ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


Διαφορα απο SUPER LEAGUE

  7/9/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ  
*Τοκειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολα τα νεα της SUPER LEAGUE

Ανεβάζει ρυθμούς ο Σουμπίνιο 

7/9/2012

Ανεβάζει ρυθμούς ο Σουμπίνιο 
Θετικά είναι τα μηνύματα όσον αφορά την αποθεραπεία του Σουμπίνιο στον Ατρόμητο. Με τη μέρα ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δείχνει ότι ξεπερνάει το διάστρεμμα που είχε υποστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νιούκαστλ.

Μάλιστα, είναι πιθανό να τεθεί στη διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς εν όψει του αγώνα με τον Πλατανιά στην Κρήτη την επόμενη Κυριακή (16/09).

Εν τω μεταξύ, σήμερα ο 26χρονος παίκτης θα παραλάβει το βραβείο του καλύτερου παίκτη της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας από τα χέρια του Γιώργου Κορακάκη. Πρόκειται για τον παίκτη που πέτυχε το πρώτο γκολ των Περιστεριωτών στη Ευρώπη, στην ήττα με σκορ 2-1 από τη Σεβίλλη.

Σκόνδρας: «Δεν προκάλεσα» 

7/9/2012

Σκόνδρας: «Δεν προκάλεσα» 
Τη δική του απάντηση σε όσους του επιτέθηκαν υβριστικά στην προσωπική του σελίδα στο Facebook έδωσε ο Γιάννης Σκόνδρας. Ο αρχηγός των Περιστεριωτών πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του Νίκου Λαζαρίδη, με το οποίο πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης. «Ο πανηγυρισμός μου ήταν αυθόρμητος και όχι προκλητικός», τόνισε ο διεθνής μπακ-χαφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 22χρονου παίκτη στην εφημερίδα «Goal»

«Εκείνη τη στιγμή πωρώθηκα με το γκολ. Ηταν έντονη στιγμή για όλη την ομάδα. Είμαι ο αρχηγός του Ατρόμητου και όταν βάζει γκολ η ομάδα μου, αισθάνομαι σαν να το έχω βάλει εγώ. Πιστεύω όμως ότι δεν προκάλεσα σε καμία περίπτωση. Περισσότερο ξεσπάσαμε, μέχρι να έρθει το γκολ, αφού είχαν προηγηθεί πολλές χαμένες ευκαιρίες και η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα μέσα. Ο πανηγυρισμός μου ήταν αυθόρμητος και όχι προκλητικός».

Είπε «όχι» στην Αλβανία ο Κάτσε 

7/9/2012

Είπε «όχι» στην Αλβανία ο Κάτσε 
Αρνητικά απάντησε ο Εργκους Κάτσε στην κλήση της εθνικής Ελπίδων της Αλβανίας για το χθεσινό παιχνίδι με την Μολδαβία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro U-21 2013.

Ο λόγος για τον οποίο ο 18χρονος χαφ του ΠΑΟΚ είπε «όχι» στην αλβανική ομοσπονδία είναι ότι θέλει να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, αφού βρίσκεται πολλά χρόνια στη χώρα μας.

Ο νεαρός παίκτης έχει προχωρήσει τις σχετικές διαδικασίες για να πάρει ελληνικό διαβατήριο και ίσως κάποια στιγμή να προσελκύσει την προσοχή των ανθρώπων της ΕΠΟ.

Κούτσι: «Θέλω να παίζω περισσότερο» 

7/9/2012

Κούτσι: «Θέλω να παίζω περισσότερο» 
Περισσότερο χρόνο συμμετοχής περιμένει να έχει στο μέλλον ο Νιάζι Κούτσι, μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του. Επίσης, ο Φινλανδός επιθετικός εξέφρασε την στεναχώρια του για τον αποκλεισμό του Ατρομήτου από τη Νιούκαστλ στα πλέι οφ του Europa League.

«Δεν είμαι ευχαριστημένος με τον χρόνο μου. Ελπίζω να παίζω περισσότερο στη συνέχεια», ανέφερε αρχικά ο 29χρονος φορ και μίλησε για τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της Ευρώπης:

«Με πείραξε ο αποκλεισμός. Ενοχλήθηκα και όπως αυτός ήρθε. Μας έγιναν δύο καθαρά πέναλτι. Ενα στο πρώτο ημίχρονο και ένα στο δεύτερο. Ο διαιτητής, όμως, δεν σφύριξεκανένα».

«Αξιόλογη η περίπτωση Βιντιάδη-Χάρις» 

7/9/2012

«Αξιόλογη η περίπτωση Βιντιάδη-Χάρις»
Την αισιοδοξία του για το μέλλον της ΑΕΚ εφόσον αποφασίσουν να επενδύσουν στην ΠΑΕ οι Δημήτρης Βιντιάδης και Κιθ Χάρις εμφανίστηκε ο Ανδρέας Δημητρέλος, ωστόσο δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την επιβίωση του συλλόγου σε περίπτωση που το deal δεν γίνει.

«Η περίπτωση των Βιντιάδη, Χάρις είναι πολύ αξιόλογη. Με τον Δημήτρη Βιντιάδη έχω συναντηθεί και ο τρόπος με τον οποίο χειρίζονται την υπόθεση είναι επαγγελματική. Θετικές εξελίξεις αναμένεται να έχουμε μετά τις 15-20 Σεπτεμβρίου και μακάρι να έχει αίσιο τέλος. Συζητούν να βάλουν στην ΠΑΕ άμεσα ένα ποσό 10-12 εκατ. ευρώ. Μπορεί να φαίνεται μεγάλο, αλλά δεν είναι. Βέβαια, αν δεν είχαμε τα παλαιά χρέη προς τους παίκτες και το προσωπικό, και είχαμε μόνο τα χρέη προς την εφορία, η ΑΕΚ με αυτά τα χρήματα φέτος θα μπορούσε να είναι κερδοφόρα», τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ στην ΕΡΑ Σπορ.

«Τα στοιχεία που μας ζητήθηκαν και στείλαμε, αφορούν όχι μόνο τα χρέη, αλλά και την ιστορία της ΑΕΚ. Στείλαμε μια μελέτη για το γήπεδο, τις εγκαταστάσεις, τα διαρκείας, για ποια είναι η ΑΕΚ, ποια είναι τα χρέη και που οφείλονται, αλλά και έναν προγραμματισμό. Εξετάζουμε αυτή τη στιγμή αν τα χρέη της ΑΕΚ είναι διαχειρίσιμα και αν είναι από λάθος χειρισμούς των περασμένων διοικήσεων. Το θέμα του γηπέδου είναι πολύ σημαντικό επίσης για να μπορεί να είναι ανταποδοτική η επένδυση που θα κάνουν», πρόσθεσε.

Εναλλακτική λύση δεν φαίνεται στον ορίζοντα αν οι επαφές δεν έχουν αίσια κατάληξη. «Η ΑΕΚ για να βγάλει τη χρονιά θέλει 8 εκατ. ευρώ. Εάν δεν προχωρήσει το ενδιαφέρον του Βιντιάδη, θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Τότε θα βλέπουμε μέρα με τη μέρα πως μπορούμε να καλύψουμε τις υποχρεώσεις μας. Θα είναι δύσκολο να αντεπεξέλθουμε. Θα γίνει ΑΜΚ ύψους 15 εκατ. ευρώ, όπου θα μπουν κάποια χρήματα. Θα πρέπει να βοηθήσουν την κατάσταση και οι νυν μέτοχοι».

Τέλος, αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι ο Ανδρέας Δημητρέλος τόνισε: «Δεν έχουμε πάρει βαθμό στο πρωτάθλημα, αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε και έξι βαθμούς. Πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε αγωνιστικά. Χρειάζεται υπομονή και κάθε άνθρωπος στην ΑΕΚ πρέπει να ξέρει που πατάει. Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ έχει συγκεκριμένες οικονομικές δυνατότητες. Όλοι πρέπει να έχουν υπομονή και να στηρίξουν το τριετές πλάνο που έχουμε θέσει».

Εκκρεμεί το γήπεδο για το ΠΑΟ-Ατρόμητος 

7/9/2012

Εκκρεμεί το γήπεδο για το ΠΑΟ-Ατρόμητος 
Τις ημερομηνίες και τις ώρες διεξαγωγής της τέταρτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.

Εκκρεμεί η απόφαση για το πού θα γίνει ο αγώνας του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο (24/9), δεδομένου ότι στο ΟΑΚΑ είναι προγραμματισμένη συναυλία για τις 24 Σεπτεμβρίου.

Την αυλαία της τέταρτης αγωνιστικής θα ανοίξει ο Άρης, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Κέρκυρα στο Κλεάνθης Βικελίδης (22/9, 17:15).

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Πανθρακικό την Κυριακή (23/9), όπως και η ΑΕΚ που θα ταξιδέψει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Σάββατο 22/9: Άρης-Κέρκυρα, Κλεάνθης Βικελίδης, 17:15
Σάββατο 22/9:: Αστέρας Τρίπολης-Πλατανιάς, Γήπεδο Αστ. Τρίπολης, 17:15
Σάββατο 22/9:: Skoda Ξάνθη-ΠΑΟΚ, Skoda Ξάνθη Arena, 19:30
Κυριακή 23/9: Βέροια- ΠΑΣ Γιάννινα, Δημ. Στάδιο Βέροιας, 16:00
Κυριακή 23/9: Λεβαδειακός-Πανιώνιος, Δημ. Στάδιο Λιβαδειάς, 18:15
Κυριακή 23/9: ΟΦΗ-ΑΕΚ, Στάδιο Θ. Βαρδινογιάννης, 18:15
Κυριακή 23/9: Ολυμπιακός-Πανθρακικός, Στάδιο Γ. Καραϊσκάκης, 20:30
Δευτέρα 24/9: Παναθηναϊκός- Ατόμητος, 20:30

Ενοχλήσεις ο Πίντο 

7/9/2012

Ενοχλήσεις ο Πίντο 
Θεραπεία ακολούθησε ο Αντρέ Πίντο λόγω ενοχλήσεων στον δεξί δικέφαλο στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Πάντως η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία εν όψει του αγώνα του επόμενου Σαββάτου με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Το ίδιο ισχύει και για τους Μπουμσόνγκ, Τοτσέ και Φορναρόλι, που προπονήθηκαν ατομικά. Ο Χαμπίμπ συμμετείχε και πάλι σε μέρος του κανονικού προγράμματος και η επιστροφή του στη δράση υπολογίζεται στο τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Τέλος, ο Ταμπάκης ακολούθησε θεραπεία.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, που δεν είχε στη διάθεσή του τους έντεκα διεθνείς, έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, που θα επιστρέψουν στις επάλξεις τη Δευτέρα.

Ελεύθερη είσοδος στο ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 

7/9/2012

Ελεύθερη είσοδος στο ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 
Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομάδα τους χωρίς κάποιο χρηματικό αντίτιμο θα έχουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ στο φιλικό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό που θα διεξαχθεί αύριο (Σάββατο) στο γήπεδο της Τούμπας, όπως ανακοίνωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ενημερώνει ότι το αυριανό φιλικό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στο γήπεδο της Τούυπας θα ξεκινήσει στις 19:00 με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους.

Θα λειτουργήσουν για την είσοδο του κόσμου στο γήπεδο οι θύρες 1,2,3 και 4, ενώ οι υπόλοιπες (5, 6, 7, 8) θα παραμείνουν κλειστές».

Βραβεύθηκε ο «Σούμπι» 

7/9/2012

Βραβεύθηκε ο «Σούμπι»
Το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή για την πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας πήρε ο Σουμπίνιο. Ο μεσοεπιθετικός του Ατρομήτου είχε πετύχει το πρώτο γκολ της ομάδας του στο ματς με την Κέρκυρα και ήταν ο κινητήριος μοχλός των Περιστεριωτών οι οποίοι πανηγύρισαν τη νίκη. «Στόχος μας να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο στην Ελλάδα», δήλωσε ο Βραζιλιάνος.

To βραβείο στον Σουμπίνιο το απένειμε ο Γιώργος Κορακάκης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σουμπίνιο μετά την βράβευση του ως ΜVP της πρεμιέρας του πρωταθλήματος:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που παραλαμβάνω το βραβείο του MVP. Ελπίζω να συνεχίσω να έχω καλή απόδοση για να βοηθάω τον Ατρόμητο να παίρνει θετικά αποτελέσματα. Αν το θέλει κι ο Θεός, μακάρι να παίρνω συνέχεια βραβεία. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις σε καθημερινή βάση για να μπορούμε να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι και να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο στην Ελλάδα».

Το σκέφτονται για Τριποτσέρη 

7/9/2012

Το σκέφτονται για Τριποτσέρη 
Την περίπτωση του Θοδωρή Τριποτσέρη φαίνεται πως εξετάζουν οι άνθρωποι του ΟΦΗ.

Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν με τη φανέλα της Δόξας Δράμας με την οποία πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις. Ωστόσο, ο Έλληνας στόπερ εδώ και καιρό έχει μείνει ελεύθερος, με αποτέλεσμα να ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Από την πλευρά της η ομάδα του Ηρακλείου ψάχνει έναν έμπειρο παίκτη για το κέντρο της άμυνάς της, ενώ μετά το «ναυάγιο» της περίπτωσης του Γιώργου Καραγκούνη, ο οποίος είναι ένα βήμα πριν τη Φούλαμ, θέλει να βρει και έναν ποδοσφαιριστή για το χώρο του κέντρου που θα μπορεί –κυρίως- να δημιουργεί. 

Χωρίς Μπανούση και Γουναρίδη 

7/9/2012

Χωρίς Μπανούση και Γουναρίδη
Τις υπηρεσίες του Κώστα Μπανούση και του Στέφανου Γουναρίδη θα στερηθεί στο φιλικό ματς με τον Εργοτέλη που θα γίνει το Σάββατο (8/9) ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Αναστόπουλος.

Ο πρώτος νιώθει ενοχλήσεις στον δικέφαλο, ενώ ο δεύτερος έχει ένα μικροπρόβλημα στον προσαγωγό. Ωστόσο, η κατάσταση και των δύο ποδοσφαιριστών δεν προβληματίζει τους ανθρώπους των «μελανόλευκων». Αντιθέτως, το ντεμπούτο τους θα κάνουν με τη φανέλα του ΟΦΗ –έστω και σε φιλικό- οι Ιωαννίδης και Λαμπρόπουλος.

Τώρα όσον αφορά στη πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (7/9) ο «Αναστό» είδε κανονικά όλους τους υπόλοιπους παίκτες του να δίνουν το «παρών» σε αυτή. Μάλιστα, ο Έλληνας τεχνικός έδωσε βάρος –κυρίως- στην τακτική, ενώ στη συνέχεια έβαλε τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν ασκήσεις με την μπάλα.

Στο φιλικό που θα γίνει το Σάββατο (8/9) στις 18:00 στο «Γεντί Κουλέ» κόντρα στον Εργοτέλη, η γενική είσοδος θα είναι δέκα ευρώ, ενώ οι όσοι έχουν κάρτες διαρκείας θα μπουν δωρεάν στο γήπεδο. 

Κάλεσμα από παλαιμάχους στον κόσμο της Κέρκυρας 

7/9/2012

Κάλεσμα από παλαιμάχους στον κόσμο της Κέρκυρας
Ανακοίνωση μέσω της οποίας εύχεται μία επιτυχημένη χρονιά στον ΑΟ Κέρκυρα αλλά και στον Ερασιτέχνη, εξέδωσε ο σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ομάδας. Οι παλιές δόξες της ομάδας, απήυθηναν κάλεσμα και στους Κερκυραίους φιλάθλους, καλώντας τους να στηρίξουν τους Φαίακες με την παρουσία τους στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση των παλαιμάχων της Κέρκυρας:

«Το ΔΣ των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΟ Κέρκυρα, στην πρώτη του συνεδρίαση για τη νέα αθλητική περίοδο, εύχεται στον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα να έχουν μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και πραγματοποίηση των στόχων τους. Καλεί, δε, τους Κερκυραίους φιλάθλους να σταθούν κοντά στην αγαπημένη μας ομάδα και να τη βοηθήσουν με την παρουσία τους.

Ο Πρόεδρος, Γ. Κολυτάς
Ο Γραμματέας, Β. Παργινός
».

Στην Πέλλα το φιλικό της Βέροιας 

7/9/2012

Στην Πέλλα το φιλικό της Βέροιας 
Την έδρα στην οποία θα διεξαχθεί η φιλική αναμέτρηση με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, γνωστοποίησε η ΠΑΕ Βέροια με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Συγκεκριμένα το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο του Νέου Μυλότοπου Πέλλας, την προσεχή Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου, στις 18.00.

Η «βασίλισσα του βορρά» θα δώσει φιλικό και αύριο (Σάββατο, 8/9) κόντρα στην Νίκη Βόλου, χωρίς όμως να έχει κάνει γνωστές τις λεπτομέρειες για το εν λόγω ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια:

«Η Π.Α.Ε Βέροια ανακοινώνει ότι η αναμέτρηση με την Αναγέννηση Γιαννιτσών θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Νέου Μυλότοπου Πέλλας την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στις 18.00».

Περιβόλια και φιλικό 

7/9/2012

Περιβόλια και φιλικό
Η πρώτη παρουσία του Πλατανιά στο δημοτικό γήπεδο των Περιβολίων φαίνεται πως πλησιάζει, αφού όπως γνωστοποίησε σήμερα η Χανιώτικη ΠΑΕ, εκπρόσωπος της Σούπερ Λίγκας βρέθηκε στο γήπεδο με σκοπό να το φωτογραφίσει. Στη συνέχεια θα αξιολογηθούν τα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί ούτως ώστε να εγκριθεί από την διοργανώτρια αρχή η παρουσία του Πλατανιά στο εν λόγω γήπεδο, ενόψει της αναμέτρησης της τρίτης αγωνιστικής απέναντι στον Ατρόμητο. Φιλικό με Κισαμικό το Σάββατο 8/9.

Η ανακοίνωση για το γήπεδο των Περιβολίων:

«Σήμερα, Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012, στις 9 π.μ., επισκέφθηκε το Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων εκπρόσωπος της διοργανώτριας Αρχής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013, ο οποίος φωτογράφισε τις εγκαταστάσεις, στις οποίες, ως γνωστόν, έχει υπάρξει θεαματική πρόοδος χάρη στις προσπάθειες του Δήμου Χανίων, των αναδόχων των έργων και της Π.Α.Ε. Η επίσκεψη του εκπροσώπου της Super League διήρκησε περίπου μία ώρα.

Οι φωτογραφίες αυτές επρόκειτο να αποσταλούν στη Super League έως αργά σήμερα το μεσημέρι προκειμένου η διοργανώτρια Αρχή να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών και να καθορίσει, τελικά, τον χώρο, στον οποίο θα διεξαχθεί ο αγώνας Πλατανιάς – Ατρόμητος για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ευελπιστεί ότι ο χώρος αυτός θα είναι το Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, που έχει μεταμορφωθεί σε ένα πραγματικό στολίδι για τα Χανιά και την Κρήτη γενικότερα.

Η απόφαση της Super League αναμένεται, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος λήψης και ανακοίνωσής της. Μόλις υπάρξει απόφαση και ενημέρωση, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς θα προχωρήσει άμεσα στην έκδοση νέας σχετικής ανακοίνωσης
».


Φιλικό με Κισαμικό με ελεύθερη είσοδο

Η ομάδα των Χανίων έκανε επίσης γνωστό πως το Σάββατο 8/9 στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Πλατανιά και τον Κισαμικό. Η αναμέτρηση θα γίνει στο γήπεδο του Μάλεμε ενώ η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

Μώραλης: «Με ενοχλεί η ισοπέδωση και η γενίκευση» 

7/9/2012

Μώραλης: «Με ενοχλεί η ισοπέδωση και η γενίκευση»
Αισιόδοξος ότι παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, η Σούπερ Λίγκα κάνει μία προσπάθεια που μπορεί με τις κατάλληλες προϋποθέσεις να πετύχει ώστε να βελτιώσει το προϊόν της και να υπάρξει πρόοδος, δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Γιάννης Μώραλης.

«Στο ποδόσφαιρο δεν δραστηριοποιούνται μόνο λαμόγια και ανίκανοι», τόνισε ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έναρξη του πρωταθλήματος με 16 ομάδες.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιάννη Μώραλη στην ΟΠΑΠ TV:

Για την έναρξη του πρωταθλήματος:

«Το πρωτάθλημα ξεκίνησε καλύτερα από το αναμενόμενο, γιατί τα προβλήματα ήταν τεράστια. Επιτυχία ήταν το ότι καταφέραμε να ξεκινήσουμε με 16 ομάδες. Το ξεκίνημα ήταν ικανοποιητικό, ευχόμαστε να κυλήσουν όλα ομαλά στην συνέχεια».

Για τα προβλήματα των ΠΑΕ:

«Η Superleague δεν μπορεί να λύσει τα επιμέρους προβλήματα των ΠΑΕ. Πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και να εξορθολογήσουν τα έξοδα, δηλαδή τις οφειλές προς το δημόσιο και τους ποδοσφαιριστές. Εμείς από την πλευρά μας βάλαμε πλάτη με διάφορες διευκολύνσεις στο μέτρο του δυνατού. Η λίγκα δεν μπορεί να λύνει τα εταιρικά προβλήματα. Μπορούμε μόνο να συμβουλεύουμε και να επικοινωνούμε με τους αρμόδιους φορείς. Τα δείγματα είναι θετικά. Οι επιλογές των ομάδων δείχνουν σωστές . Ελπίζω αν εξασφαλίσουν μόνιμη άδεια να συνεχίσουν έτσι και να μην δημιουργήσουν νέα ελλείμματα. Τα έσοδα στο ποδόσφαιρο είναι δεδομένα και η ελληνική αγορά πεπερασμένη. Δεδομένα είναι και τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας. Οι ομάδες πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτά, διαφορετικά δεν υπάρχει διέξοδος».

Για το αν η Superleague θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη παρέμβαση στα οικονομικά των ομάδων :

«Η Superleague θα έπρεπε να έχει πιο ενεργό ρολό αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι θεσμοθετημένο. Δε αρκεί ο ετήσιος έλεγχος στα οικονομικά των ΠΑΕ. Θα μπορούσε να γίνεται ακόμα και εβδομαδιαίος. Πρέπει λοιπόν να ανοίξει η συζήτηση για πιο ενεργό ρόλο της Σουπερλιγκ. Η Λίγκα λειτουργεί υπό την έγκριση όλων των ομάδων. Το περιβάλλον είναι δύσκολο και τα προβλήματα ακόμα πιο δύσκολο να λυθούν».

Για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών :

«Για να υπάρχει πρωτάθλημα είτε 16 είτε 18 ομάδων ο καθένας πρέπει να κοιτάξει την δική του εταιρεία, να αντιμετωπίσει τα προβλήματά του με σύνεση. Το θέμα της αύξησης των ομάδων άνοιξε από τις ομάδες που ισχυρίζονται δίκαια ή άδικα ότι πέρυσι αδικήθηκαν. Θέση της διοργανώτριας αρχής ήταν και είναι ότι το ζήτημα των ομάδων αυτών θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί διαφορετικά και να μην είχαν φτάσει στην Δ Εθνική. Αν βρεθεί το νομικό πλαίσιο και λυθεί το ζήτημα με τα τηλεοπτικά, η αναδιάρθρωση μπορεί να προχωρήσει. Πιστεύω ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο το αντέχει υπό προϋποθέσεις. Υπάρχουν ανοιχτά θέματα, αν λυθούν το συζητάμε. Αν δεν υπήρχε ανοικτό το θέμα των συγκεκριμένων ομάδων, δεν θα συζητούσαμε καν την αύξηση σε 18»

Για τις αλλαγές λόγω οικονομικών ζητημάτων:

«Τα οικονομικά προβλήματα πιθανόν να αλλάξουν τον χάρτη και τον βαθμολογικό πίνακα. Ομάδες όπως ο Ατρόμητος και ο Αστέρας για παράδειγμα, με σταθερές διοικήσεις θα ανέβουν επίπεδο. Ομάδες που είχαν μεγάλους προϋπολογισμούς στο παρελθόν θα αναγκαστούν να ρίξουν το μπάτζετ. Είναι ενδιαφέρουσα η αλλαγή άσχετα αν προκύπτει λόγω των οικονομικών συνθηκών στην χώρα».

Για τις παρεμβάσεις της λίγκας:

«Η λίγκα ασχολείται με το ζήτημα της βελτίωσης των εγκαταστάσεων αλλά δεν μπορεί να απαιτήσει θαύματα από ομάδες που δεν έχουν καν δικά τους γήπεδα . Στην Ελλάδα δεν μπορείς να έχεις υψηλές απαιτήσεις. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα δεδομένα. Δεν υπάρχουν πολλά νέα γήπεδα. Κοιτάμε να είμαστε αξιοπρεπείς. Δεν είμαστε Αγγλία, ούτε θα γίνουμε. Στα περισσότερα γήπεδα οι αγωνιστικοί χώροι είναι καλοί. Έχει γίνει προσπάθεια στο παρελθόν και συνεχίζεται στο μέτρο του δυνατού. Η λίγκα παρακολουθεί τα χρήματα που πάνε για την βελτίωση των γηπέδων και την συντήρηση των εγκαταστάσεων. Κάθε ιδιοκτήτης θέλει το γήπεδό του όσο το δυνατό καλύτερο. Το ποδόσφαιρο θέλει καλές εγκαταστάσεις. Πρέπει να ξέρουμε που πατάμε. Δεν είμαστε Αγγλία σε κανέναν τομέα της ζωής. Δεν πρέπει να έχουμε παράλογες απαιτήσεις λοιπόν. Αυτό το ποδόσφαιρο έχουμε και αυτές τις υποδομές και οφείλουμε να το στηρίξουμε. Μην περιμένουμε να γίνουμε Αγγλία για να πάμε στο γήπεδο».

Πως κρίνει την παρουσία της Super League από την ίδρυσή της;

«Η Superleague έχει πετύχει σημαντικά βήματα προόδου όλα αυτά τα χρόνια. Το κεντρικό τηλεοπτικό συμβόλαιο εξασφαλίζει έσοδα σε μικρομεσαίες ομάδες που δύσκολα θα τα έβρισκαν στην αγορά. Έχουν βελτιωθεί οι εγκαταστάσεις. Αν δείτε πώς ήταν το ποδόσφαιρο πριν δέκα- είκοσι χρόνια θα δείτε πρόοδο. Υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ των προέδρων αλλά να μην μένουμε μόνο εκεί. Υπάρχει συνεργασία μεταξύ των προέδρων και των στελεχών κάθε ΠΑΕ. Στηρίζουμε τα πρωταθλήματα υποδομών και προωθούμε σημαντικές αλλαγές»

Για τις μελλοντικές επιδιώξεις:

«Στόχος μας είναι η παρέμβαση στα οικονομικά. Μείωση των εξόδων όπου είναι απαραίτητο και αύξηση των εσόδων άσχετα αν το σημερινό περιβάλλον δεν το ευνοεί. Στόχος επίσης είναι η καταπολέμηση της βίας. Τα φαινόμενα βιας είναι μειωμένα αλλά δεν είναι μόνο θέμα της Superleague. Πρέπει να βγαίνει μετά τις συνεδριάσεις της λίγκας ένα πνεύμα συνεργασίας για να δίνουμε καλή εικόνα στον φίλαθλο. Να μην βγάζουμε προς τα έξω μόνο τις διαφωνίες».

Για την κριτική προς την λίγκα:

Με ενοχλεί η ισοπέδωση και η γενίκευση. Στο ποδόσφαιρο δεν δραστηριοποιούνται μονό λαμόγια και ανίκανοι... Υπάρχουν και σοβαροί επενδυτές. Μόνο μια μικρή μειοψηφία λειτουργεί παραβατικά. Δεν είναι όλα τα γήπεδα χάλια, ούτε όλοι οι ποδοσφαιριστές παίζουν στοίχημα. Γενικότερα η ισοπέδωση για όποιον κλάδο και αν αναφέρεται δεν είναι θετική.
Η διαιτησία δεν αφορά την Σουπερλιγκ είναι αποκλειστική αρμοδιότητα της ΕΠΟ. Δική μας ευθύνη είναι η διοργάνωση των αγώνων, η λειτουργία των γηπέδων και οι παρατηρητές. Στο ζήτημα της βίας θα βοηθήσει η βελτίωση των εγκαταστάσεων. Στα καινούργια γήπεδα ο κόσμος συμπεριφέρεται καλύτερα..... Γίνεται μια καλή προσπάθεια να προχωρήσουμε και να σημειώσουμε πρόοδο
».

Για την ανταγωνιστικότητα:

«Στις ομάδες που δεν έπαιρναν αδειοδότηση παρείχαμε κάθε δυνατή διευκόλυνση. Μειώσαμε τις ποινές αλλά βάλαμε δικλείδα στις μεταγραφές για τους νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές. Θα πρέπει να περιμένουμε κάποιο διάστημα για να ανακτήσουμε την ανταγωνιστικότητα. Θέλει υπομονή και από τους φιλάθλους. Η παρουσία Ελλήνων ποδοσφαιριστών είναι θετική εξέλιξη, έστω και αν έγινε εξ ανάγκης λόγω της κρίσης».

Για την οργάνωση και αντιμετώπιση της βίας:

«Η διαιτησία ανήκει στην ΕΠΟ, η οργάνωση στην Superleague γι' αυτό και δεν πρόκειται ποτέ να σχολιάσω θέματα διαιτησίας. Δεν αφορούν στην διοργανώτρια.
Υπάρχουν παράμετροι που δεν μας επιτρέπουν να λειτουργούμε αποτελεσματικότερα. Δεν μας βοηθάει επαρκώς το κράτος. Η οικονομία του ποδοσφαίρου διαμορφώνει το προϊόν. Στο εξωτερικό τα κράτη έχουν διαφορετική δομή ενώ διαφορετική είναι και η συμπεριφορά του κόσμου. Δεν μπορείς να καταπολεμήσεις τα κρούσματα βίας χωρίς την αρωγή του κράτους. Δείτε τι έγινε στην Αγγλία με το θέμα της καταπολέμησης του χουλιγκανισμού. Αλλά και ο απλός φίλαθλος όταν ο διπλανός του πετάει αντικείμενα στον επόπτη οφείλει να τον συγκρατήσει. Οι εταιρείες σεκιούριτι δεν μπορούν θεσμικά στην Ελλάδα να επέμβουν.

Δεν είναι θέμα λαού. Ο Άγγλος δεν είναι καλύτερος άνθρωπος απλά γνωρίζει ότι η παράβαση που κάνει θα τιμωρηθεί. Πρώτα ο ίδιος και στην συνέχεια η ομάδα του. Ο φόβος φυλάει τα έρμα. Ο Έλληνας ξέρει ότι αν κάνει κάτι στο εξωτερικό θα συλληφθεί. Η αιτία της βίας δεν είναι οι διαφωνίες καθώς υπάρχουν επεισόδια ακόμα και σε παιδικά πρωταθλήματα. Πρέπει να υπάρξει συνέργεια με την πολιτεία για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά.

Εάν η αστυνομία δεν είναι αρωγός, η μετακίνηση φιλάθλων δεν μπορεί να πετύχει. Ο Ολυμπιακός, το λέω διότι βρισκόμουν στην ομάδα τα προηγούμενα χρόνια, δεν παίρνει εισιτήρια για αρκετές εκτός έδρας αναμετρήσεις. Το ίδιο πράττουν και άλλοι σύλλογοι. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν καλές εγκαταστάσεις, έλεγχος εισιτηρίων και αστυνόμευση. Μπαίνουν μέσα άνθρωποι με άλλους σκοπούς και παρασύρουν τους υπόλοιπους. Αν κλείσουν οι σύνδεσμοι τα εισιτήρια θα βγουν στα ταμεία. Δεν λύνει το πρόβλημα το ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Είναι πολύ διαφορετικό το πρόβλημα στην Ελλάδα από ό,τι στην Αγγλία. Εκεί ο χουλιγκανισμός είχε έντονο κοινωνικό, ταξικό και οικονομικό χαρακτήρα. Στην Ελλάδα δεν έχουμε τέτοια ζητήματα. Θα τους χαρακτήριζα εδώ, χαβαλετζήδες σαματατζήδες οι οποίοι παρεισφρέουν στην μάζα και παρασύρουν τους άλλους. Αυτοί υπάρχουν και στο πόλο. Κανένας επενδυτής δεν θέλει επεισόδια. Σκεφτείτε έναν άνθρωπο ο οποίος έρχεται να επενδύσει ένα ποσό και να πρέπει να πληρώνει πρόστιμα συνέχεια ή η ομάδα του να αγωνίζεται σε άδειο γήπεδο. Θέλουμε αλλά δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε μόνοι μας όπως είναι η παρούσα κατάσταση
».

Για τις ευθύνες των ΠΑΕ και το πρόβλημα με τις κάμερες:

«Τα πρόστιμα αυξάνονται αλλά τα επεισόδια δεν μειώνονται. Δεν τιμωρούνται οι φυσικοί αυτουργοί αλλά μόνον οι ΠΑΕ. Πρέπει να επιβληθούν ποινές σε όσους καταστρέφουν περιουσίες. Μπορεί να έχουμε νεκρούς στα γήπεδα μας. Η κατάσταση είναι σχεδόν ανεξέλεγκτη . Οι κάμερες δεν λειτουργούν. Δεν υπάρχει αξιοποίηση του υλικού. Θα συζητήσουμε με την νέα κυβέρνηση. Δεν μπορεί να έχουν ευθύνη οι ΠΑΕ και οι πρόεδροι για επεισόδια μακριά από το γήπεδο. Πως μπορεί να απολογούμαστε για 50 ηλίθιους; Τι θα γίνει αν κάποιος ληστέψει μια τράπεζα με κόκκινο, πράσινο ή κίτρινο κασκόλ; Έχουμε ευθύνη;»

Για τον αγώνα της Δευτέρας:

«Προέκυψε από την συζήτηση με την ΝΟVA και ήταν αίτημα του καναλιού που μας χρηματοδοτεί. Έμμεσα βοηθάει και το ποδόσφαιρο. Συζητήσαμε και την εναλλακτική της Παρασκευής. Πρώτη φορά το δοκιμάζουμε, θα δούμε αν βοηθήσει. Πιθανότατα η Δευτέρα θα οδηγήσει σε απώλεια στα εισιτήρια. Θα δούμε πως θα πάει».

Για τις πρώτες δύο αγωνιστικές:

«Δεν μπήκαν πολλά γκολ στην πρεμιέρα. Αλλά χρειάζεται υπομονή με τα νέα παιδιά. Μπήκαν νέοι Έλληνες, τελευταία στιγμή βγήκαν δελτία. Η ποιότητα είναι στο πλαίσιο του ελληνικού πρωταθλήματος και την κρίνω ως ικανοποιητική.
Βεβαίως θα θέλαμε περισσότερους εκπροσώπους στην Ευρώπη και είναι κρίμα που ο ΠΑΟΚ και ο Ατρόμητος δεν συνέχισαν. Αν είχαμε στην Ελλάδα την διαιτησία που υπήρξε στο Νιουκαστλ-Ατρόμητος, θα συζητούσαμε 5 χρόνια. Θα απαξιώναμε το ποδόσφαιρο, Είναι θετικό ότι έγιναν τρεις μετακινήσεις φιλάθλων, χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό πρόβλημα. Επίσης το επίπεδο των γηπεδικών εγκαταστάσεων ήταν ικανοποιητικό, με 1-2 εξαιρέσεις
».

Προβληματισμοί για την συνέχεια:

«Αγωνία μου είναι οι ομάδες που πήραν προσωρινή άδεια να μπορέσουν να παραμείνουν στο πρωτάθλημα και να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Δεν είμαστε απογοητευμένοι αλλά ούτε και πετάμε στα σύννεφα. Θα θέλαμε καλύτερα γήπεδα και υπάρχουν περιθώρια βελτιώσεων. Να αυξήσουμε τα έσοδα, να δώσουμε ευκαιρίες στους νέους και τα πρωταθλήματα υποδομών να βελτιωθούν. Θέλουμε ακόμη καλύτερη συνεργασία με τον ΟΠΑΠ και τους άλλους χορηγούς και να δείξουμε την απαιτούμενη εταιρική ευθύνη. Πρέπει να ξανακερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου και όλων όσοι είναι κοντά στο ποδόσφαιρο. Τα αποτελέσματα είναι αμφίβολα αλλά η προσπάθεια ειλικρινής».

Για το κοινωνικό πρόσωπο της Super League:

«Θέλουμε να επιστρέψουμε στην κοινωνία και να δείξουμε το κοινωνικό πρόσωπο του ποδοσφαίρου.
Θα ήθελα κάποια στιγμή να επισκεφθούν σχολεία παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού μαζί. Να ξεπεράσουμε τις αγκυλώσεις
»

Για την παρουσία του ως προέδρου:

«Επιθυμώ να μεταφέρω την εμπειρία μου στην Superleague. Έχω τη διάθεση, σε συνεργασία με το στελεχιακό δυναμικό της διοργανώτριας, να βελτιώσουμε έστω και λίγο το πρωτάθλημα. Είμαστε κοντά στον πάτο αλλά από τον πάτο κάποιες φορές εκτοξεύεσαι. Στο ποδόσφαιρο δεν είναι όλα μαύρα. Έξω πάμε καλά. Δείτε τις επιτυχίες της Εθνικής ομάδας τόσο στους Άνδρες όσο και στους Νέους αλλά και τους Έλληνες στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Δεν είμαι καλύτερος από τους προέδρους οι οποίοι προηγήθηκαν ούτε και από τους επομένους. Άνθρωποι όπως ο Πέτρος Κόκκαλης, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης οι κ.κ. Νικόλας Πατέρας και Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Κώστας Πηλαδάκης και ο αποβιώσας Απόστολος Παπουτσάκης, έκαναν το καλύτερο δυνατό αλλά δεν είχαν την ευχέρεια χρόνου να βρίσκονται κάθε ημέρα στα γραφεία της Super League.
Αυτό σκέφτηκα όταν έβαλα υποψηφιότητα ότι έχω περισσότερο χρόνο για να τον αφιερώσω στον συνεταιρισμό. Επιθυμώ αυτά τα 18 χρόνια εμπειρίας που έχω στο ποδόσφαιρο, να τα αξιοποιήσω για το καλό του αθλήματος και να βάλουμε όλοι μαζί ένα λιθαράκι βελτίωσης
».

Κοινή συνέντευξη Άρης και Μπενφίκα 

7/9/2012

Κοινή συνέντευξη Άρης και Μπενφίκα 
Κοινή συνέντευξη θα παραχωρήσουν οι Μάκης Κατσαβάκης και Ζόρζε Ζέσους αύριο το πρωί στις 11:30 στην αίθουσα τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης», παραμονή του φιλικού αγώνα του Άρη με την Μπενφίκα (9/9).

Στο ίδιο πάνελ πέραν των δύο τεχνικών θα βρεθεί και ένας ποδοσφαιριστής από κάθε ομάδα.

Η αποστολή των Πορτογάλων θα καταλύσει σε ξενοδοχείο στην περιοχή του αεροδρομίου «Μακεδονία», ενώ το Σάββατο οι «αετοί της Λισαβόνας» θα προπονηθούν στις εγκαταστάσεις των «κίτρινων», στο Νέο Ρύσιο.

Αυτοψία στη Λεωφόρο 

7/9/2012

Αυτοψία στη Λεωφόρο 
Το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας επισκέφθηκε την Παρασκευή ο Νούνο Αλμέιδα.

Ο βοηθός του Ζεσουάλντο Φερέιρα θέλησε να δει την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και στη συνέχεια να ενημερώσει τον προπονητή του «τριφυλλιού».

Η κίνηση αυτή εντάσσεται τόσο στις άμεσες ανάγκες του Παναθηναϊκού, που ψάχνει έδρα για το ματς με τον Ατρόμητο, όσο και στα… προσεχώς και την επιστροφή του στην ιστορική του έδρα.

Φαίνεται πως ο Αλμέιδα ούτε πέταξε τη… σκούφια του από όσα είδε, ούτε όμως, απελπίστηκε από όσα είδε στη Λεωφόρο.

Η τελική απόφαση για το αν το γήπεδο μπορεί να φιλοξενήσει τον αγώνα των «πρασίνων» απέναντι στον Ατρόμητο για την 4η αγωνιστική, που δεν θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ λόγω μιας ακόμη συναυλίας, αναμένεται να ληφθεί το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Πέρα από αυτό το θέμα, στο «τριφύλλι» εξετάζουν πάντα το ενδεχόμενο οριστικής επιστροφής του ποδοσφαιρικού τμήματος στην ιστορική του έδρα. Σε αυτό το πλαίσιο σύντομα θα υπάρξουν νέες επισκέψεις στη Λεωφόρο, αφού λογικά και ο Ζεσουάλντο Φερέιρα αλλά και ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος θα θελήσουν να διαπιστώσουν από κοντά την κατάσταση του γηπέδου.

Άλλωστε, είναι δεδομένο πως το ίδιο θα συμβεί και με επιτροπή εμπειρογνωμόνων διαφόρων ειδικοτήτων, οι οποίοι θα αποφανθούν για το πόσο εφικτό (και έναντι ποίου ποσού) να αγωνιστεί ακόμη και εντός της σεζόν ο Παναθηναϊκός στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Φιλικός αγώνας: Λεβαδειακός – ΑΕΚ 1-3 (video)

 8/9/2012
levadeiakos aek 1-3 katsikokeris gkolΤην πρώτη της νίκη για τη φετινή σεζόν, έστω και σε φιλικό επίπεδο, πανηγύρισε η ΑΕΚ η οποία επικράτησε με 3-1 του Λεβαδειακού στο γήπεδο της Λιβαδειάς.
Τα γκολ της Ένωσης, η οποία εμφανίστηκε βελτιωμένη, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο, πέτυχαν οι Κατσικοκέρης (52′), Furtado (69′) και Σταματής (79′). Ο Λεβαδειακός είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1 με πολύ όμορφο γκολ του Μαχαίρα στο 77′.
Η ΑΕΚ έχασε ευκαιρίες και για μεγαλύτερο σκορ με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Furtado στο 67′.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Λεβαδειακός:
Κασμερίδης (46′ Τσιντώτας), Νικολακάκης (46′ Κοτίτσας), Κουτσόπουλος (46′ Mendy), Μανωλάς (46′ Λισγάρας), Josemi (46′ Ζανιάς), Μαχαίρας, Ζησόπουλος (46′ Κόρμπος), Miljevic (46′ Acosta), Poy (46′ Martins), Μπουντόπουλος (46′ Βασιλείου), Zaui (46′ Napoleoni).
ΑΕK: Αραμπατζής, Αρκούδας (59′ Βλάχος), Κοντοές (46′ Νικολόπουλος) (83′ Κοτσαρίδης), Τσούπρος (83′ Αργυρίου), Κουτρουμπής, Ρίκκα (69′ Γκόβας), Cordero (75′ Φέτσης), Παυλής (40′ Σταματής), Κουρέλλας (83′ Τσίτας), Guerreiro (72′ Νικολιάς), Κατσικοκέρης (64′ Furtado).

Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του φιλικού αγώνα

Εύκολα ο Ατρόμητος 

7/9/2012

Εύκολα ο Ατρόμητος 
Ο Ατρόμητος έκαμψε την αντίσταση της Καλλιθέας με 2-0, σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Περιστερίου το απόγευμα της Παρασκευής. Οικονόμου και Καραμάνος τα γκολ για την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος δοκίμασε 19 παίκτες συνολικά.

Το 1-0 μηδέν για την ομάδα το Ατρομήτου πέτυχε ο Οικονόμου στο 37ο λεπτό με διαγώνιο σουτ, αφού κέρδισε την μπάλα μετά από σουτ του Καραγκούνη έξω από την περιοχή, το οποίο σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κατσούλη.

Ο Καραμάνος διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Ατρομήτου στο 81' με όμορφο τακουνάκι, μετά από ωραίο συνδυασμό του Γιαννούλη με τον Επστάιν.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ατρόμητος (Μπάγεβιτς): Ράντμαν, Αθανασίου (64' Σκόνδρας), Νάστος, Ταυλαρίδης (68' Λαζαρίδης), Οικονόμου (62' Γιαννούλης), Καλλέργης (68' Φυτανίδης), Μακρής (62' Ιγκλέσιας), Πίτου Γκαρσία, Τζαμάλ (64' Επστάιν), Καραγκούνης (56' Μπρίτο), Μπέλιτς (50' Καραμάνος)

Καλλιθέα (Παντέλης): Κατσούλης, Μουσταφίδης, Πλάτανος (57' Μαρουκάκης), Αρβανίτης, Πίκολο, Καλτσάς (75' Ματσούκας), Ρουσάκης, Σταύρου (84' Φουντουκίδης), Ντακόλ (66' Κατσικογιάννης), Φαρινόλα (41' Ατματσίδης), Ντα Σίλβα

Τραυματισμός με καπνογόνο στο Περιστέρι 

7/9/2012

Τραυματισμός με καπνογόνο στο Περιστέρι
Τραυματίας αποχώρησε από το γήπεδο του Περιστερίου ένας φίλαθλος του Ατρομήτου, κατά την διάρκεια του φιλικού παιχνιδιού ανάμεσα στον Ατρόμητο και την Καλλιθέα. Ο φίλος των γηπεδούχων υπέστη εγκαύματα στο πρόσωπο ενώ προσπαθούσε να ανάψει ένα καπνογόνο.

Το γεγονός έγινε άμεσα αντιληπτό από τους ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά στο περιστατικό και η παρέμβαση των γιατρών του γηπέδου βοήθησε στο να αποφευχθούν τα χειρότερα. Στον άτυχο φίλαθλο τοποθετήθηκαν επίδεσμοι στο πρόσωπο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.


ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου