ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

"Δημιουργούν κίνδυνο"!

"Δημιουργούν κίνδυνο"! 

4/9/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Ο αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε Ολυμπιακός Σάββας Θεοδωρίδης
Το κακό έχει παραγίνει. Οι άνθρωποι για να καλύψουν τις δικές τους αδυναμίες και το γεγονός ότι "βουλιάζουν" οικονομικά (τους περιμένει και η ΟΥΕΦΑ για καμπάνες), προσπαθούν να απαξιώσουν το ποδόσφαιρο.

Και δεν είναι μόνο αυτό αφού καθημερινά "γαυγίζουν" για την διαιτησία δημιουργώντας τον κίνδυνο να τιναχτεί το πρωτάθλημα στον αέρα. Αυτό τόνισε και σε δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα "ΦΩΣ" ο αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης.

Συνοπτικά:

«Δεν έχω ξαναδεί 60 χρόνια στο ποδόσφαιρο, τέτοια προσπάθεια τρομοκράτησης των διαιτητών. Τους διασύρουν μέσω των ΜΜΕ, τους απειλούν, θαρρείς για να μην εφαρμόζουν τους κανονισμούς. Είναι τρομερό αυτό που γίνεται.
Δικαιολογούν την αγωνιστική ανεπάρκειά της ομάδας τους στον κόσμο τους, αντί να βάλουν χρήματα και να πάρουν παίκτες. Αλίμονο αν οι παράγοντες όλων των ομάδων έβγαιναν και έριχναν λάσπη. Δημιουργούν κίνδυνο να μην τελειώσει το πρωτάθλημα. Αν έχουν στοιχεία να πάνε στον εισαγγελέα και όχι να στήνουν δήθεν δίκες. Αυτό που κάνουν είναι ντροπή».


www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου