλω να βελτιωθώ για να κληθώ στην εθνική ομάδα. Ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που με ήθελε περισσότερο. Έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου και το γεγονός ότι παίζει στην Ευρώπη. Κάθε παίκτης θέλει να παίζει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και μεγάλος στόχος μας είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Έχουμε καλή ομάδα και ποιοτικούς παίκτες, το κλίμα είναι εξαιρετικό και η διοίκηση έχει κάνει πολύ καλή δουλειά», πρόσθεσε.

Όσο για το αν ο Ατρόμητος μπορεί να μπει «σφήνα» στις ομάδες της κορυφής, είπε: «Την περασμένη σεζόν ο Ατρόμητος έκανε πολύ καλή πορεία, αλλά ξέρουμε πως είναι δύσκολο να ακολουθήσουμε τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, γιατί έχουν μεγαλύτερη οικονομική ευχέρεια. Πλέον έχουμε στον πάγκο μας τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, έναν προπονητή που ξέρει από πρωταθλητισμό και το έχει δείξει με διαφορετικές ομάδες. Μπορούμε να διεκδικήσουμε να είμαστε στις 2-3 πρώτες θέσεις».

Τέλος, μιλώντας για την παρθενική του χρονιά στη Σούπερ Λίγκα με τον Πανιώνιο, είπε: «Είμαι ικανοποιημένος από τη χρονιά που έκανα στον Πανιώνιο. Είχα έρθει έχοντας ήδη 25 συμμετοχές στη Φινλανδία και αμέσως άρχισα να παίζω. Ίσως θα μπορούσα να είχα πετύχει κι άλλα γκολ».

Ενημερώθηκε για όλα ο Μαύρος 

7/8/2012

Ενημερώθηκε για όλα ο Μαύρος
Σύσκεψη με τους άμεσους συνεργάτες του αλλά και τους προϊσταμένους των τμημάτων της ΠΑΕ είχε σήμερα ο Θωμάς Μαύρος. Ο νέος πρόεδρος της ΑΕΚ ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα που αφορούν τις καθημερινές ανάγκες της ομάδας, δίνοντας μεγάλο βάρος στα οικονομικά ζητήματα.

Ο Θωμάς Μαύρος θέλει να γνωρίζει όλα όσα έχουν σχέση με την ομάδα από το αγωνιστικό κομμάτι μέχρι και τα άκρως διοικητικά από την στιγμή που έχει αναλάβει και τις τύχες της ΠΑΕ.

Στη σημερινή σύσκεψη ενημερώθηκε και για τις ανάγκες που υπάρχουν σε κάθε παιχνίδι θα δίνει η ομάδα.
 

Γλύτωσε τα… χειρότερα ο Γιαννιώτας 

7/8/2012

Γλύτωσε τα… χειρότερα ο Γιαννιώτας
Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο Γιάννης Γιαννιώτας.

Μετά την μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε και την εξέτασή από τον γιατρό του Άρη, ο Έλληνας μέσος φαίνεται ότι έχει υποστεί κάκωση και όχι θλάση, που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για περίπου δύο εβδομάδες.

Ο Γιαννιώτας είχε τραυματιστεί στο φιλικό παιχνίδι των «κίτρινων» κόντρα στη Φιορεντίνα και οι άνθρωποι του Άρη φοβούνταν για πολύμηνη απουσία του ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, οι σύνδεσμοι του διεθνή άσου δεν έχουν πειραχθεί και μάλιστα θα προλάβει λογικά και την πρεμιέρα της ομάδας του κόντρα στον Πανιώνιο.

Από την άλλη πλευρά, αγώνα… δρόμου θα κάνει και ο νεοαποκτηθείς, Ρούμπεν Πουλίδο, για να προλάβει την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας. Ο Ισπανός αμυντικός υποφέρει από θλάση πρώτου βαθμού στη γάμπα και χάνει σίγουρα τα εναπομείναντα φιλικά παιχνίδια του Άρη, ωστόσο κρίνεται αβέβαιη και η συμμετοχή του για το εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Τέλος, οι "κιτρινόμαυροι" ανακοίνωσαν πως "έκλεισαν" φιλικό με τη Ρόμα για τις 19 του μήνα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Ένα ακόμα σπουδαίο διεθνές φιλικό παιχνίδι οριστικοποιήθηκε για τον ΑΡΗ. Ο Μάκης Κατσαβάκης και οι παίκτες του θα δοκιμαστούν σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με αντίπαλο τη φημισμένη Ρόμα. Ο αγώνας, που θα αποτελεσει πρόβα τζενεράλε και για τις δυο ομάδες για τις πρεμιέρες των πρωταθλημάτων τους, θα πραγματοποιηθεί στις 19 Αυγούστου στο Ολίμπικο της Ρώμης και θα ξεκινήσει στις 21:45 ώρα Ελλάδας".

Έρχεται ο Ρετζινάλντο 

7/8/2012

Έρχεται ο Ρετζινάλντο
Καλά είναι τα μαντάτα που φτάνουν από την Ιταλία για τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήρθε σε συμφωνία και με τον Ρετζινάλντο, κάτι που ουσιαστικά τον φέρνει ένα βήμα πριν την… Θεσσαλονίκη.

Ο 29χρονος άσος είχε έναν χρόνο συμβόλαιο με τη Σιένα. Η ιταλική ομάδα όμως δεν επιθυμεί να τον κρατήσει στο ρόστερ της και το πρόβλημα που υπήρχε –μέχρι πρότινος- ήταν η συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ ικανοποίησε τα οικονομικά «θέλω» του παίκτη ο οποίος δέχθηκε να φορέσει τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά» για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Πλέον, ο παίκτης αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες στην Αθήνα να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Εφόσον αυτές είναι καλές τότε θα υπογράψει συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Και με τη… βούλα Πόι 

7/8/2012

Και με τη… βούλα Πόι
Το «φλερτ» που υπήρχε εδώ και μέρες μεταξύ Λεβαδειακού και Μάουρο Πόι, τελικά κατέληξε σε «γάμο».

Οι τελευταίες διαφωνίες που υπήρχαν στις δύο πλευρές ξεπεράστηκαν και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Πόι βρισκόταν στην Ελλάδα από το Σαββατοκύριακο για τις τελικές επαφές με τους Βοιωτούς. Τελικά, το οικονομικό χάσμα «γεφυρώθηκε» και ο 31χρονος έβαλε την υπογραφή του, όπου θα τον κρατήσει στη Λιβαδειά μέχρι το 2014.

Η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Mauro Poy.
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου παρουσία του τεχνικού διευθυντή της ομάδας κ. Φαράντου και του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Κασναφέρη υπόγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 2 έτη».


Επίσημα παρελθόν ο Παπάζογλου 

7/8/2012

Επίσημα παρελθόν ο Παπάζογλου 
Οριστικά παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί την Τρίτη ο Θανάσης Παπάζογλου. Ο νεαρός επιθετικός αποχωρεί από τον «Δικέφαλο», όπως αναμενόταν εδώ και μερικές ημέρες και στον «Δικέφαλο» εύχονται καλή επιτυχία στον πρώην επιθετικό του Άρη, που αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θανάση Παπάζογλου. Ευχόμαστε στον Έλληνα ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του».

Επίσης, με νέα ανακοίνωση την ίδια μέρα, το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ενημέρωσε για το πρόγραμμα της ρεβάνς με την Μπνέι Γεχούντα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να ενημερώσει τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για το πρόγραμμα και τις εκδηλώσεις πριν τον αγώνα ΠΑΟΚ - FC Bnei Yehuda για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League 2012-2013.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ (Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012).

Ο Γιώργος Δώνης θα μιλήσει στις 18.30 στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, πριν από τον αγώνα στην αίθουσα συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας.

Θα ακολουθήσει στις 20.30 η συνέντευξη τύπου του προπονητή της FC Bnei Yehuda, Dror Kashtan, στην αίθουσα συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ (Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012)

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τούμπας στις 19.00 και θα είναι ανοιχτή για δημοσιογράφους και φωτογράφους μόνο στα πρώτα 15 λεπτά.

Η τελευταία προπόνηση της FC Bnei Yehuda θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τούμπας στις 21.00 και θα είναι ανοικτή για δημοσιογράφους και φωτογράφους μόνον στα πρώτα 15 λεπτά.

Η παραλαβή των διαπιστεύσεων για τους απεσταλμένους των ελληνικών ΜΜΕ θα γίνει την Τετάρτη 8 Αυγούστου πριν από τις δύο συνεντεύξεις Τύπου των δύο προπονητών». 

Γλιτώνει την επέμβαση ο Βάντο 

7/8/2012

Γλιτώνει την επέμβαση ο Βάντο 
Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Βάντο την Τρίτη, έδειξαν ένα μικρό πρόβλημα στο γόνατο, το οποίο, όμως, σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου, είναι αντιμετωπίσιμο και δεν απαιτείται τη συγκείμενη χρονική περίοδο χειρουργική επέμβαση.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα ακολουθήσει για τις επόμενες τρεις ημέρες συγκεκριμένη θεραπευτική αγωγή και ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και , στη συνέχεια, θα συνεκτιμηθεί η κατάσταση του προβλήματος. Το πιο πιθανό είναι πάντως ο Βάντο να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που νιώθει και να τεθεί στα τέλη της εβδομάδας στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου.

Επίσης, το ερχόμενο Σάββατο θα δοθεί φιλικός αγώνας με την Επισκοπή Χανίων στο Βαρδινογιάννειο στις 18:30.

Τέλος, παρελθόν από το τεχνικό τιμ της ομάδας αποτελεί ο Κώστας Χανιωτάκης για προσωπικούς λόγους.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Έπειτα από προσωπική του επιθυμία, την όποια εξέφρασε στη διοίκηση της ΠΑΕ, ο Κώστας Χανιωτάκης αποχώρησε από το προπονητικό τιμ και από τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων που κατείχε τα τελευταία χρόνια. Η διοίκηση της ομάδας έκανε προσπάθειες να μεταπείσει τον Κώστα Χανιωτάκη, αλλά ο ίδιος επέμενε στην απόφασή του.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ ευχαριστεί θερμά τον Κώστα Χανιωτάκη για την άψογη και επιτυχημένη συνεργασία τόσων ετών και του εύχεται κάθε επιτυχία σε οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο. Η πόρτα του ΟΦΗ θα είναι πάντα ανοικτή για τον Κώστα Χανιωτάκη». 

Ατομικό για Βιβιανί 

7/8/2012

Ατομικό για Βιβιανί 
Μία μέρα πριν το φιλικό με τον Εθνικό Γαζώρου την Τετάρτη, η SKODA ΞΑΝΘΗ συνέχισε την προετοιμασία της την Τρίτη με απογευματινή προπόνηση. Το πρόγραμμα της ημέρας, εκτός από τρέξιμο, ασκήσεις προθέρμανσης και αγωνιστικά τετράγωνα, περιελάμβανε και παρακολούθηση βίντεο από προηγούμενα φιλικά ματς, με το προπονητικό τιμ να κάνει τις επισημάνσεις του σε συγκεκριμένους τομείς που διαπίστωσε κάποιες αδυναμίες.

Σημαντικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αφού μόνο ο Βιβιανί να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, λόγω μικροενοχλήσεων.

Η εβδομάδα θα ολοκληρωθεί με το φιλικό κόντρα στη Δόξα Δράμας το ερχόμενο Σάββατο στα Πηγάδια. 

Χάλασε του Φουρτάδο! 

7/8/2012

Χάλασε του Φουρτάδο!
«Ναυάγησε» η συμφωνία της Παναχαϊκής με την ΑΕΚ για τη μεταγραφή του Εμίλιο Φουρτάδο, όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο πατρινός σύλλογος.

Οι Αχαιοί ενημέρωσαν ότι παρά την προφορική συμφωνία των δύο πλευρών για την πώληση του 29χρονου επιθετικού, τελικά οι αρμόδιοι της «Ένωσης» δεν παρευρέθηκαν στο ραντεβού για να «κλείσει» και οριστικά το θέμα και πλέον η υπόθεση οδηγήθηκε σε… ναυάγιο. «Θα γίνει η μεταγραφή», ισχυρίζονται στην ΑΕΚ.

Μάλιστα, με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Παναχαϊκή κάνει λόγο και για άρνηση του ποδοσφαιριστή να μεταγραφεί στους «κιτρινόμαυρους», καθώς θεωρεί υποτιμητική την πρόταση των 40.000 ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου.

Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής:

«Η «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ» ανακοινώνει ότι ναυάγησε η μεταγραφή του EmilioFurtadoστην ΑΕΚ για τους εξής λόγους:

Ο πρώτος λόγος είναι ότι ενώ εχθές υπήρχε προφορική συμφωνία εκ μέρους της «ΠΑΕ ΑΕΚ» 35.000 ευρώ μετρητά και 25.000 ευρώ για 30/1/2013 με προσωπική εγγύηση του κου Δημητρέλου και τις εισπράξεις ενός φιλικού αγώνα στην Πάτρα, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, και ποσοστό 20% σε περίπτωση πωλήσεως από την «ΠΑΕ ΑΕΚ» σε άλλη ανώνυμη εταιρία και δόθηκε ραντεβού στο δικηγορικό γραφείο του πρώην Προέδρου και νυν νομικού συμβούλου της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ», κου Αλεξίου Κούγια, οι κ.κ. Τσιάρτας Βασίλειος και Δημητρέλος Ανδρέας δεν προσήλθαν στο ραντεβού που είχε οριστεί για σήμερα στις 15:00.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ο EmilioFurtadoθεώρησε υποτιμητική την προσφορά της «ΠΑΕ ΑΕΚ» για 40.000 ευρώ τον χρόνο και δήλωσε προς τους ιθύνοντες της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ» ότι δεν δέχεται να μεταγραφεί στην ΑΕΚ παίρνοντας λιγότερα χρήματα από αυτά που έπαιρνε στην Παναχαϊκή , τα οποία ξεπερνούσαν τα 60.000 ευρώ τον χρόνο με τα bomus».

Διάστρεμμα ο Σκόνδρας 

7/8/2012

Διάστρεμμα ο Σκόνδρας 
Διπλή προπόνηση, πρωί – απόγευμα, πραγματοποίησαν την Τρίτη οι παίκτες του Ατρόμητου στο αθλητικό κέντρο. Το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης περιελάμβανε γυμναστήριο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Η απογευματινή περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής με μπάλα. Σε αυτή, ο Γιάννης Σκόνδρας υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα και την Τετάρτη θα εκτιμηθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης περιλαμβάνει διπλή προπόνηση από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. 

«Μέσα» ο Περογαμβράκης 

7/8/2012

«Μέσα» ο Περογαμβράκης 
Την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ έκανε το απόγευμα της Τρίτης το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Αλέξης Περογαμβράκης. Ο νεαρός επιθετικός, πρώην του Ρούβα, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι Βάντο, Σόουζα που δεν έτρεξαν το πρωί, καθώς απουσίαζαν δικαιολογημένα για προσωπικές τους υποθέσεις.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Μπούρμπος, που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.

Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, με το πρόγραμμα του Νίκου Αναστόπουλου να περιλαμβάνει ασκήσεις τακτικής με μπάλα.

«Ξεμούδιασμα» με… σούπερ Διαμαντάκο 

7/8/2012

«Ξεμούδιασμα» με… σούπερ Διαμαντάκο 
Δεδομένη είναι η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, ωστόσο, η Κέρκυρα είχε την ευκαιρία να… ξεμουδιάσει κόντρα στον Βατανιακό-ομάδα Football League 2- και να πάρει μια φιλική νίκη με σκορ 4-0, στο Ελατοχώρι Πιερίας. Καλύτερος παίκτης του αγώνα ο Δημήτρης Διαμαντάκος , που πέτυχε χατ-τρικ.

Ο Άκης Μάντζιος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετά νέα πρόσωπα, με τον δανεικό επιθετικό από τον Ολυμπιακό να ανοίγει το σκορ στο 17’. Στο 40’ ο Λεόν διπλασίασε τα τέρματα για τους Φαίακες, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ο Βασιλόγιαννης. Τα υπόλοιπα τέρματα ήρθαν από τον Διαμαντόπουλο. Αρχικά σκόρερ στο 75’ και στη συνέχεια στο 83’, «γράφοντας» το τελικό 4-0 υπέρ της Κέρκυρας.

Η αρχική σύνθεση της Κέρκυρας: Στρατηλάτης, Ζουμπουλάκης, Αρμένης, Βενέτης, Παπαδήμας, Χαμπλ, Καραπέτσας, Λεόν, Βασιλόγιαννης, Τσοκάνης, Διαμαντόπουλος. Επίσης, αγωνίστηκαν οι Μπουκουβάλας, Πετρούσης, Γκούμας, Νάστος, Καραλής, Κρητικός, Λάμπρου, Ζιάμπαρης και Χρόνης και Σταμογιάννη.

Επόμενο φιλικό για την Κέρκυρα στο Ελατοχώρι και πάλι απέναντι στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης την προσεχή Πέμπτη (9/8).

Ηλιάδης τέλος 

8/8/2012

Ηλιάδης τέλος
Όσοι περίμεναν και εναπόθεταν τις ελπίδες τους για την εμπλοκή του Δημήτρη Ηλιάδη στα διοικητικά της ΠΑΕ Άρης, θα πρέπει να αναθεωρήσουν και να στρέψουν αλλού τις ελπίδες τους. Ο επιχειρηματίας, με επιστολή που έστειλε αργά το βράδυ της Τρίτης, ξεκαθάρισε πως δε σκοπεύει να εμπλακεί με τους «κιτρινόμαυρους», λόγω των χρεών που έχουν συσσωρευτεί στον σύλλογο, πως ενδέχεται να ασχοληθεί στο μέλλον και πως πριν είκοσι χρόνια έδωσε πολλά λεφτά για να βοηθήσει την ομάδα.

Αναλυτικά, η επιστολή:

«Επιχείρησα να βρω βιώσιμη διοικητική λύση για την ΠΑΕ μετά από συνάντηση που είχα με μέλη της διοίκησης της ΚΜΑ, αλλά και λόγω της αγωνίας μου για το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη.

Από την πρώτη στιγμή που εξεδήλωσα το ενδιαφέρον μου, είχα μία και μόνο στόχευση: Η λύση αυτή να είναι βιώσιμη, με υγιείς τρόπους και όχι με διάφορα τρικ ή τακτικές οι οποίες είναι χρονοβόρες, έχουν αμφίβολο αποτέλεσμα και δεν εκφράζουν την πλειονότητα της οικογένειας του Άρη.

Όλο αυτό το διάστημα προσπάθησα να δυναμώσω οικονομικά τη διοικητική μου ομάδα, ώστε να καταθέσουμε μία αξιόπιστη πρόταση στην ΚΜΑ.

Κινήθηκα μεθοδικά και χωρίς τυμπανοκρουσίες, ώστε να μη δημιουργήσω πρόβλημα στη λειτουργία της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Τα οικονομικά στοιχεία που πήρα στα χέρια μου τη Δευτέρα 06/08/2012, μου φανέρωσαν ότι οποιαδήποτε προσπάθεια, μέσα στον αρχικό μου σχεδιασμό, δεν θα είχε καμία τύχη, γιατί το χρέος, υπό τις παρούσες συνθήκες, δεν είναι διαχειρίσιμο. Μπορεί το μπάτζετ που διαθέτουμε, μαζί με τους συνεργάτες μου, να είναι σημαντικό μπροστά στο οικονομικό αδιέξοδο που αντιμετωπίζει ο Άρης, αλλά, συγχρόνως, φαντάζει μικρό για να δώσει βιώσιμη και μακροπρόθεσμη λύση στην ΠΑΕ.

Είχα ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο μυαλό μου η ιδέα εμπλοκής μου στα διοικητικά της ΠΑΕ Άρης, ότι θα αποφασίσω με γνώμονα τη λογική και όχι με το συναίσθημα.

Απέναντι σε κάτι που αγαπάω δεν θα μπορούσα να λειτουργήσω τυχοδιωκτικά, όπως ενδεχομένως να έχουν κάνει κάποιοι άλλοι στο παρελθόν ή ίσως επιχειρήσουν να κάνουν στο μέλλον. Παρόμοιες λογικές είχαν ως αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή η ομάδα να βρίσκεται στα όριά της.

Πριν από 20 χρόνια, απέδειξα εμπράκτως την αγάπη μου για τον Άρη, ξοδεύοντας δεκάδες εκατομμύρια, διοικώντας την ΠΑΕ σε, επίσης, δύσκολες και οριακές στιγμές.

Εάν στο μέλλον υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες, ίσως επανέλθω μαζί με τους συνεργάτες μου.

Τελειώνοντας, δηλώνω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν, με οποιοδήποτε τρόπο, να καπηλευτεί την προσπάθεια που έκανα, συνεπικουρούμενος από τους συνεργάτες μου, παρακινούμενος απλώς και μόνο από την αγάπη μου για τον Άρη.

Δημήτρης Ηλιάδης». 

«Δένει» τον Καπίνο 

8/8/2012

«Δένει» τον Καπίνο
Νέο συμβόλαιο πρότεινε η διοίκηση του Παναθηναϊκού στον Στέφανο Καπίνο, σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay.

Ο Κώστας Ελευθεράκης συναντήθηκε χθες με τον μάνατζερ του διεθνούς τερματοφύλακα και του κατέθεσε πρόταση να επεκταθεί το συμβόλαιό του μέχρι το 2016 και να υπάρξει, μάλιστα, αναπροσαρμογή στις αποδοχές του.

Το τρέχον συμβόλαιο του 18χρονου παίκτη λήγει το 2014 και είχε ανανεωθεί πέρυσι τέτοια περίοδο για τρία χρόνια. Η συνάντηση των δύο πλευρών κράτησε σχεδόν μία ώρα και η πλευρά του παίκτη δεν απάντησε στην προσφορά του «τριφυλλιού».

Πάντως, είναι δεδομένο πως προτεραιότητα για τον Καπίνο αποτελεί ο Παναθηναϊκός, παρότι αρκετές ομάδες (όπως η Ίντερ και η Φούλαμ) τον παρακολουθούν επιβεβαιωμένα το τελευταίο διάστημα. Οι «πράσινοι», πάντως, έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να πουλήσουν τον νεαρό γκολκίπερ με λιγότερα από 3 εκατ. ευρώ.

«Σε περιμένουμε πάλι κοντά μας» 

8/8/2012

«Σε περιμένουμε πάλι κοντά μας» 
Πρόταση να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και να γίνει στο μέλλον ο συνδετικός κρίκος με τον κόσμο κατέθεσε ο Γιάννης Αλαφούζος στον Γιώργο Καραγκούνη. Η SportDay αποκαλύπτει τον διάλογο που είχαν οι δύο άνδρες στη χθεσινή τους συνάντηση, με τον πρόεδρο της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» να παραδέχεται τα λάθη που έγιναν στην υπόθεση του διεθνούς χαφ.

Ο διάλογος των δύο ανδρών

Καραγκούνης: «Είχαμε πει κάποια πράγματα με τον κ. Ελευθεράκη, αλλά το οικονομικό δεν θα έπαιζε ρόλο και δεν είναι προτεραιότητα όταν αφορά τον Παναθηναϊκό. Το έχω αποδείξει. Άλλοι ήταν οι λόγοι…».

Αλαφούζος: «Δικαίως έχεις κάποια παράπονα. Λόγω των ειδικών συνθηκών φέτος, όλοι δουλεύουμε στο... κόκκινο και θα γίνονταν λάθη. Αλλά με εσένα δεν έπρεπε. Δεν το χειριστήκαμε σωστά, συγγνώμη. Καταλαβαίνω τη στενοχώρια σου, αλλά δεν έπρεπε δημόσια να πάρει έκταση η υπόθεση. Δεν θέλει κανείς στην ομάδα να φύγεις πικραμένος».

Στη συνέχεια, κατέθεσε την εξής πρόταση: «Δεσμεύομαι, όσο βρίσκομαι εγώ στην ομάδα, ότι η πόρτα του Παναθηναϊκού θα είναι ανοιχτή. Σου προτείνω να κλείσεις την καριέρα σου στον Παναθηναϊκό. Αφού πας στη νέα σου ομάδα, πριν σταματήσεις να γυρίσεις και να παίξεις τιμής ένεκεν κάποια ματς για να κλείσεις την καριέρα σου στον Παναθηναϊκό. Φυσικά θα σε περιμένει και κάποιο πόστο. Επειδή είσαι ιστορία για τον Παναθηναϊκό και ίνδαλμα για τον κόσμο, να γίνεις ο πρεσβευτής του συλλόγου και ο συνδετικός κρίκος με τον κόσμο. Τώρα, άλλωστε, ο Παναθηναϊκός ανήκει στους οπαδούς του και είσαι ο καταλληλότερος γι' αυτό».

Από την πλευρά του, ο Καραγκούνης ευχαρίστησε τον γνωστό επιχειρηματία και του απάντησε ότι θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα και παράλληλα του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθεια έχει ξεκινήσει. Πάντως, ο 35χρονος παίκτης ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, χωρίς να αναφέρει το όνομα της ομάδας. Αυτή τη στιγμή εξετάζει την πρόταση που έχει δεχθεί από την ΑΕΛ της Κύπρου, ενώ ταυτόχρονα «ψάχνεται» και στην Ιταλία.

Κρας-τεστ με Έβερτον 

8/8/2012

Κρας-τεστ με Έβερτον 
Για το δυσκολότερο από τα παιχνίδια κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Αγγλία ετοιμάζεται η ΑΕΚ.

Ο «Δικέφαλος» αντιμετωπίζει στις 21:30 (Novasports 1) την Έβερτον σε ένα ματς που αποτελεί κρας-τεστ και ευκαιρία να διαπιστώσει ο Βαγγέλης Βλάχος τα όρια αυτής της ομάδας, απέναντι σε έναν αντίπαλο που λογικό είναι να τρομάζει λόγω της δυναμικότητάς του.

Πάντως, οι πιτσιρικάδες του Βλάχου έχουν ικανοποιήσει με τη μέχρι τώρα παρουσία τους στα φιλικά παιχνίδια και ο Έλληνας τεχνικός έχει τη χαρά να έχει τους περισσότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας διαθέσιμους.

Έτσι, δεν αποκλείεται κάτω από τα δοκάρια να δούμε τον Κωνσταντόπουλο και στην άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά, τους Λαγό, Γιάγκο, Μπουγαΐδη, Αρκούδα. Στα χαφ τους Ρίκκα, Γροντή, Φούντα στα δεξιά, Κουρέλα στα αριστερά, τον Παυλή πίσω από τον επιθετικό και τον Σταματή σε θέση σέντερ φορ και σχήμα 4-4-1-1, κάτι που δοκίμασε ο Έλληνας τεχνικός στην τελευταία προπόνηση.

Ξεχωριστό είναι το συγκεκριμένο ματς για τον Μαυρουδή Μπουγαΐδη, για τον οποίο λέγεται πως βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» της αγγλικής ομάδας.

«Πόκερ» για γερά νεύρα 

8/8/2012

«Πόκερ» για γερά νεύρα
Στο σημερινό ραντεβού που θα έχουν σήμερα το μεσημέρι η πλευρά του Ιβάν Σαββίδη με τον Α.Σ. ΠΑΟΚ, παρουσία και του Ζήση Βρύζα, θα ξεκαθαρίσουν οι οικονομικές σχέσεις που θα έχουν στο μέλλον η ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη.

Χθες συναντήθηκαν οι δύο πλευρές και οι εκπρόσωποι του ομογενούς επιχειρηματία πρότειναν στον Θανάση Κατσαρή ένα πάγιο ετήσιο ποσό 500 χιλιάδων ευρώ από την ΠΑΕ (του Σαββίδη) στον Α.Σ., ως αποζημίωση για τα ποσοστά από τα εισιτήρια και όλες τις χρήσεις του γηπέδου.

«Θα καταστραφούν τα τμήματα αν δώσετε 500 χιλιάρικα και τίποτα παραπάνω…», είπε ο πρόεδρος του Α.Σ. και στη συνέχεια τους ενημέρωσε ότι μέχρι σήμερα ο Ερασιτέχνης έπαιρνε 750 χιλιάδες από την ΠΑΕ και εκμεταλλεύονταν τα κυλικεία, ένα σούπερ μάρκετ που υπάρχει στο γήπεδο, τις πινακίδες, αλλά και ενοίκιο από την μπουτίκ. Ένα ποσό δηλαδή που έφθανε περίπου στο εκατομμύριο.

Από την πλευρά του, ο Ζήσης Βρύζας αντιλήφθηκε ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές και τόνισε: «Εχετε δίκιο και οι δύο πλευρές. Πρέπει να κάνετε από ένα βήμα πίσω για να τα βρείτε».

Λίγο αργότερα και σε προφορικό επίπεδο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ μετέφερε στον Κατσαρή πως η πλευρά του Σαββίδη είναι διατεθειμένη τελικά να δώσει 600 χιλιάδες ετησίως, συν τη χρήση του σούπερ μάρκετ!

Αργά το βράδυ ο Κατσαρής συγκάλεσε έκτακτο Δ.Σ. στον Α.Σ. και εκεί αποφασίστηκε ότι πρέπει να δοθεί λύση, χωρίς ο Ερασιτέχνης να αλλάξει στάση για τα «θέλω» του.

Πάντως, υπάρχει και πίεση χρόνου, αφού οι εκπρόσωποι του ομογενούς επιχειρηματία είπαν στον πρόεδρο του Α.Σ.: «Απαντήστε μας άμεσα, διότι μέχρι την Παρασκευή πρέπει να εκταμιεύσουμε τα πρώτα 4,5 εκατ. ευρώ για την αύξηση κεφαλαίου. Από Δευτέρα οι τράπεζες είναι κλειστές στην Κύπρο»!

Στο τρέξιμο ο Δημητρέλος 

8/8/2012

Στο τρέξιμο ο Δημητρέλος
Σε αγώνα δρόμου, όχι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά προκειμένου να βρεθεί λύση στο θέμα της συμμετοχής της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα έχει επιδοθεί ο Ανδρέας Δημητρέλος. Συνεχείς συναντήσεις και επαφές για τον παράγοντα της «Ένωσης» ώστε να εξασφαλιστεί η πολυπόθητη προσωρινή φορολογικά ενημερότητα. Ραντεβού και στη ΦΑΕ Αθηνών για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του άρθρου 44.

Ο κ. Δημητρέλος αναμένεται να συναντηθεί με τον κ. Σταύρο Καββαδία προκειμένου να του εξηγήσει πως η ΠΑΕ δεν είναι σε θέση να καταβάλει το 1,25 εκατ. ευρώ που προβλέπει ο διακανονισμός. Παράλληλα, θα του ζητήσει να δεχτεί μια προκαταβολή που δεν υπερβαίνει τις 400.000 ευρώ ως έναντι. Σε περίπτωση που η πρόταση γίνει αποδεκτή, η ΑΕΚ ελπίζει να είναι σε θέση να σφραγίσει εισιτήρια στο πρώτο εντός έδρας ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο μέτωπο της φορολογικής ενημερότητας, Ανδρέας Δημητρέλος είχε επαφές τόσο με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, όσο και με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη. Η αλήθεια είναι πως –με δεδομένη την γενικότερη οικονομική κατάσταση- δεν διαφαίνεται βούληση της Πολιτείας να δοθεί λύση και για αυτό στα Σπάτα προτιμούν να κρατούν χαμηλά τους τόνους.

Στο μεταξύ, ο Θωμάς Μαύρος επικοινώνησε με τον Ντέμη Νικολαΐδη, προκειμένου να του ζητήσει να πάει πίσω χρονικά η αποπληρωμή του δανείου που είχε δώσει στην ΑΕΚ ο Τούρκι Αλ Σουντάιρι, έτσι ώστε να έχει ρευστότητα η ΠΑΕ.

Ο Σαουδάραβας είχε δανείσει 1,75 εκατ. ευρώ και από αυτά έχει λάβει πίσω περίπου 600.000 ευρώ και ο Ντέμης Νικολαΐδης, αφού επανέλαβε το ότι στηρίζει απόλυτα τον Μαύρο και την προσπάθειά του, του εξήγησε πως δεν μπορεί να κάνει κάτι για το θέμα, αφού οι δικηγόροι των δύο πλευρών είναι εκείνοι που πρέπει να βρουν μια λύση.
 

Εν αναμονή του Ανουνθιάτα 

8/8/2012

Εν αναμονή του Ανουνθιάτα
Θετική είναι η απάντηση της Οσασούνα στον Πλατανιά για τον δανεισμό του Χαβιέρ Ανουνθιάτα.

Την ίδια ώρα, ο 25χρονος χαφ τηρεί στάση αναμονής και οι Κρητικοί θα περιμένουν σύντομα να ενημερώσει για τις προθέσεις του.

Πάντως, επικρατεί αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης του Ισπανού.

Εν τω μεταξύ, σήμερα η ομάδα των Χανιών θα τεστάρει τις δυνάμεις της κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Για τους νεοφώτιστους αυτό είναι το τρίτο και πιο δυνατό τεστ μέχρι σήμερα.

Ανακοινώνει παίκτη ο Πανθρακικός 

8/8/2012

Ανακοινώνει παίκτη ο Πανθρακικός
Κοντά στην απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου αμυντικού βρίσκεται ο Πανθρακικός. Ο συγκεκριμένα παίκτης θα υποβληθεί σήμερα στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα ανακοινωθεί από τους Ακρίτες.

Στην ομάδα της Κομοτηνής δεν θέλουν να πάθουν τα ίδια με το «κάζο» της υπόθεσης του Γκουνίνο και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν έδωσαν το όνομα του παίκτη. Άλλωστε, πρόκειται για αναπληρωματικό παίκτη, εναλλακτική λύση του Γιάννη Χρήστου.

Πρόκειται για 25χρονο αμυντικό την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην τρίτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

*Το κειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολες οι ειδησεις για την SUPER LEAGUE ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου