ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Άγγλοι και Ιταλοί για Μιραλάς

Άγγλοι και Ιταλοί για Μιραλάς

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Αγγλία που θέλουν τον Κέβιν Μιραλάς να βρίσκεται στο στόχαστρο της Άρσεναλ, ενώ οι Ιταλοί γράφουν για αναθέρμανση του ενδιαφέροντος της Τορίνο για τον Βέλγο κυνηγό του Ολυμπιακού.
Συνεχίζουν να υποστηρίζουν στην Αγγλία πως ο Αρσέν Βενγκέρ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς.

Το Sky Sports κάνει εκ νέου αναφορά για το ενδιαφέρον του Αλσατού τεχνικού της Άρσεναλ προς το πρόσωπο του Βέλγου διεθνή κυνηγού του Ολυμπιακού, μόνο που φαίνεται πως οι "κανονιέρηδες" δεν είναι η μοναδική ομάδα που καλοβλέπει την περίπτωση του Μιραλάς.

Συγκεκριμένα η ιταλική ιστοσελίδα "calciomercato.it" υποστηρίζει πως υπάρχει έντονη αναθέρμανση του ενδιαφέροντος της Τορίνο για τον 25χρονο επιθετικό του Ολυμπιακού, χωρίς βέβαια να αναφέρεται κάπου στο δημοσίευμα πως έχει κατατεθεί κάποια πρόταση στους Πειραιώτες για τον Μιραλάς.

Να υπενθυμίσουμε πως ο παίκτης ήταν τραυματίας από τις 5 Ιουλίου και μόλις πρόσφατα ξαναγύρισε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Όπως φαίνεται πάντως Άγγλοι και Ιταλοί δεν θα τον ξεχάσουν εύκολα..

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου