ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Πρώτη προπόνηση για τον Μάλιαρακ

Πρώτη προπόνηση για τον Μάλιαρακ

Όλους τους παίκτες στη διάθεσή του έχει από την Δευτέρα (3/9) ο προπονητής της ομάδας πόλο ανδρών του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, καθώς στις προπονήσεις ενσωματώθηκε και ο Μπλάι Μάλιαρακ.
Μετά την ενσωμάτωση των Ελλήνων διεθνών στην προετοιμασία, την προηγούμενη εβδομάδα, την Δευτέρα (3/9) ήταν η σειρά του Μπλάι Μάλιαρακ να ξεκινήσει τις προπονήσεις με την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.

Ο διεθνής Ισπανός περιφερειακός είχε την πρώτη του γνωριμία με το τεχνικό επιτελείο και τους νέους του συμπαίκτες και έκανε την πρώτη προπόνηση με το ερυθρόλευκο σκουφάκι.

"Με τον τρόπο που με υποδέχτηκαν όλοι, με έκαναν να νιώσω πολύ όμορφα. Πολλά από τα παιδιά τα γνωρίζω από τους αγώνες των εθνικών μας ομάδων αλλά και από τις αναμετρήσεις που έχω παίξει στο παρελθόν ως αντίπαλος του Ολυμπιακού. Το προηγούμενο διάστημα ξεκουράστηκα και είμαι έτοιμος για πολλή δουλειά", δήλωσε ο Μπλάι Μάλιαρακ (ο ίδιος διευκρίνισε πως έτσι προφέρεται σωστά το όνομα του) στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού λίγο πριν την πρωινή προπόνηση της Δευτέρα που έγινε στην πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πειραιά.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου