ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Προτιμήθηκε ο Ντιόγκο λόγω εμπειρίας

Προτιμήθηκε ο Ντιόγκο λόγω εμπειρίας

Από τον Ολυμπιακό εξήγησαν πως ο λόγος που προτιμήθηκε στην λίστα της UEFA ο Ντιόγκο από τον Βλαχοδήμο, είναι διότι διαθέτει μεγαλύτερη εμπειρία και παραστάσεις από ευρωπαϊκά ματς.
Η απόφαση του προπονητή του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, να συμπεριλάβει τον Λουίς Ντιόγκο στη λίστα που δηλώθηκε στην UEFA για τους αγώνες των ομίλων του Champions League, αφήνοντας εκτός (κυρίως) τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, αλλά και τον Ανδρέα Τάτο, προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς. Υπό την έννοια, ότι ο Βραζιλιάνος στράικερ ήταν τις τελευταίες εβδομάδες εκτός πλάνων του προπονητή.

Το μυαλό αρκετών, λοιπόν, πήγε αμέσως στο ότι ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε τον Λατινοαμερικανό επιθετικό, προκειμένου να του δώσει χρόνο συμμετοχής, μήπως και προκύψει κάποια πρόταση και πουληθεί τον Ιανουάριο (το πενταετές συμβόλαιο του Ντιόγκο με τους ερυθρόλευκους λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι).

Τι υποστηρίζουν στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού; Ότι προτιμήθηκε ο Λουίς Ντιόγκο, διότι διαθέτει μεγαλύτερη εμπειρία, αλλά και παραστάσεις από ευρωπαϊκούς αγώνες, σε αντίθεση με τους δύο νεαρούς Έλληνες παίκτες, προσθέτοντας πως μπορεί να προσφέρει λύσεις –παίζοντας ως περιφερειακός επιθετικός- στο σκοράρισμα (έχει πετύχει συνολικά οκτώ τέρματα στην Ευρώπη με την ερυθρόλευκη φανέλα, δύο εκ των οποίων εναντίον της Μπενφίκα).  

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου