ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Νίκη στο πρώτο φιλικό της σεζόν για τους Πρωταθλητές

Νίκη στο πρώτο φιλικό της σεζόν για τους Πρωταθλητές

Στο  πρώτο φιλικό παιχνίδι της νέας σεζόν, οι Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας έφτασαν εύκολα στη νίκη με 83-50 απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών. Παρών ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος στο κλειστό γυμναστήριο του ξενοδοχείου Μοντάνα στο Καρπενήσι όπου διεξήχθη το ματς.
Το πρώτο του, έστω και προπονητικού χαρακτήρα, παιχνίδι για τη νέα σεζόν έδωσε ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (6/9) το απόγευμα απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών.
Οι ερυθρόλευκοι πήραν σχετικά εύκολα τη νίκη με 83-50, έχοντας κορυφαίους σκόρερ τους Άντιτς (13π.), Χάινς (11π.) και Ντόρσεϊ (11π.). Για τους Πατρινούς ξεχώρισε ο Γκόρντον με 22 πόντους (6τρ.).

Παρουσία του προέδρου του Ολυμπιακού κ. Παναγιώτη Αγγελόπουλου, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα ανέλαβαν από το ξεκίνημα τον έλεγχο του αγώνα και σιγά, σιγά ανέβασαν τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα όπου έμεινε ως και το τέλος του φιλικού που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του ξενοδοχείου Μοντάνα στο Καρπενήσι.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους (ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο), ενώ ο Απόλλων Πατρών αγωνίστηκε χωρίς τον Νίκο Αργυρόπουλο ο οποίος ταλαιπωρείται από τράβηγμα.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, δε θα αγωνιστεί στο φιλικό της Παρασκευής (7/9), αφού έχει προγραμματιστεί ένα ταξίδι του στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να συμμετέχει σε διαφημιστικό της Ευρωλίγκα.

Τα δεκάλεπτα: 20-13, 42-25, 62-31, 83-50.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Χάινς 11, Λο 3, Άντιτς 13(2), Σπανούλης 6(1), Περπέρογλου 5(1), Ντόρσεϊ 11, Σλούκας 6, Μαυροειδής 4, Γκετσεβίτσιους 7(1), Πρίντεζης 8, Παπανικολάου 9, Κατσίβελης.

Απόλλων Πατρών (Βετούλας): Καπερώνης, Λιανός 8, Δανιήλ 1, Πέτροβιτς, Πελεκούδας 2, Γκόρντον 22(6), Ζαφείρης, Μολφέτας, Γουόκερ 2, Γκαρντ 9, Τέρνερ 6.

* Οι φωτογραφίες είναι από την επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού.



 

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου