ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Έρχονται οι νέοι «πράσινοι»

Έρχονται οι νέοι «πράσινοι»

10/08/2012

KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
Έρχονται οι νέοι «πράσινοι»
Την Κυριακή (12/8) αναμένεται να πατήσουν το πόδι τους στην Ελλάδα τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού, ενόψει της προετοιμασίας που ξεκινά τη Δευτέρα (13/8).

Συγκεκριμένα, ο Αργύρης Πεδουλάκης θα έχει μαζί του στην «πρώτη» τους Ρόκο Λένι Ούκιτς, Άντι Πάνκο και Μάικλ Μπράμος.

Διακοπές τέλος για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι το πρωί της Δευτέρας (13/8) θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα θα πατήσουν το παρκέ του ΟΑΚΑ, για την πρώτη προπόνηση της χρονιάς. Το «παρών» στην «πρώτη» των Κυπελλούχων αναμένεται να δώσουν οι Ρόκο Λένι Ούκιτς, Άντι Πάνκο και Μάικλ Μπράμος.

Τα τρία νέα αποκτήματα του «τριφυλλιού» αναμένονται στην Αθήνα την Κυριακή (12/8). Πρώτος θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» ο Άντι Πάνκο (09:15), ενώ θα ακολουθήσουν οι Μάικλ Μπράμος (16:50) και Ρόκο Λένι Ούκιτς (23:10).


πηγη:www.sport-fm.gr

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου