ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Τα τρίποντα του Περπέρογλου

Τα τρίποντα του Περπέρογλου

Δείτε βίντεο με την ατομική προπόνηση του Στράτου Περπέρογλου στο Καρπενήσι, με τον Έλληνα φόργουορντ να εξασκεί το σουτ του έξω από τα 6.75. Δείτε βίντεο!
Στο Καρπενήσι βρίσκεται ο Ολυμπιακός από τις 28 Αυγούστου, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν.

Μαζί με την ομάδα βρίσκονται και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού, Δημήτρης Μαυροειδής και Στράτος Περπέρογλου, ενώ τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις των ερυθρολεύκων συμμετέχει και ο 21χρονος, ύψους 2.04, σέντερ Γιώργος Γεωργάκης ο οποίος εφόσον πείσει για την αξία του τότε θα παραμείνει στο ρόστερ των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας.

Ειδικά όμως η περίπτωση του Περπέρογλου ξεχωρίζει, διότι ο παίκτης το φετινό καλοκαίρι αποφάσισε να αφήσει τον Παναθηναϊκό και να "δέσει" στο Λιμάνι.

Ο 28χρονος φόργουορντ γυμνάζεται καθημερινά μαζί με τους συμπαίκτες του, όμως δεν παραλείπει να κάνει και ατομικό πρόγραμμα κυρίως δοκιμάζοντας τρίποντα, καθώς θέλει να βελτιώσει κι άλλο το σουτ του από την περιφέρεια.

Δείτε το βίντεο με τον Στράτο Περπέρογλου να σουτάρει τρίποντα και τον Μίλαν Τόμιτς να του δίνει τις... ασίστ:


O Περπέρογλου προπονείται στα τρίποντα... από redplanetgr


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου