ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Μαυροειδής: "Είμαστε πρώτοι και πρέπει να παραμείνουμε πρώτοι"

Μαυροειδής: "Είμαστε πρώτοι και πρέπει να παραμείνουμε πρώτοι"

Ο Δημήτρης Μαυροειδής τόνισε ο Ολυμπιακός είναι πρώτος και θα πρέπει να παραμείνει, στάθηκε στην υπέροχη χημεία της ομάδας, αλλά και στο καταπληκτικό κλίμα που υπάρχει γύρω από αυτή.
Ο Δημήτρης Μαυροειδής βρίσκεται αυτές τις μέρες στην πρώτη του "ερυθρόλευκη" προετοιμασία, αν και γι’ αυτόν τα πράγματα δεν είναι άγνωστα αφού με τους περισσότερους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό συνυπάρχουν και στην Εθνική ομάδα.
Ο διεθνής σέντερ μίλησε στο www.olympiacosbc.gr για τη δουλειά που γίνεται στο Καρπενήσι και τους στόχους της ομάδας για τη νέα χρονιά…

"Αυτό που λένε ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός ταιριάζει απόλυτα στον αθλητισμό και γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό αυτό που κάνουμε αυτές τις μέρες. Δουλεύουμε σε πολύ υψηλούς ρυθμούς και το κυριότερο χωρίς προβλήματα.

Το πλεονέκτημα με τον Ολυμπιακό είναι ότι παρότι εγώ και ο Στράτος είμαστε νέοι στην ομάδα, νιώθουμε ότι δεν είναι κάτι καινούργιο για μας και βλέποντας κανείς την ομάδα νομίζει ότι δε βρίσκεται στην αρχή αλλά ότι επανέρχεται ύστερα απ’ ένα τάιμ άουτ", σχολίασε ο… γιατρός και συμπλήρωσε: "Έχουμε βρει χημεία και είναι αρκετά πιο εύκολο να αφομοιώσουμε τα όσα καινούργια θέλει ο κόουτς από μας.

Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι το κλίμα στην ομάδα. Το διάβαζα, το έλεγαν όλοι ότι το μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού είναι το εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα και τώρα το βιώνω κι εγώ. Το βιώνω και το επιβεβαιώνω".

Όσο για τους στόχους της ομάδας; "Δε χρειάζεται να πούμε ποιοι είναι οι στόχοι. Η κορυφή παντού και για να καταφέρεις να φτάσεις στην κορυφή πρέπει να δουλέψεις σκληρά και να ιδρώσεις πολύ. Ο Ολυμπιακός πλέον δεν είναι το αουτσάιντερ κι αυτό το γνωρίζουμε καλά. Γι’ αυτό και θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι από την αρχή ως το τέλος.

Η χρονιά είναι μεγάλη και το σημαντικότερο απ’ όλα για μένα είναι να κυλήσει χωρίς τραυματισμούς. Όπως ακριβώς έχει ξεκινήσει", επισήμανε ο Δημήτρης Μαυροειδής και συμπλήρωσε: "Όλοι θα θέλουν να μας κερδίσουν. Το ξέρουμε καλά, όπως γνωρίζουμε ότι κανείς δεν θα μας χαρίσει τίποτα. Συμφωνώ απόλυτα με τα υπόλοιπα παιδιά που λένε ότι ο Παναθηναϊκός φέτος θα είναι ακόμα πιο επικίνδυνος.

Το ξέρουμε και σε καμία περίπτωση δεν έχουμε αφεθεί στην περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είμαστε πρώτοι και πρέπει να παραμείνουμε πρώτοι, κι αυτό θέλει θυσίες".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου