ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

"L' Equipe": "Ο Μασάδο θα πάει στον Ολυμπιακό με 2 εκ. ευρώ"

"L' Equipe": "Ο Μασάδο θα πάει στον Ολυμπιακό με 2 εκ. ευρώ"

Η περίφημη και έγκυρη γαλλική εφημερίδα "L' Equipe", στην διαδικτυακή της έκδοση, περιγράφει ως σίγουρη την μεταγραφή του Πάουλο Μασάδο στον Ολυμπιακό με κάτι περισσότερο από 2 εκ. ευρώ.
Σίγουρα έχουν καταντήσει, ολίγον, κουραστικά τα συνεχή δημοσιεύματα από το εξωτερικό τα οποία κάνουν αναφορά για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Πάουλο Μασάδο. Τα περισσότερα χαρακτηρίζουν σίγουρη την συμφωνία μεταξύ της Τουλούζ και της πειραϊκής ομάδας, αλλά το θέμα είναι πως στην πράξη δεν υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη, ούτε κάτι οριστικό και επίσημο.

Σύμφωνοι σε αυτό, αλλά όταν αναφέρεται στο θέμα η περίφημη και έγκυρη "L' Equipe", τα γραφόμενα της έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα.

 Η ιστοσελίδα της παγκοσμίως διάσημης γαλλικής εφημερίδας, "lequipe.fr", αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μεταγραφής του 26χρονου Πορτογάλου μέσου της Τουλούζ από τον Ολυμπιακό. 

Οι Γάλλοι, λοιπόν, οι οποίοι αναμφισβήτητα έχουν τις δικές τους πηγές και πληροφορίες από το στρατόπεδο της Τουλούζ, γράφουν τα εξής για το θέμα:

"O Πάουλο Μασάδο δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Τουλούζ, καθώς ο Πορτογάλος μέσος θα συνεργαστεί με τον Ολυμπιακό. Η μεταγραφή αναμένεται να κοστίσει κάτι παραπάνω από 2.000.000 ευρώ".

Ουσιαστική εξέλιξη, βέβαια, στο θέμα δεν υπάρχει. Είναι δεδομένο, όμως, πως ο Πάουλο Μασάδο είναι ο πρώτος στόχος των ερυθρολεύκων για την θέση του δημιουργικού χαφ στον άξονα, καθώς για τον συμπατριώτη του ποδοσφαιριστή έχει δώσει την συγκατάθεση του και ο Πορτογάλος τεχνικός, Λεονάρντο Ζαρντίμ. Παρά την όποια καθυστέρηση πάντως στον Πειραιά συνεχίζουν να εκφράζουν την αισιοδοξία τους για αίσιο τέλος στην υπόθεση μεταγραφής του παίκτη στον Ολυμπιακό.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου