ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

«Μάχη» για δύο

«Μάχη» για δύο

11/8/2012
KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TVΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

«Μάχη» για δύο
Στην απόκτηση ενός έμπειρου και έτοιμου κεντρικού αμυντικού θα προχωρήσει ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες εξετάζουν προσεκτικά τις περιπτώσεις του Πάμπλο Κοντρέρας και του Σεμπαστιάν Σκιλασί. Πρόθεση των «ερυθρόλευκων» είναι ένας από τους δύο στόπερ να γίνει ο ηγέτης στα μετόπισθεν και να παίξει το ρόλο του… καθηγητή στους νεαρούς Σιόβα και Μανωλά.

Η υπόθεση του Κοντρέρας

Προχωρημένη αρκετά είναι η περίπτωση του Πάμπλο Κοντρέρας και στον Ολυμπιακό δείχνουν να έχουν σχεδόν έτοιμη την μεταγραφή, εφόσον ο Λεονάρντο Ζαρντίμ εγκρίνει την απόκτηση του Χιλιανού στόπερ. Ο 33χρονος παίκτης έχει πολλές παραστάσεις και παραμένει διεθνή στην εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Επίσης, γνωρίζει τις απαιτήσεις που υπάρχουν στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο και τις συνθήκες που επικρατούν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Το συμβόλαιο του Κοντρέρας λήγει τον Δεκέμβριο του 2013 και η Κόλο Κόλο δύσκολο θα ζητούσε περισσότερα από 400.000 ευρώ για έναν παίκτη, του οποίου το συμβόλαιο λήγει σε μερικούς μήνες. Οι ετήσιες απολαβές του διεθνούς στόπερ ανέρχονται στις 380.000 ευρώ και δεν πρόκειται για ένα ποσό που δεν μπορούν να δώσουν οι Πειραιώτες.

Πάντα ψηλά ο Σκιλασί

Σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό παραμένει ο Σεμπαστιάν Σκιλασί, ο οποίος παραχωρείται από την Άρσεναλ. Οι Πειραιώτες εξετάζουν όλα τα δεδομένα γύρω από την περίπτωση του Γάλλου στόπερ και είναι πιθανό να κάνουν την κίνησή τους.

Χθες, μάλιστα, ο βρετανικός Τύπος υποστήριζε ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε συμφωνία με τους Λονδρέζους έναντι 1,2 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, υπάρχει και μία άλλη πληροφορία που θέλει τον παίκτη να πληρώνει μέρος του συμβολαίου του για να μείνει ελεύθερος οι νταμπλούχοι Ελλάδας να τον αποκτήσουν.

Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι ο Ολυμπιακός και ο 32χρονος παίκτης συζητούν για τριετές συμβόλαιο, αλλά οι διαπραγματεύσεις είναι για μονοετές ή διετές με τις απαιτήσεις του να είναι κοντά στις 800.000 με 900.000 ευρώ.

πηγη:www.sport-fm.gr
ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου