ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Όσο ζει, ελπίζει

Όσο ζει, ελπίζει 

9/8/2012

Όσο ζει, ελπίζει
Με πίστη και πάθος για την πρόκριση, παρότι το 1-1 της Τρίπολης δεν εξυπηρετεί τα σχέδιά του, θα παραταχθεί απόψε (22:00) ο Αστέρας στο «Ντος Μπαρέιρος» της Μαδέιρα απέναντι στη Μαρίτιμο στη ρεβάνς του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League.

Οι Αρκάδες μπορεί να έχασαν χρυσή ευκαιρία να αποκτήσουν σαφές προβάδισμα την περασμένη εβδομάδα πληρώνοντας τα ατομικά λάθη, αλλά δεν καταθέτουν τα όπλα και θα παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους για την υπέρβαση.

Ο Σάκης Τσιώλης περιμένει ένα καλύτερο πρόσωπο από την ομάδα του και είναι βέβαιος πως ο χρόνος δουλεύει υπέρ της. Ο Αστέρας έχει ανάγκη τουλάχιστον ένα γκολ για να προκριθεί, αλλά δεν πρόκειται να το επιζητήσει βγαίνοντας μαζικά και… άτακτα στην επίθεση. Θα παίξει με υπομονή, έχοντας πρώτο μέλημα να κρατήσει το μηδέν και να απειλήσει στις αντεπιθέσεις απέναντι στους Πορτογάλους που δεν είναι ομάδα που θα παίξει κλειστά για να φτάσει στην πρόκριση με 0-0. Ασφαλώς αν η ώρα περνά και δεν έρχεται το πολυπόθητο γκολ, οι Αρκάδες θα αναγκαστούν να ανοιχτούν, αλλά δεν θα το κάνουν από το πρώτο λεπτό.

Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, ο Φούλοπ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο αντικαθιστώντας τον Μπαντή κάτω από τα δοκάρια. Οι υπόλοιποι στο 4-4-1-1 του Σάκη Τσιώλη πιθανότατα θα είναι οι: Πιπίνης (αριστερό μπακ), Τσαμπούρης (δεξί μπακ), Σανκαρέ, Μπαρτολίνι (στόπερ), Άλβαρες, Χουανίτο (αμυντικά χαφ), Ράγιο, Ναβάρο, Ουσέρο (μεσοεπιθετικοί) και Περόνε (σέντερ φορ). Διαθέσιμοι είναι ακόμη οι Μπαντής, Κουρμπέλης, Φραγκουλάκης, Γιαλούσης, Καστέλς, Φορμίκα, Έγκον και Μπακασέτας.

Οι γηπεδούχοι, όπως κατέστησες σαφές ο προπονητής τους, δεν θα αρκεστούν στο προβάδισμα που τους δίνει το 1-1 και θα παίξουν για τη νίκη. Ο Πέδρο Μάρτινς αναμένεται να εμπιστευτεί το ίδιο σχήμα με τα ίδια πρόσωπα. Στο καθιερωμένο 4-3-3 θα έχει τους: Σάλιν, Μπρίγκελ, Ζοάο Γκιγέρμε, Ρομπέρζ, Ρούμπεν Φερέιρα, Ζοάο Λουίς, Ντανίλο Ντίας, Ραφαέλ Μιράντα, Έλντον, Σάμι, Φιντέλις.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιταλός Πάολο Βαλέρι. Μέχρι αργά χθες βράδυ δεν υπήρχε συμφωνία για την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα στην Ελλάδα και είναι πολύ πιθανό να μην υπάρχει… εικόνα από το παιχνίδι.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου