ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Προπονήθηκαν οι «ερυθρόλευκοι»

Προπονήθηκαν οι «ερυθρόλευκοι»

11/8/2012
KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Προπονήθηκαν οι «ερυθρόλευκοι»

Την πρώτη τους προπόνηση επί πορτογαλικού εδάφους πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Έμφαση στην αμυντική λειτουργία, τακτική και τα τελειώματα φάσεων έδωσε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Οι «ερυθρόλευκοι» χωρισμένοι σε γκρουπ έκαναν αρχικά ασκήσεις τακτικής και στη συνέχεια δούλεψαν πάνω στην κατοχή της μπάλας και το πρέσινγκ, αφού ο τεχνικός της ομάδας ήθελε να τους δει να «ανοίγουν» το παιχνίδι στα άκρα.
Ακολούθησαν ασκήσεις πάνω στα τελειώματα φάσεων, κάτι που εκτός από τους επιθετικούς, δοκίμασε και την ετοιμότητα των Μέγιερι και Κάρολ, οι οποίοι μάλιστα είχαν και μερικές πολύ καλές αποκρούσεις.

Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε «κόκκινους» και «μπλε» και εκτέλεσαν μια ιδιαίτερη άσκηση σε ένα τέρμα. Με τους «κόκκινους» έπαιξαν οι Κάρολ, Καραγκούνης, Σιόβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τάτος, Μοδέστο, Μιραλάς, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος και Φετφατζίδης και με τους «μπλε» οι Τοροσίδης, Φέισα, Χολέβας, Μανιάτης, Αμπντούν, Λυκογιάννης, Τζιμπούρ και Μήτρογλου, ενώ ακολούθησαν και αλλαγές στις συνθέσεις των δύο ομάδων.

Η μία ομάδα έκανε επίθεση και προσπαθούσε να σκοράρει και η άλλη να αμυνθεί και να βγάλει σωστά την μπάλα μπροστά, αναπτύσσοντας το παιχνίδι. Κάποια στιγμή προστέθηκε και ο Μέγιερι στο άλλο τέρμα και το «διπλό» έγινε κανονικά. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έδινε συνεχώς οδηγίες.

πηγη:www.sport-fm.gr
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου