ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Τον πρώτο λόγο για Σκόνδρα ο Ολυμπιακός

Τον πρώτο λόγο για Σκόνδρα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έχει πάντα στα υπόψιν του τον Γιάννη Σκόνδρα και υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον αποκτήσει από τώρα, αφήνοντας τον να παίξει ακόμη μια σεζόν στον Ατρόμητο. Ρυθμιστής της υπόθεσης ο Τοροσίδης, δεν σχετίζεται με μια πιθανή μεταγραφή ο δανεισμός του Σουμπίνιο.
Τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Γιάννη Σκόνδρα από τον Ατρόμητο έχει πλέον ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν εδώ και αρκετό καιρό την πορεία του 22χρονου μπακ στην ομάδα του Περιστερίου και έχουν σχηματίσει εξαιρετική άποψη για τις ικανότητες του.

Οι Πειραιώτες θέλουν να δουν τον αρχηγό του Ατρόμητου να φορά τη φανέλα της δικής τους ομάδας, ωστόσο το πότε θα συμβεί αυτό θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες.

Ο σημαντικότερος όλων;

Ο Βασίλης Τοροσίδης. Εφόσον ο αρχηγός του Ολυμπιακού παραχωρηθεί με μεταγραφή σε σύλλογο του εξωτερικού την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, τότε ο Σκόνδρας πιθανότατα θα γίνει κάτοικος Πειραιά, αντικαθιστώντας τον "Τόρο" στο δεξί άκρο της άμυνας των Νταμπλούχων Ελλάδας!

Αν όμως ο Τοροσίδης παραμείνει στο Λιμάνι, τότε και ο αρχηγός του Ατρόμητου θα μείνει στο Περιστέρι, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα σε αυτή την περίπτωση, οι ερυθρόλευκοι θέλουν να "κλείσουν" τον Σκόνδρα, να τον αφήσουν να αγωνιστεί για ακόμη μια σεζόν στην τωρινή του ομάδα και να μετακομίσει στον Πειραιά το επόμενο καλοκαίρι.

Πάντως θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η υπόθεση της μετακίνησης του Σουμπίνιο στον Ατρόμητο δεν συνδέεται με την περίπτωση του Σκόνδρα.

Καταρχάς να πούμε το εξής. Το συμβόλαιο του Σουμπίνιο, σύμφωνα με τα όσα μάθαμε, δεν ολοκληρώνεται το 2013, αλλά το καλοκαίρι του 2014, οπότε αλλάζουν και τα δεδομένα της μεταγραφής.

Ο Ατρόμητος συζητά με τον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Βραζιλιάνου τη φετινή σεζόν, πληρώνοντας ολόκληρο το συμβόλαιο του. Ο παίκτης θέλει να έρθει στον Ατρόμητο, λόγω της Ευρώπης, έτσι ώστε να αποδείξει πως αξίζει μία θέση στον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν. Αυτό είναι και το πρώτο δεδομένο.

Το δεύτερο έχει να κάνει με τον 22χρονο Έλληνα αμυντικό. Η μεταγραφή του Σουμπίνιο δεν έχει καμία σχέση με αυτή (αν γίνει) του Σκόνδρα στον Ολυμπιακό. Η υπόθεση με λίγα λόγια θυμίζει εκείνη με τους Μήτρογλου και Τάτο που δεν συνδέθηκαν μεταξύ τους.

Το μεσημέρι ξεκαθαρίζουν όλα

Το μεσημέρι (8/8) λοιπόν οι άνθρωποι του Ατρόμητου έχουν ραντεβού με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και στη συνέχεια με τον Γιάννη Βρέντζο, έτσι ώστε να κλείσει το θέμα του Βραζιλιάνου.

Τώρα αν στο τραπέζι πέσει και το όνομα του Γιάννη Σκόνδρα, θα το μάθουμε αργά το βράδυ, όταν και αναμένεται να βγουν οι ανακοινώσεις για τον Σουμπίνιο.

Υπάρχει κι ένα σενάριο πάντως που θέλει τη μεταγραφή να κλείνει την Πέμπτη, αφού ο Γιάννης Βρέντζος είναι απασχολημένος με τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού (Κανού και ίσως Μασάδο).


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου