ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Ρίχνει... άγκυρα στο λιμάνι ο Φουστέρ

Ρίχνει... άγκυρα στο λιμάνι ο Φουστέρ

Έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό για τα επόμενα τρία χρόνια είναι ο Νταβίδ Φουστέρ. Σύντομα θα απαντήσει στην πρόταση της διοίκησης για συμβόλαιο 2+1.
Η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει κάνει πρόταση στον Νταβίδ Φουστέρ ώστε οι δύο πλευρές να ανανεώσουν την μεταξύ τους συνεργασία για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός σκέφτηκε όλα τα ενδεχόμενα και έχει καταλήξει στο να πει το "ναι" στους ερυθρόλευκους σύντομα, καθώς επιθυμεί να ρίξει... άγκυρα στο μεγάλο λιμάνι έως το 2016.
Οι Πειραιώτες αναγνωρίζοντας τόσο την αγωνιστική προσφορά του 30χρονου ποδοσφαιριστή στην ομάδα την τελευταία διετία, όσο και το γεγονός ουδέποτε δημιούργησε πρόβλημα σε αυτή, θέλουν να τον επιβραβεύσουν με την επιμήκυνση της μεταξύ τους συνεργασίας για τρεις σεζόν ακόμη.

Το συμβόλαιο του Νταβίδ Φουστέρ με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και οι ερυθρόλευκοι θέλοντας να προλάβουν υποψήφιους μνηστήρες προσπάθησαν να πάρουν την θετική συγκατάθεση του ποδοσφαιριστή, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί σύντομα.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός το καλοκαίρι δέχτηκε προτάσεις τόσο από την Ρουμπίν Καζάν, όσο και από την Φενέρμπαχτσε, αλλά αμφότερες τις απέρριψε καθώς προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό.

Και νιώθει πολύ καλά στην χώρα μας ο ποδοσφαιριστής, κάτι το οποίο φαίνεται και το δείχνει. Μάλιστα, ως γνωστόν, συνεχίζει τα μαθήματα ελληνικών του, στα οποία έχει κάνει και πρόοδο.

Και μέσα στις επόμενες ημέρες, λοιπόν, θα ενημερώσει την διοίκηση του Ολυμπιακού πως είναι θετικός στο να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους ερυθρόλευκους για τα επόμενα τρία χρόνια (2+1), ως το 2016, έως τα 34 του χρόνια. Ο Ισπανός, λοιπόν, ρίχνει... άγκυρα στο μεγάλο λιμάνι.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου