ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Δούλεψαν με μπάλα οι ερυθρόλευκοι

Δούλεψαν με μπάλα οι ερυθρόλευκοι

Τις προπονήσεις συνέχισαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που γυμνάστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (5/9) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Ατομικό πρόγραμμα για τους Ιμπαγάσα και Ζαραδούκα, πρόγραμμα αποκατάστασης για τους Αβραάμ και Κοντρέρας.
Συνεχίστηκαν και το απόγευμα της Τετάρτης (5/9) οι προπονήσεις του Ολυμπιακού στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δούλεψαν πολύ πάνω στην κατοχή της μπάλας και την γρήγορες εναλλαγές παιχνιδιού, ενώ το πρόγραμμα είχε και δίτερμα σε μικρό χώρο. Κανονικά προπονήθηκε και ο Ντιακιτέ που ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα θέλοντας να φτάσει σε καλή κατάσταση όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα με τον Γιάννη Ζαραδούκα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα με αερόβιες ασκήσεις, με τον Έλληνα μπακ να προπονείται και με μπάλα.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί μετά τον τραυματισμό του και την εγχείρηση στους χιαστούς του γόνατου, ενώ ο Πάμπλο Κοντρέρας ακολούθησε με τη σειρά του πρόγραμμα αποθεραπείας εξαιτίας της θλάσης που τον ταλαιπωρεί στον προσαγωγό.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Με τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών που δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το επόμενο ματς πρωταθλήματος, με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το απόγευμα της Τετάρτης οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Δούλεψαν πολύ επάνω στην κατοχή της μπάλας και τις γρήγορες πάσες, χωρισμένοι σε γκρουπ. Παράλληλα, ασκούσαν πίεση, το ένα γκρουπ στο άλλο, με σκοπό να κλέψουν την μπάλα. Στη συνέχεια έπαιξαν και δίτερμα, σε χώρο αρκετά μικρότερο του μισού γηπέδου.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα και ο Γιάννης Ζαραδούκας γυμνάστηκαν ατομικά στο γήπεδο. Ο πρώτος έκανε αερόβιο πρόγραμμα, ενώ ο δεύτερος προπονήθηκε και με μπάλα. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και ο Πάμπλο Κοντρέρας συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Αύριο Πέμπτη η προπόνηση των ερυθρολεύκων είναι προγραμματισμένη για τις 18:30".





www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου