ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Χάινς: "Να παίξουμε καλύτερα από πέρσι"

Χάινς: "Να παίξουμε καλύτερα από πέρσι"

Ο Κάιλ Χάινς τόνισε πως στόχος του Ολυμπιακού είναι να παίξει καλύτερο μπάσκετ από πέρσι, ενώ επεσήμανε πως οι ερυθρόλευκοι αυτή την περίοδο "χτίζουν" τη φιλοσοφία τους για την σεζόν.
Ο Κάιλ Χάινς δεν είναι καινούργιος στα βουνά της Ευρυτανίας. Ο Αμερικανός σέντερ συμμετείχε κανονικά και στην περσινή "ερυθρόλευκη" προετοιμασία και γνώριζε καλά τι θα περιμένει αυτόν και τους συμπαίκτες του στο Καρπενήσι. Φέτος όμως τα πράγματα ήταν και είναι διαφορετικά αφού όλη η ομάδα είναι στη διάθεση του προπονητή…

"Όλα πάνε πολύ καλά ως τώρα, δουλεύουμε σκληρά και κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι. Ο Ολυμπιακός είχε την πολυτέλεια να δει τους περισσότερους παίκτες να μένουν στην ομάδα και ουσιαστικά συνεχίζουμε απ’ εκεί που σταματήσαμε πέρσι. Δουλεύουμε με τον νέο προπονητή και όλοι μαζί προσπαθούμε να χτίσουμε τη φιλοσοφία της ομάδας για τη νέα χρονιά", σχολίασε ο Κάιλ Χάινς στο Olympiacosbc.gr.

Ο Αμερικανός έκανε ένα μίνι διάλειμμα από τις σκληρές προπονήσεις για να μοιραστεί τις σκέψεις του μαζί μας: "Πέρσι ήταν μια νέα εμπειρία για όλου μας, τώρα όμως τα πράγματα είναι παντού διαφορετικά. Έχουμε πετύχει πολλά και θέλουμε να κάνουμε το ίδιο. Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα από πέρσι. Αυτός είναι ο στόχος μας. Όλοι περιμένουν πολλά από μας αλλά εμείς περιμένουμε περισσότερα από τους εαυτούς μας.

Έχουμε περάσει ένα χρόνο μαζί και πλέον ξέρουμε καλά ο ένας τον άλλο, μέσα κι έξω από το γήπεδο. Είμαστε μια παρέα και είναι πιο εύκολο να δουλεύουμε μαζί. Αυτό είναι το μεγάλο μας όπλο".

Ο Χάινς αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν: "Θέλουμε να φτάσουμε στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα κι εκεί όλα είναι ανοιχτά και θέλουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο στην Ελλάδα. Ακούω πολλούς που λένε ότι θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα για μας στην Ελλάδα γιατί ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει. Εγώ λέω το αντίθετο. Τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα γιατί ο Παναθηναϊκός δημιούργησε μια νέα ομάδα που θέλει και διψά να αποδείξει. Γι’ αυτό και θα πρέπει να είμαστε εμείς καλύτεροι από πέρσι".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου