ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Πατέρας: «Επιλογές του μεγαλομετόχου»

Πατέρας: «Επιλογές του μεγαλομετόχου» 

5/9/2012ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Πατέρας: «Επιλογές του μεγαλομετόχου»
Να απαντήσει σε σημερινό δημοσίευμα που κάνει λόγο για κακοδιαχείριση και παχυλούς μισθούς των συνεργατών του, την εποχή που ήταν πρόεδρος του Παναθηναϊκού, αποφάσισε ο Νικόλας Πατέρας. Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από το περιβάλλον του, οι οικονομικές απολαβές των στελεχών ήταν θέμα του μεγαλομετόχου και όχι δικές του.

Με βάση το συγκεκριμένο δημοσίευμα ο Νικόλας Πατέρας χρεώνεται αποκλειστικά τη σύναψη συμφωνιών τη σεζόν του νταμπλ, ωστόσο, η δική του πλευρά αναφέρει: «Πλην του Στέφανου Ησαϊα κανέναν άλλον δεν πρότεινε, ούτε έφερε στον Παναθηναϊκό. Όλοι οι αναφερόμενοι είχαν προσληφθεί ως στελέχη της ΠΑΕ και υπάγονται στις επιλογές του τότε μεγαλομετόχου της».

Ταυτόχρονα, για τα όσα γράφονται για τις απολαβές του Κώστα Αντωνίου το ποσό που αναφέρεται ως η αμοιβή του, δεν είναι για το τρίμηνο της επιστροφής του (9/10-12/10) αλλά για τα χρήματα που πήρε κατά την διάρκεια της διετίας που ήταν διευθυντής ποδοσφαίρου στην ΠΑΕ. Επίσης τονίζεται ότι στην συνάντηση που είχε γίνει στο «King George», ο Νικόλας Πατέρας είχε εισηγηθεί την παραμονή του Ησαΐα και την επιστροφή του Αντωνίου στην ομάδα με λιγότερα χρήματα από τον προηγούμενο μισθό του.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου