ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

H EYΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ...


H EYΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ... 
5/9/2012
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
*Το κειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολες οι ειδησεις απο ολη την Ερωπη

 ΙΣΠΑΝΙΑ



Κριστιάνο Ρονάλντο: «Θα τα δώσω όλα για τους τίτλους» 

4/9/2012

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Θα τα δώσω όλα για τους τίτλους»
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε θέση! Με γραπτή δήλωσή που απέστειλε στα ισπανικά ΜΜΕ και δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του ξεκαθαρίζει ότι παρά το γεγονός πως παραμένει λυπημένος αυτό δεν θα επηρεάσει την επιθυμία του κατακτήσει τίτλους με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Μεταξύ άλλων, απαντά και σε αυτούς που τον κατηγορούν ότι ο λόγος που εξέφρασε τον προβληματισμό του είναι για να κερδίσει περισσότερα χρήματα.

Αναλυτικά αναφέρει η δήλωση του Ρονάλντο:

«Το γεγονός πώς αισθάνομαι λυπημένος και αυτό το εξέφρασα είδα πως δημιούργησε τεράστια αναταραχή. Με κατηγορούν ότι θέλω περισσότερα χρήματα, αλλά μια ημέρα θα καταλάβουν ότι δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα.

Σε αυτό το σημείο, θέλω απλώς να εγγυηθώ στους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης ότι το κίνητρό μου, η αφοσίωσή μου και η επιθυμία μου να κερδίσω όλους τους τίτλους δεν θα επηρεαστούν.

Έχω τόσο μεγάλο αυτοσεβασμό, και άλλο τόσο σεβασμό για την Ρεάλ Μαδρίτης που ποτέ δεν θα μπορούσα να δώσω κάτι λιγότερο από ό,τι είμαι ικανός.

Αγκαλιές σε όλους τους οπαδούς της Μαδρίτης».

Μήνυμα Μουρίνιο σε Ρονάλντο 

5/9/2012

Μήνυμα Μουρίνιο σε Ρονάλντο
Μήνυμα στήριξης στον Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε ο Ζοσέ Μουρίνιο, με αφορμή την επιθυμία αποχώρησης από την Ρεάλ Μαδρίτης, που εξέφρασε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός. Ο προπονητής της «βασίλισσας» επικοινώνησε τηλεφωνικά την περασμένη Δευτέρα με τον ποδοσφαιριστή, για να μάθει τι τον απασχολεί το τελευταίο διάστημα.

«Είσαι ένας σημαντικός παίκτης εδώ. Θα πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε και μην έχεις την παραμικρή αμφιβολία για αυτό» ήταν το πρώτο μήνυμα στον «CR7» από τον Ζοσέ Μουρίνιο, που συνέχισε:

«Θέλεις να σε εκτιμούν και να σε αγαπούν εδώ. Θα σε βοηθήσουμε σε οτιδήποτε χρειαστείς. Θα μιλήσουμε περισσότερο όταν επιστρέψεις. Εμείς είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βοηθήσουμε».

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της Πορτογαλίας για τα παιχνίδια με Λουξεμβούργο (07/09) και Αζερμπαϊτζάν (11/09) για τον 6ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014, ωστόσο, φάνηκε και από την χθεσινή (04/09) δήλωση προς τα ισπανικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ότι το θέμα τον απασχολεί και με το παραπάνω, παρότι βρίσκεται στην εθνική ομάδα.

Φαλκάο: «Έτσι νικήσαμε την Τσέλσι» 

5/9/2012

Φαλκάο: «Έτσι νικήσαμε την Τσέλσι»
Συνέντευξη στην ιταλική «Tuttosport» παραχώρησε ο Ρανταμέλ Φαλκάο, όπου αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του, η Ατλέτικο Μαδρίτης, κατάφερε να επιβληθεί της Τσέλσι στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ. Ο Κολομβιανός άσος αναφέρθηκε επίσης στα όνειρά του, καθώς και στο μέλλον του.

Ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ με τα τρία γκολ που πέτυχε. Ο λόγος για τον Ρανταμέλ Φαλκάο, που μετά το Γιουρόπα Λιγκ που κατέκτησε, κατάφερε να σηκώσει και αυτόν τον τίτλο με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής, μετά από την εκπληκτική εμφάνιση στο Μονακό, παραχώρησε συνέντευξη στην «Tuttosport» αναλύοντας τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του κατάφερε να νικήσει με 4-1 τους πρωταθλητές Ευρώπης.

«Είναι ευκολότερο να το κάνεις παρά να το εξηγείς», παραδέχτηκε ο Φαλκάο, για να συνεχίσει: «Ο προπονητής μας, Ντιέγκο Σιμεόνε, μας είπε πως μόνο αν είμαστε προσηλωμένοι σε όλο το ματς και πιέσουμε την Τσέλσι, μπορούμε να ελπίζουμε. Ξέραμε πως οι Άγγλοι ήταν το φαβορί, αλλά εμείς παίξαμε με μεγάλη ένταση και τα καταφέραμε.»

Ο Φαλκάο πέτυχε τρία γκολ. Θεωρεί πως με αυτή την εμφάνιση, έπιασε το απόλυτο; «Σε καμία περίπτωση! Έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης και δουλεύω για να το καταφέρω. Ας μην ξεχνάτε πως είχα και δύο δοκάρια στο ματς αυτό. Θα μπορούσα να είχα βάλει κι άλλα γκολ. Πάντως έχω ακόμα πολλά να δώσω. Ονειρεύομαι να σηκώσω το Τσάμπιονς Λιγκ και να παίξω σε τελικά Μουντιάλ με την Κολομβία. Για να τα καταφέρω πρέπει να βελτιωθώ κι άλλο.»

Το μέλλον του στην Ατλέτικο πως το βλέπει; «Εγώ και η γυναίκα μου είμαστε πολύ ευτυχισμένοι στη Μαδρίτη. Η ομάδα μπορεί να πρωταγωνιστήσει και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι με την Τσέλσι. Έχω τέσσερα χρόνια συμβόλαιο ακόμα, οπότε για θέματα μεταγραφικά, πρέπει να απευθυνθείτε στη διοίκηση και όχι σε μένα. Εγώ είμαι πολύ καλά στην Ατλέτικο.»

Το 38% ξένοι στην Primera Division 

5/9/2012

Το 38% ξένοι στην Primera Division
Αρκετά… ξενομανείς είναι οι ομάδες της Primera Division. Σύμφωνα με έρευνα της «As», στους αγώνες που έγιναν για την τρίτη αγωνιστική, το 37,8% των παικτών που αγωνίστηκαν ήταν ξένοι.

Συγκεκριμένα, από τους 198 ποδοσφαιριστές που έλαβαν μέρος στους εννέα αγώνες (αναβλήθηκε το ματς της Μπέτις με την Ατλέτικο), οι 75 ήταν ξένοι. Εξ αυτών 34 ήταν Ευρωπαίοι, 31 Αμερικανοί και 10 Αφρικανοί, ενώ μεγαλύτερη εκπροσώπηση είχε η Βραζιλία με 12 παίκτες, ενώ ακολούθησαν η Αργεντινή με 10 και η Γαλλία με 9.

Η ομάδα που παρέταξε τους περισσότερους ξένους ήταν η Βαλένθια (απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου») με μόλις τρεις Ισπανούς, ενώ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα παρέταξαν από έξι ξένους. Η Μπιλμπάο δεν είχε κανέναν ξένο στο δυναμικό της, όπως άλλωστε παραδοσιακά επιτάσσει η φιλοσοφία του βασκικού συλλόγου.

Ύψιστη τιμή για Κασίγιας και Τσάβι 

5/9/2012

Ύψιστη τιμή για Κασίγιας και Τσάβι
Στους Ίκερ Κασίγιας και Τσάβι μοιράστηκε το βραβείο «Premio Principe de Asturias de los Deportes», η ύψιστη αθλητική τιμή στην Ισπανία. Ο 31χρονος γκολκίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης και ο 32χρονος μέσος της Μπαρτσελόνα συνέβαλαν αποφασιστικά στην κατάκτηση του Euro 2012 από την εθνική ομάδα της χώρας.

Η εθνική ομάδα της Ισπανίας είχε πάρει το ίδιο βραβείο το 2010, μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Νότια Αφρική.

Το βραβείο, που συνοδεύεται από ένα άγαλμα του Μιρό και έπαθλο 50.000 ευρώ, θα απονεμηθεί στους δύο ποδοσφαιριστές τον επόμενο από τον πρίγκιπα Φίλιππο και τη σύζυγό του Λετίτσια.

«Δεν πωλείται η Μάλαγα» 

5/9/2012

«Δεν πωλείται η Μάλαγα»
Ο εκτελεστικός διευθυντής της Μάλαγα θέλησε να βάλει τέλος σήμερα στις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες στην Ισπανία και θέλουν την ομάδα να πωλείται.

Ο Μοαγιάντ Σατάτ, μάλιστα όχι μόνο διέψευσε τα δημοσιεύματα αλλά αποκάλυψε τις προθέσεις του ιδιοκτήτη της ομάδας, Σεϊχη Αμπντουλάχ Αλ Τανί να επενδύσει μεγαλύτερα ποσά.

«Η Μάλαγα δεν πωλείται. Ο Σεϊχης πάντα αναζητά τρόπους για μεγαλύτερες επενδύσεις στην ομάδα. Ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος παραμένουν εδώ. Δεν έχουν φύγει και με έστειλαν εδώ για να διορθώσω την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα μας. Έχουμε αρχίσει μια επένδυση στην ομάδα. Βάλαμε αρκετά χρήματα και δεν έχουμε πρόθεση να σταματήσουμε», υποστήριξε.

Ο Ιντζάγκι εμπνέει τον Φαλκάο 

5/9/2012

Ο Ιντζάγκι εμπνέει τον Φαλκάο
Μεγάλος θαυμαστής του Πίπο Ιντζάγκι δηλώνει ο Ρανταμέλ Φαλκάο, καθώς ο πρώην άσος της Μίλαν, αποτέλεσε για τον επιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης βασική πηγή έμπνευσης για το παιχνίδι του.

Μάλιστα ο Κολομβιανός φορ, αποκάλυψε πως έχει στην κατοχή του φανέλα υπογεγραμμένη από τον ίδιο τον Ιταλό, ενώ τον χαρακτήρισε και παράδειγμα προς μίμηση.

«Ο Ιντζάγκι είναι ένας ποδοσφαιριστής που ανέκαθεν θαύμαζα για την ικανότητά του να βλέπει το γκολ. Με έχει εμπνεύσει με το στιλ παιχνιδιού του», ήταν αρχικά τα λόγια του Φαλκάο.

Αναφορικά με το πώς απέκτησε την υπογεγραμμένη φανέλα του Ιντζάγκι, ο σέντερ φορ της Ατλέτικο Μαδρίτης, αποκάλυψε:

«Η αλήθεια είναι ότι είπα στον Μάριο Γιέπες να ζητήσει από τον Ιντζάγκι να υπογράψει μία φανέλα για μένα».

Έγινε DJ ο Αμπιντάλ (video) 

5/9/2012

Έγινε DJ ο Αμπιντάλ (video)
Στροφή καριέρας του έκανε ο Ερίκ Αμπιντάλ. Ο Γάλλος αμυντικός, που είναι αμφίβολο αν και σε τι επίπεδο θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο μετά τη μεταμόσχευση ήπατος που του έγινε, είναι πλέον DJ. Στο διάστημα της απουσίας του από τα γήπεδα είχε το χρόνο να εξασκηθεί και σύντομα θα κυκλοφορήσει το πρώτο του mix σε single.

Ένα πρώτο δείγμα της δουλειάς του κυκλοφόρησε ο ίδιος μέσω του facebook διασκευάζοντας ένα τραγούδι της Rihanna με τον Will.i.am. 


Οι σκέψεις για το «Καμπ Νου» 

5/9/2012

Οι σκέψεις για το «Καμπ Νου»
Με κύριο θέμα το μέλλον του «Καμπ Νου» θα συνεδριάσει στις 22 Σεπτεμβρίου το διοικητικό συμβούλιο της Μπαρτσελόνα. Οι υπεύθυνοι του συλλόγου εξετάζουν δύο σενάρια: την ανακαίνιση του υπάρχοντος σταδίου ή την κατασκευή νέου γηπέδου. Και οι δύο… δρόμοι έχουν υπέρ και κατά, τα οποία θα εξετάσει το διοικητικό συμβούλιο προτού θέσει το θέμα προς ψήφιση στα μέλη του κλαμπ.

Το «Καμπ Νου» άνοιξε τις θύρες του το 1957, η χωρητικότητά του επεκτάθηκε το 1984 και το 1994 ανακαινίστηκε. Σήμερα χωρά 96.500 θεατές.

Ένα ακόμη ζήτημα που θα απασχολήσει τα μεγάλα «κεφάλια» της Μπαρτσελόνα είναι ο προϋπολογισμός της σεζόν 2012/13. Τα έσοδα υπολογίζονται σε 470 εκατ. ευρώ και τα καθαρά κέρδη εκτιμώνται πως θα είναι 35,9 εκατ. ευρώ.

Μασκαρά, Κάρλες μασκαρά (pics/video) 

6/9/2012

Μασκαρά, Κάρλες μασκαρά (pics/video)
Όταν παίζεις με τέτοιο δυναμισμό, οι τραυματισμοί είναι συχνοί. Ο Κάρλες Πουγιόλ όχι απλώς δεν διστάζει να βάλει τα πόδια του στη φωτιά, αλλά βάζει και το κεφάλι του. Εξ ου και οι τέσσερις φορές που έχει υποστεί κάταγμα στο ζυγωματικό, με πιο πρόσφατη αυτή προ έντεκα ημερών στον αγώνα με την Οσασούνα. Ούτε όμως αυτές οι πληγές τον πτοούν, καθώς εμφανίζεται την επόμενη μέρα στις προπονήσεις με ειδική προστατευτική μάσκα και δηλώνει έτοιμος να πέσει ξανά στη μάχη.

Με αφορμή το γεγονός πως οι μάσκες έχουν γίνει αγαπημένο αξεσουάρ του αρχηγού της Μπαρτσελόνα, στην ιστοσελίδα του συλλόγου φιλοξενείται ένα φωτογραφικό αφιέρωμα στον μασκοφόρο Πουγιόλ.

Σιδεροκέφαλος!

«Μη με ρωτάτε για τον Ρονάλντο» 

6/9/2012

«Μη με ρωτάτε για τον Ρονάλντο»
Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχει συνηθίσει το κοινό να αποφεύγει ερωτήσεις και πάντα λέει αυτό που σκέφτεται χωρίς φόβο. Να, όμως, που ερωτηθείς για την υπόθεση Κριστιάνο Ρονάλντο και τις πρόσφατες δηλώσεις του περί δυσαρέσκειας με κάποια πράγματα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Πορτογάλος προπονητής απέφυγε να πει το παραμικρό για τον συμπατριώτη του μεσοεπιθετικό.

«Δεν πρέπει και δεν μπορώ να πω κάτι γι’ αυτό», δήλωσε σε συνέντευξή του στην «AS», ενώ παρά την επιμονή του δημοσιογράφου παρέμεινε αμετακίνητος. «Είμαι πρόθυμος να μιλήσω για τα πάντα, σας έχω απαντήσει σε ό,τι με έχετε ρωτήσει αναλυτικά και με ειλικρίνεια. Όμως μη με ρωτάτε για τον Ρονάλντο. Πρέπει να καταλάβετε. Μην επιμένετε».




 
AΓΓΛΙΑ



Τέσσερις οπαδοί της Arsenal συνελήφθησαν για φόνο (video)

5/9/2012

Για φόνο συνελήφθησαν την Κυριακή το μεσημέρι στο Liverpool τέσσερις οπαδοί της Arsenal. Τα ξημερώματα της Κυριακής ένας πολίτης ονόματι Stewart Smith διεκομίσθη στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα μετά από ξυλοδαρμό. Λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ η αστυνομία της πόλης είχε εξαπολύσει ήδη ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών.
opadoi arsenal syllipsi fonos liverpoolΟι τέσσερις φίλοι της Arsenal συνελήφθησαν έξω από το «Anfield». πριν τον αγώνα της ομάδας τους με την Liverpool και αμέσως οδηγήθηκαν στον αρμόδιο ανακριτή, ενώ στο λεωφορείο που τους μετέφερε στο Liverpool, βρέθηκαν ναρκωτικά.
Πρόκειται για δύο άνδρες 39 χρονών, έναν 37 και έναν 27, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πλέον βαρύτατες κατηγορίες.

Δείτε το video από τη σύλληψη των οπαδών της Arsenal



Θέλει δουλειά η Λίβερπουλ 

5/9/2012

Θέλει δουλειά η Λίβερπουλ
Με υπομονή, επιμονή, αλλά και πολύ μυαλό θα χτιστεί η νέα Λίβερπουλ, όπως τόνισε ο Μπρένταν Ρότζερς.

Ο 39χρονος τεχνικός βλέπει την ομάδα του να δυσκολεύεται στις πρώτες αγωνιστικές και θέλει να δει βελτιωμένη απόδοση από τους παίκτες του, μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Αν και οι «κόκκινοι» έδειξαν καλά στοιχεία στα ματς με τις Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, η εικόνα με τη Γουέστ Μπρομ και η δυστοκία των επιθετικών έχουν φέρει τη Λίβερπουλ στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, με –μόλις- ένα βαθμό.

Ωστόσο, ο Ρότζερς πιστεύει πως αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να απασχολεί μόνο τους παίκτες που αγωνίζονται στη γραμμή κρούσης.

«Είναι κάτι που πρέπει να δουλεύεται συνεχώς. Πάντα πρέπει να υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στις γραμμές, να σκοράρουν όλοι και να μαρκάρουν όλοι», δήλωσε ο προπονητής των «reds» και μίλησε αναλυτικότερα για τα πλάνα του: «Παιχνίδι με το παιχνίδι χτίζουμε τη νέα ομάδα. Σταδιακά, σε κάθε τρίτο του γηπέδου. Πρέπει να είμαστε σίγουροι πως φτάνουμε στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου, αλλά αυτό πρέπει να γίνεται με δυνάμεις στα πόδια μας και με πολλές επιλογές. Εάν δεν μπορούμε να σκοράρουμε άμεσα, τότε πρέπει να έχουμε υπομονή και να χρησιμοποιούμε το μυαλό μας». 

Τα πάντα για τη ζωή του Ρούνεϊ 

5/9/2012

Τα πάντα για τη ζωή του Ρούνεϊ
Έχει όντως πρόβλημα με το βάρος;

Γιατί έπρεπε να δουλέψει περισσότερο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

Του αρέσουν τα νέα του μαλλιά, μετά την εμφύτευση;

Το βιβλίο «Wayne Rooney, My decade in the Premier League» κυκλοφορεί στις 13 Σεπτεμβρίου στην Αγγλία, ωστόσο το αναγνωστικό κοινό έχει την ευκαιρία να διαβάσει αποσπάσματα από τη βιογραφία του επιθετικού της Γιουνάιτεντ, μέσα από βρετανικές εφημερίδες.

«Αρχές Ιουλίου, η πρώτη μέρα της προετοιμασίας. Είμαι σαν τους περισσότερους, έχω βάλει μερικά κιλά. Ακόμη και για μία εβδομάδα να μην προπονηθώ παίρνω βάρος, αλλά αυτό θα αλλάξει. Όταν επιστρέψω στο Κάρινγκτον για την πρώτη μέρα προπονήσεων θα πάθω ένα σοκ», αναφέρει ο Ρούνεϊ για να συνεχίσει: «Οι σκάλες στο γυμναστήριο μου λένε πως έχω βάλει περισσότερο βάρος από όσο περίμενα, 3.5 κιλά! Ξέρω πως σε μία με δύο εβδομάδες μπορώ να το έχω χάσει». 

Θέλει Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σίτι ο Μαϊκόν 

5/9/2012

Θέλει Τσάμπιονς Λιγκ με τη Σίτι ο Μαϊκόν
Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι παραχώρησε ο Μαϊκόν. Ο Βραζιλιάνος μιλώντας στο επίσημο σάιτ της νέας του ομάδας τόνισε την ανάγκη που είχε για αλλαγή περιβάλλοντος και πρόσθεσε πως στόχος του είναι να κερδίσει πολλούς τίτλους.

Η καριέρα του Μαϊκόν στην Ίντερ έδειχνε να οδεύει προς το τέλος της από την αρχή του καλοκαιριού. Ο Βραζιλιάνος ζητούσε συνεχώς να παραχωρηθεί, με τη διοίκηση να αξιώνει ένα ποσό που δεν έμοιαζε απαγορευτικό από τους επίδοξους αγοραστές. Αν και η μετακίνηση του καθυστέρησε αρκετά, τελικά η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα και η Μάντσεστερ Σίτι έγινε ο επόμενος σταθμός της σπουδαίας καριέρας του ακραίου αμυντικού.

Ο Μαϊκόν μίλησε στο επίσημο σάιτ της Μάντσεστερ Σίτι και έδειξε να είναι έτοιμος για τη νέα πρόκληση της ζωής του. «Πέρασα έξι χρόνια πανέμορφα στην Ίντερ, καταφέρνοντας να κατακτήσω πολλούς τίτλους. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να αλλάξω περιβάλλον και να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου σε άλλη ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του Μαϊκόν.

Οι ομάδες που βρέθηκαν κοντά στην απόκτησή του ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι. Τελικά επέλεξε να πάει στην Αγγλία. Γιατί διάλεξε τους «πολίτες»; «Η επιλογή ήταν εύκολη. Η παρουσία του Ρομπέρτο Μαντσίνι έπαιξε το ρόλο της, αφού με τον κόουτς έχω δουλέψει με επιτυχία στο παρελθόν και γνωρίζει καλά τόσο τις αγωνιστικές μου δυνατότητες, όσο και το χαρακτήρα μου. Αυτό, όμως, που ήθελα πολύ ήταν να αγωνιστώ σε ένα μεγάλο σύλλογο, που θα κυνηγά όλους τους τίτλους. Ειδικά το Τσάμπιονς Λιγκ το περιμένω με ανυπομονησία. Θέλω να σηκώσω ξανά αυτό το κύπελλο και θα κάνω τα πάντα για να το πετύχω», τόνισε ο Μαϊκόν.

Χειρουργήθηκε στο μάτι ο Μπαλοτέλι 

5/9/2012

Χειρουργήθηκε στο μάτι ο Μπαλοτέλι
Σε επέμβαση στο μάτι υποβλήθηκε ο Μάριο Μπαλοτέλι, για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της μυωπίας που τον ταλαιπωρούσε έντονα τον τελευταίο καιρό. Η πρόγνωση των γιατρών κάνει λόγο για γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Στις πρόσφατες εμφανίσεις του εκτός αγωνιστικών χώρων, ο Μάριο Μπαλοτέλι εμφανιζόταν συνεχώς με γυαλιά. Πολλοί ήταν εκείνοι που θεωρούσαν πως τα γυαλιά αποτελούσαν, απλά, άλλο ένα αξεσουάρ του εκκεντρικού ποδοσφαιριστή, με τα οποία συμπλήρωνε το στυλ του. Τελικά αποδείχτηκε πως ο «Σούπερ Μάριο» τα χρειαζόταν αυτά τα γυαλιά, αφού έπασχε από μυωπία.

Τη Δευτέρα ο Μπαλοτέλι υποβλήθηκε σε επέμβαση για να απαλλαγεί από αυτό το πρόβλημα. Ο γιατρός που τον εγχείρησε δήλωσε αισιόδοξος πως το πρόβλημα θα ξεπεραστεί άμεσα και πως ο παίκτης θα επανέλθει στην αγωνιστική δράση σύντομα. «Ήδη μία μέρα μετά την εγχείρηση, ο Μάριο μου έλεγε πως αισθάνεται καλά και πως είναι σε θέση να οδηγήσει. Εγώ, ασφαλώς, του το απαγόρευσα, λέγοντάς του πως είναι προτιμότερο να οδηγήσει κάποιος άλλος και όχι εκείνος. Αυτό, όμως, δείχνει πως η ανάρρωση θα είναι σύντομη. Πιθανότατα θα μπορέσει να καθίσει πίσω από το τιμόνι την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή θα προπονηθεί κανονικά. Όλα αυτά, βέβαια, αν δεν υπάρξουν επιπλοκές, που δεν αποκλείονται αλλά είναι και εξαιρετικά σπάνιες», τόνισε ο χειρούργος του Μπαλοτέλι.

Ο Ιταλός επιθετικός θέλει να είναι σε θέση να αγωνιστεί στο Μπερναμπέου στις 18 Σεπτεμβρίου, κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ και φαίνεται πως θα τα καταφέρει. 

«Παίκτης» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μπολτ 

5/9/2012

«Παίκτης» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μπολτ
Το όνειρό του πραγματικότητα θα κάνει ο Γιουσέιν Μπολτ, αφού θα φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως ανακοίνωσε ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο ταχύτερος άνθρωπος στον κόσμο θα δώσει το παρών σε φιλανθρωπικό αγώνα ομάδας παλαιμάχων της Γιουνάιτεντ κόντρα σε αντίστοιχη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Είναι ο γρηγορότερος άνθρωπος στον κόσμο, έχει κατακτήσει τα χρυσά μετάλλια στα 100μ. και στα 200μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου και του Λονδίνου, αλλά έχει δηλώσει και φανατικός οπαδός του ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον Γιουσέιν Μπολτ, που μετά τα παγκόσμια ρεκόρ στο στίβο, ετοιμάζεται να εντυπωσιάσει και στο ποδόσφαιρο.

Ο Μπολτ έχει επανειλημμένα δηλώσει πως από μικρός είναι οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πως όνειρό του είναι να αγωνιστεί με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων». Το όνειρο αυτό θα πραγματοποιηθεί σε φιλανθρωπικό αγώνα ανάμεσα στους «θρύλους» της ομάδας του Μάντσεστερ και της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού ο προπονητής των Άγγλων, σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αποκάλυψε πως προτίθεται να χρησιμοποιήσει τον Τζαμαϊκανό σούπερ σταρ.

«Ο Γιουσέιν είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και ένας μεγάλος οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συναντηθήκαμε πριν το ματς με τη Φούλαμ και μιλήσαμε. Εκεί αποφάσισα να τον χρησιμοποιήσω στο φιλανθρωπικό παιχνίδι των παλαιμάχων της ομάδας μας κόντρα στους Ισπανούς της Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαι, πραγματικά, πολύ περίεργος να δω τι μπορεί να κάνει», δήλωσε στο επίσημο περιοδικό της Μάντσεστερ ο Φέργκιουσον.

Να είναι άραγε το ίδιο καλός και στη μπάλα ο μεγάλος σπρίντερ; Θα δούμε… 

Ακόμη πιο κοντά στη …δικαιοσύνη 

5/9/2012

Ακόμη πιο κοντά στη …δικαιοσύνη
Την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου θα πάρουν στα χέρια τους οι οικογένειες των 96 θυμάτων του Χίλσμπορο τα αρχεία που σχετίζονται με την τραγωδία του 1989.

Στο «φως» λεπτομέρειες, μετά τον αγώνα που έκαναν τόσο οι άτυχοι συγγενείς, όσο και η Λίβερπουλ, αλλά και πολλοί άλλοι φορείς.

Περισσότερα από 23 χρόνια έπρεπε να περιμένουν φίλοι και συγγενείς των θυμάτων του Χίλσμπορο για να μάθουν όλες τις λεπτομέρειες για την τραγωδία της 15ης Απριλίου.

Η ανεξάρτητη Αρχή που συστήθηκε για να ερευνήσει τα αρχεία έχει εκδώσει την έκθεσή της, η οποία θα παρουσιαστεί στο Λίβερπουλ την ερχόμενη Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, οι οικογένειες των 96 θυμάτων θα συγκεντρωθούν στον Καθεδρικό Αγγλικανικό Ναό, ο οποίος στέκει επιβλητικά πάνω από την πόλη, στις 8 το πρωί. Εκεί θα μάθουν περισσότερα για το πώς έγινε η ροή των πληροφοριών τόσα χρόνια, για το τι ειπώθηκε ανάμεσα στην Αστυνομία και την κυβέρνηση κι όλα αυτά μέσα από 40.000 έγγραφα. 

Περήφανος κι ας μην κερδίζει 

5/9/2012

Περήφανος κι ας μην κερδίζει
Την υπερηφάνεια που νιώθει κάθε φορά που φορά το εθνόσημο στο στήθος εξέφρασε ο Φρανκ Λάμπαρντ μιλώντας στην Αγγλική «Sun». Ο μέσος της Τσέλσι παραδέχτηκε πως η εθνική Αγγλίας δεν έχει καταφέρει να σημειώσει κάποια επιτυχία, ωστόσο η παρουσία του στις τάξεις της τον «γεμίζει» ως ποδοσφαιριστή.

Η καριέρα του Φρανκ Λάμπαρντ είναι γεμάτη επιτυχίες και τίτλους. Ο μέσος της Τσέλσι έχει κατακτήσει πρωταθλήματα και κύπελλα με την ομάδα του, με τη σημαντικότερη στιγμή για τον παίκτη να έρχεται στη Γερμανία τον περασμένο Μάιο, όταν σήκωνε στον ουρανό του Μονάχου το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι επιτυχίες, όμως, του Λάμπαρντ σε διασυλλογικό επίπεδο, δεν έχουν ανάλογη συνέχεια με την εθνική, αφού με τη φανέλα της Αγγλίας δεν έχει κατορθώσει να κάνει αισθητή την παρουσία του σε καμία διοργάνωση.

Ο Λάμπαρντ μίλησε στη «Sun» για την καριέρα του στην εθνική και παραδέχτηκε πως του λείπει μια μεγάλη επιτυχία. «Πάντα απολάμβανα την παρουσία μου στην εθνική. Το να φορώ τη φανέλα της Αγγλίας είναι κάτι που με γεμίζει περηφάνια. Με στενοχωρεί το γεγονός πως ποτέ δεν καταφέραμε να διακριθούμε, αφού το να φτάσουμε μέχρι την προημιτελική φάση ήταν το μάξιμουμ που πετύχαμε. Παρόλα αυτά νιώθω τυχερός που φόρεσα τη φανέλα της εθνικής μας τόσες φορές.»

Η φετινή χρονιά τον βρίσκει να αγωνίζεται πιο πίσω. Αυτό είναι κάτι που τον δυσκολεύει; «Και πέρσι έπαιξα πιο πίσω. Από τη στιγμή που υπάρχουν παίκτες με ταλέντο και μπορούν να αποδώσουν καλύτερα προωθημένοι, εγώ μπορώ να προσφέρω και από τη νέα μου θέση», απάντησε ο Λάμπαρντ.

Ανακοίνωσε Ενρίκες η Γιουνάιτεντ 

5/9/2012

Ανακοίνωσε Ενρίκες η Γιουνάιτεντ
Την απόκτηση του Χιλιανού επιθετικού, Άνχελο Ενρίκες ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σχετική ανακοίνωση στην οποία όμως δεν κάνει γνωστό το ποσό έβγαλε από τα ταμεία της.

Ο 18χρονος άσος, στις πρώτες του δηλώσεις, ως παίκτης των «κόκκινων διαβόλων» δήλωσε πανευτυχής που θα αποτελεί μέλος της μεγαλύτερης ομάδας του κόσμου, όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Είναι μια τεράστια τιμή για εμένα και ανυπομονώ για να μπορέσω να παίξω για αυτή. Ελπίζω να καταφέρω να είμαι μέλος της ομάδας αυτής για πολλά επιτυχημένα χρόνια», πρόσθεσε ο διεθνής με την εθνική ομάδα ελπίδων της Χιλής.

«Ο Άνχελο έκανε μια τρομακτική πρόοδο στο παιχνίδι του σε τόσο σύντομο χρόνο. Η ταχύτητά του είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα και διαβάζει αρκετά καλά τις φάσεις για την ηλικία του. Έχουμε την ευκαιρία να εξελίξουμε τον Άνχελο σαν παίκτη, ο οποίος να ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ ενός ταλαντούχου ποδοσφαιριστή της Γιουνάιτεντ», τόνισε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

«Καρφιά» Μαλουντά προς Τσέλσι 

5/9/2012

«Καρφιά» Μαλουντά προς Τσέλσι
Εκτός ομάδας έχει τεθεί ο Φλοράν Μαλουντά στην Τσέλσι και ο Γάλλος μεσοεπιθετικός βρήκε το δικό του τρόπο να… την πει στους Λονδρέζους. Οι πρωταθλητές Ευρώπης τον έχουν στείλει να προπονείται με τους «μικρούς» της ομάδας και αν μη τι άλλο δεν πρέπει να περνάει και την καλύτερη περίοδο στην Αγγλία.

Έτσι, ο Μαλουντά θέλοντας να διακωμωδήσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται κατά τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, την πινακίδα που αναγράφεται στην είσοδο του κτηρίου, όπου προπονείται πλέον με τα... πιτσιρίκια των «μπλε».

«Εδώ θα προπονούμαι στην τελευταία μου σεζόν με την Τσέλσι!!!», έγραψε χαρακτηριστικά, o 32χρονος διεθνής. 

Μπέρτραντ πενταετίας και ...διπλασιασμού 

5/9/2012

Μπέρτραντ πενταετίας και ...διπλασιασμού
Νέο συμβόλαιο με την Τσέλσι υπέγραψε ο Ράιαν Μπέρτραντ, με τον 23χρονο αμυντικό να διπλασιάζει τους μισθούς του και να παραμένει για ακόμη 5 χρόνια στους «μπλε». Πίστη από τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο στον Άγγλο άσο, ο οποίος σταδιακά θα μπαίνει στην ενδεκάδα των Λονδρέζων.

Ο Μπέρτραντ έχει βελτιωθεί σημαντικά τον τελευταίο χρόνο και ο Ιταλός τεχνικός θεωρεί πως σύντομα θα είναι έτοιμος να αποτελεί βασικό στέλεχος της αρχικής ενδεκάδας της Τσέλσι.

Ο 23χρονος άσος υπέγραψε νέο 5ετές συμβόλαιο, με βάση το οποίο θα αμείβεται με 35.000 λίρες την εβδομάδα, ποσό το οποίο είναι διπλάσιο από αυτό το οποίο έβαζε στους τραπεζικούς του λογαριασμούς μέχρι σήμερα ο Μπέρτραντ.


Ο άσος της Τσέλσι αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τη Μεγάλη Βρετανία, ενώ βρίσκεται και στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας, για το ματς της Παρασκευής κόντρα στη Μολδαβία.

ΙΤΑΛΙΑ

 «Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι» 

4/9/2012

«Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι»
Νίκες κόντρα σε όλους του αντιπάλους της Λάτσιο θέλει ο ποδοσφαιριστής του συλλόγου, Μίροζλαβ Κλόζε.

Μάλιστα, ο Γερμανός επιθετικός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στους ομίλους του Europa League, στις δηλώσεις του τόνισε πως ο προπονητής της ομάδας, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, με τις οδηγίες του βοηθάει πολύ τόσο τον ίδιο όσο και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, προκειμένου να φεύγουν νικητές από το γήπεδο.

«Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και να πιέζουμε πολύ τον αντίπαλο και οι συμβουλές του Πέτκοβιτς στο κομμάτι αυτό είναι πολύτιμες και βοηθάνε πολύ όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας», ήταν τα λόγια του Κλόζε.

Ο πρώην επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου εξέφρασε την άποψη πως είναι ευχαριστημένος τόσο από την προσωπική του απόδοση, όσο και από τη γενικότερη εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα της Ρώμης στο γήπεδο: «Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο κάτω από τις οδηγίες ενός εξαιρετικού προπονητή, οπότε είναι φυσιολογικό να διασκεδάζουμε όταν αγωνιζόμαστε. Τουλάχιστον αυτό συμβαίνει με μένα».

Στόχος του Εμάνουελσον η ενδεκάδα 

5/9/2012

Στόχος του Εμάνουελσον η ενδεκάδα
Την πρόθεσή του να δουλέψει σκληρά και να κερδίσει μια θέση στη βασική ενδεκάδα της Μίλαν εξέφρασε ο Ούρμπι Εμάνουελσον. Ο Ολλανδός, που βρίσκεται στην πατρίδα του προετοιμαζόμενος για τα παιχνίδια της εθνικής του, μίλησε στο «NU Sport.nl» και παραδέχτηκε πως η χρονιά είναι δύσκολη για τη Μίλαν, μετά τις πολλές αποχωρήσεις.

Το μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού κατέδειξε τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια από τις σημαντικότερες ομάδες της Ιταλίας, της Μίλαν. Η διοίκηση των «ροσονέρι» αναγκάστηκε να παραχωρήσει βασικά στελέχη της ομάδας, όπως ο Ιμπραΐμοβιτς και ο Τιάγκο Σίλβα, που σε συνδυασμό με τη μαζική αποχώρηση κάποιων από τους ποδοσφαιριστές που έγραψαν την πιο πρόσφατη ιστορία του συλλόγου, αποδυνάμωσαν την ομάδα του Μιλάνου.

Το γεγονός αυτό δεν το έκρυψε ο Ούρμπι Εμάνουελσον, που μίλησε στο ολλανδικό «NU Sport.nl» και παραδέχτηκε πως η χρονιά που ξεκίνησε είναι δύσκολη για τους «ροσονέρι». «Ήταν μια δύσκολη περίοδος με όλες αυτές τις αποχωρήσεις σπουδαίων παικτών. Ευτυχώς καταφέραμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη. Αυτό είναι μόνο η αρχή, βέβαια, αφού η χρονιά αναμένεται δύσκολη. Η ομάδα είναι αναγκασμένη να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες», είπε ο Εμάνουελσον.

Αναφερόμενος στις προσωπικές φιλοδοξίες, δεν έκρυψε πως θέλει να παίζει περισσότερο. «Πέρσι είχα αρκετές συμμετοχές. Έκανα καλή προετοιμασία και πιστεύω πως μπορώ να παίζω περισσότερο. Ασφαλώς με την απόδοσή μου θα πείσω τον προπονητή να με εμπιστεύεται πιο πολύ. Στο προηγούμενο ματς δεν αγωνίστηκα ούτε λεπτό, αλλά είμαι έτοιμος να μπω και να προσφέρω όποτε μου ζητηθεί. Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στη βασική ενδεκάδα», τόνισε ο Ολλανδός. 

«Κασάνο και Μιλίτο δεν μπορούν να συνυπάρξουν» 

5/9/2012

«Κασάνο και Μιλίτο δεν μπορούν να συνυπάρξουν»
Επικριτικός απέναντι στις επιλογές της Ίντερ εμφανίστηκε ο Σάντρο Ματσόλα. Ο παλαίμαχος άσος των «νερατζούρι» μίλησε σε αθλητικό ραδιόφωνο του Μιλάνου και τόνισε πως δεν είναι δυνατή η συνύπαρξη του Μιλίτο με τον Κασάνο, κάτι που θα δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα.

Υπήρξε μια από τις μεγαλύτερες μορφές της ιστορίας της Ίντερ, με την οποία κέρδισε τίτλους, αλλά και το σεβασμό των φιλάθλων όλης της χώρας. Μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, έγινε ένας από τους πιο περιζήτητους σχολιαστές. Η εμπειρία και οι γνώσεις του στα θέματα της πρώην ομάδας του, του δίνουν το δικαίωμα να μιλήσει χωρίς ενδοιασμούς και να ασκήσει έντονη κριτική, χωρίς να προκαλέσει αντιδράσεις. Ο λόγος για τον Σάντρο Ματσόλα, που ανέλυσε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Μιλάνου την τελευταία εμφάνιση της Ίντερ.

«Η Ίντερ υπέφερε στο ματς με τη Ρόμα, που μπήκε πιο δυνατά στο ματς. Σε όλο το παιχνίδι φάνηκε πως η ομάδα του Ζέμαν ήταν πιο επικίνδυνη από τη δικιά μας. Θα μπορούσαμε να υποστούμε συντριβή. Χάσαμε δίκαια, το 3-1 ήρθε φυσιολογικά για τη Ρόμα», είπε αναφερόμενος στην εικόνα του ματς ο Ματσόλα.

Στη συνέχεια της ανάλυσής του, όμως, αναφέρθηκε σε γενικότερα ζητήματα της Ίντερ, αφήνοντας στην άκρη την ήττα από τη Ρόμα. «Ο Στραματσόνι κάνει καλή δουλειά, απλά χρειάζεται υπομονή και θα έρθουν τα αποτελέσματα. Όμως δεν μπορώ να μην σχολιάσω την απουσία του Κασάνο από την ενδεκάδα. Το να είναι ο Αντόνιο αναπληρωματικός, είναι προσβολή. Αν και καταλαβαίνω το λόγο. Ο Κασάνο και ο Μιλίτο δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Για ποιο λόγο δεν αποκτήθηκε κάποιος συμβατός με τον Αργεντινό; Νομίζω πως η διοίκηση πρέπει να απολογηθεί για κάποιες επιλογές», σχολίασε με έντονα επικριτική διάθεση ο Ματσόλα. 

Βαρύ φορ ήθελαν, βαρύ φορ ήρθε 

5/9/2012

Βαρύ φορ ήθελαν, βαρύ φορ ήρθε
Βαρύτερος από το κανονικό βρέθηκε ο Νίκλας Μπέντνερ από το προπονητικό τιμ της Γιουβέντους. Αυτό σημαίνει πως ο Δανός επιθετικός είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για να χάσει τα περιττά κιλά, ενώ η πρώτη του εμφάνιση με την ασπρόμαυρη φανέλα ενδέχεται να καθυστερήσει.

Σε όλη τη διάρκεια των μεταγραφών η Γιουβέντους προσπαθούσε να αποκτήσει έναν σέντερ φορ που θα έκανε τη διαφορά. Τα ονόματα που ακούστηκαν εντονότερα, του Τζέκο και του Γιορέντε, έδιναν μια εικόνα για το στυλ του παίκτη που έψαχνε ο Αντόνιο Κόντε. Αυτός θα ήταν το «βαρύ» σέντερ φορ, που θα «γέμιζε» την περιοχή.

Ο Νίκλας Μπέντνερ, που αποκτήθηκε τελικά την τελευταία μέρα των μεταγραφών, έδειχνε να πληροί τις προϋποθέσεις που είχε θέσει ο προπονητής της «Μεγάλης Κυρίας». Αν και, όπως αναφέρει η «Gazzetta dello sport», μάλλον τις… ξεπερνάει.

Αιτία το σωματικό βάρος του Δανού, που σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, είναι πολύ μεγαλύτερο από το ιδανικό. Αυτό αναγκάζει τους ανθρώπους της «Γιούβε» να ετοιμάσουν στον Μπέντνερ ειδικό διατροφικό και προπονητικό πρόγραμμα απώλειας βάρους, ώστε να βρεθεί σύντομα στην ιδανική κατάσταση. Σύμμαχος του Μπέντνερ είναι η διακοπή του πρωταθλήματος, που του δίνει μερικές μέρες περιθώριο για να χάσει τα περιττά κιλά.

Πάντως, η πρώτη εμφάνισή του με την ασπρόμαυρη φανέλα αναμένεται να καθυστερήσει, αφού εκτός από τα περιττά κιλά του, ο Μπέντνερ έχει να «αντιμετωπίσει» και την εξαιρετική φόρμα των συμπαικτών του, Βούτσινιτς και Τζοβίνκο, που με τις εμφανίσεις τους δείχνουν πως δύσκολα θα βγουν από την ενδεκάδα του Κόντε. 

Υπέγραψε ο Ντελ Πιέρο 

5/9/2012

Υπέγραψε ο Ντελ Πιέρο
Η απόφαση που όλοι περίμεναν ανακοινώθηκε πριν λίγη ώρα. Αφορά στον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, που υπέγραψε στη Σύδνεϋ και θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας. Ο «Πιντουρίκιο» θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στις 14.30 για να εξηγήσει τους λόγους της απόφασής του.

Μετά από 19 χρόνια συνεχούς παρουσίας με τη φανέλα της Γιουβέντους, ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την αγαπημένη του ομάδα, αφού η διοίκηση των «μπιανκονέρι» δεν του έκανε πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του, που έληξε το καλοκαίρι.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Ντελ Πιέρο θα αποτελέσει παρελθόν από τη «Γιούβε», τα σενάρια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του διαδέχονταν το ένα το άλλο. Η Σιόν, η Σαουθάμπτον, ο Ολυμπιακός, ομάδες από τις ΗΠΑ, ακόμα και η Λίβερπουλ, τις τελευταίες ώρες, προσπάθησαν να αποσπάσουν το πολυπόθητο «ναι» του Ιταλού σούπερ σταρ. Τελικά αυτή που «κέρδισε» είναι η ομάδα του Σύδνεϋ.

Από την Ιταλία έφτασε η είδηση πως ήδη ο Ντελ Πιέρο έχει στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του στη Σύδνεϋ. Αυτό έχει διάρκεια δύο ετών και θα αποφέρει στον ποδοσφαιριστή 1,6 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Στις 14.30 ο Ντελ Πιέρο θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου και θα εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν να απορρίψει τις προτάσεις από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ και να αποδεχτεί να μετακομίσει στην Αυστραλία, όπου θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην - μικρή - ιστορία του πρωταθλήματος της χώρας. 

Λιτή η ανακοίνωση της Γιουβέντους για Άλεξ 

5/9/2012

Λιτή η ανακοίνωση της Γιουβέντους για Άλεξ
Λιτή ήταν η ανάρτηση της Γιουβέντους στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Twitter, με την οποία η «Μεγάλη Κυρία» υποδέχτηκε την είδηση της απόφασης του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο να υπογράψει στη Σύδνεϋ. Να σημειωθεί πως η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ακόμα δεν έχει κάποια ανακοίνωση.

Η μεγάλη μέρα του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο έφτασε. Ο «Πιντουρίκιο» αποφάσισε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και ανακοίνωσε σε όλους την απόφαση αυτή. Θα είναι η Αυστραλία και η ομάδα του Σύδνεϋ. Ο Άλεξ αυτή την ώρα παραθέτει συνέντευξη τύπου, όπου εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο να επιλέξει την μακρινή ήπειρο για να συνεχίσει τη μεγάλη του σταδιοδρομία.

Την ίδια ώρα πολλοί περίμεναν την επίσημη ανακοίνωση της μεγάλης του αγάπης, της Γιουβέντους. Το επίσημο σάιτ της ομάδας ακόμα δεν έχει κάποια ανακοίνωση. Μόνο στο Twitter εμφανίστηκε μια λιτή ανάρτηση: «Ευχόμαστε καλή τύχη στον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο για την περιπέτειά του στη Σύδνεϋ», αναφέρεται.

Ακόμα είναι νωρίς, καθώς ο Ντελ Πιέρο ακόμα μιλάει στους δημοσιογράφους, αλλά αν αυτή είναι η μοναδική δήλωση των ανθρώπων της «Γιούβε», μάλλον πολύ αποστασιοποιημένη εμφανίζεται, απέναντι σε έναν παίκτη που τίμησε τη φανέλα της και ακόμα δηλώνει οπαδός της.

Ραβανέλι: «Απόφαση λάιφσταϊλ του Ντελ Πιέρο» 

5/9/2012

Ραβανέλι: «Απόφαση λάιφσταϊλ του Ντελ Πιέρο»
Την άποψή του για την μετακίνηση του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο στην Σίδνεϊ εξέφρασε ο Φαμπρίτσιο Ραβανέλι. Ο παλαίμαχος Ιταλός επιθετικός στάθηκε στους λόγους που (πιστεύει πως) οδήγησαν τον «Πιντουρίκιο» σε αυτή την απόφαση, σχολιάζοντας πως οι αιτίες της μετακίνησης δεν ήταν μόνο ποδοσφαιρικές.

«Νομίζω πως ήταν μια ποδοσφαιρική απόφαση αλλά και μία απόφαση λάιφσταϊλ εξίσου» ήταν το σχόλιο του και συνέχισε λέγοντας πως «ήθελε να βιώσει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής και η Αυστραλία μπορεί να του το προσφέρει αυτό».

Στη συνέχεια στάθηκε στο θέμα της γλώσσας αλλά και στους λόγους που (κατά τη γνώμη του ίδιου) ο Ντελ Πιέρο δεν μπορούσε να μείνει στο ιταλικό πρωτάθλημα.

«Η γλώσσα είναι πάντα το μεγαλύτερο πρόβλημα αλλά ο Άλεξ μιλάει καλά αγγλικά. Δεν βλέπω να υπάρχουν προβλήματα» τόνισε και πρόσθεσε:

«Δεν μπορούσε να μείνει στην Ιταλία, ήταν αδύνατον. Όφειλε να συνεχίσει σε ομάδα εκτός του Κάλτσιο, μόνο και μόνο από σεβασμό προς του φιλάθλους της Γιουβέντους».

«Δώσε πίσω τα λεφτά για τα εισιτήρια, Μπερμπάτοφ» 

5/9/2012

«Δώσε πίσω τα λεφτά για τα εισιτήρια, Μπερμπάτοφ»
Έξαλλοι με τη συμπεριφορά του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είναι στη Φιορεντίνα, καθώς ο Βούλγαρος φορ άφησε στα κρύα του λουτρού την ιταλική ομάδα και προτίμησε να υπογράψει στη Φούλαμ. Οι «βιόλα» ζητούν να τους αποζημιώσει για το αεροπορικό εισιτήριο που του έκλεισαν για να ταξιδέψει στη Φλωρεντία.

«Χαίρομαι που δεν ήρθε τελικά. Ποτέ δεν έχω δει κάτι τέτοιο. Θέλουμε να μας επιστρέψει τα λεφτά για το αεροπορικό εισιτήριο. Θα το ζητήσουμε από τον μάνατζέρ του», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Φιορεντίνα, Ντανιέλε Πράντε.

«Θα λείψει σε όλους ο Ντελ Πιέρο» 

6/9/2012

«Θα λείψει σε όλους ο Ντελ Πιέρο»
Τις δικές του εξηγήσεις για τους λόγους που ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο διάλεξε τη Σύδνεϋ για να συνεχίσει την καριέρα του, έδωσε ο Αλέσιο Τακινάρντι. Ο πρώην συμπαίκτης του Άλεξ αποκάλυψε πως οι δυο τους μιλούσαν συχνά, αλλά πως αιφνιδιάστηκε από την απόφαση του Ντελ Πιέρο.

Μετά από μήνες αναμονής και αφού μελέτησε όλες τις προτάσεις που έφτασαν στα χέρια του, ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην Αυστραλία, για λογαριασμό της Σύδνεϋ. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε έκπληξη στον παλιό συμπαίκτη του, Αλέσιο Τακινάρντι, ο οποίος μιλώντας στο «Sky Sport 24» ομολόγησε πως δεν περίμενε να δει τον φίλο του να αγωνίζεται μακριά από την Ευρώπη.

«Μιλούσαμε συχνά με τον Άλεξ, αλλά το μόνο που γνώριζα ήταν για μια πρόταση ισπανικής ομάδας, που όμως δεν προχώρησε. Οι προτάσεις που είχε από την Ιταλία απορρίφτηκαν αμέσως, αφού ο Άλεξ δεν ήθελε να παίξει αντίπαλος της Γιουβέντους. Το είχε δηλώσει και το έκανε, δεν μπορούσε να φορέσει άλλη φανέλα από την ασπρόμαυρη», σημείωσε ο Τακινάρντι.

Ο παλαίμαχος άσος της «Γιούβε», που έχει κατακτήσει Τσάμπιονς Λιγκ, Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, αλλά και 5 πρωταθλήματα με τους «μπιανκονέρι», περίμενε, όπως είπε, να δει τον Ντελ Πιέρο σε μια ομάδα της Ευρώπης. «Με αιφνιδίασε η απόφαση. Περίμενα να πάει σε ομάδα που αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πιθανώς να ήλπιζε σε καλύτερες προτάσεις από την Ευρώπη. Για την Ιταλία το είχε ξεκαθαρίσει. Αλλά έτσι είναι ο Άλεξ. Έχει πάθος και είναι ρομαντικός, για αυτό επέλεξε να πάει εκεί όπου τον έκαναν να αισθάνεται σημαντικός. Αν και για να είμαι ειλικρινής, το ποδόσφαιρο μακριά από την Ευρώπη χάνει σε γοητεία και δυναμική», τόνισε ο φίλος του Ντελ Πιέρο.

Κλείνοντας, ο Τακινάρντι έστειλε τις ευχές του στον Άλεξ. «Εύχομαι τα καλύτερα στον Άλεξ. Θα μας λείψει, όχι μόνο στη Γιουβέντους, αλλά σε όλους τους φίλους του καλού ποδοσφαίρου.» 

«Να παραδειγματιστεί από τη Νάπολι η Γιουβέντους» 

6/9/2012

«Να παραδειγματιστεί από τη Νάπολι η Γιουβέντους»
Την προειδοποίησή του να μην ασχοληθεί υπερβολικά με την Ευρώπη και μείνει πίσω στο πρωτάθλημα, έστειλε ο Λουτσιάνο Μότζι στη Γιουβέντους. Ο πρώην παράγοντας των «μπιανκονέρι» μίλησε στην ιστοσελίδα «Calciomercato.it» και ανέφερε πως η «Γιούβε» δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα που έπεσε πέρσι η Νάπολι, χάνοντας στο τέλος έδαφος στη διεκδίκηση του τίτλου.

Ο Λουτσιάνο Μότζι ήταν για χρόνια ο ισχυρός άντρας του ιταλικού ποδοσφαίρου. Ικανότατος παράγοντας, διορατικός σε ό,τι είχε να κάνει με τις μεταγραφές, άφησε το στίγμα του σε όσες ομάδες πρόσφερε τις υπηρεσίες του. Τα χρόνια που δούλεψε για λογαριασμό της Γιουβέντους θα μείνουν αξέχαστα, αφού οι «μπιανκονέρι» κέρδισαν, όχι μόνο τίτλους, αλλά και το θαυμασμό των φιλάθλων.

Μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου Calciopolis, ο Μότζι, που θεωρήθηκε ο «εγκέφαλος» της σπείρας που καθόριζε αποτελέσματα, μεταγραφές και ευνοϊκές διαιτησίες, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την «ενεργό δράση», αφού τιμωρήθηκε με ισόβιο αποκλεισμό. Αυτό, όμως, δεν του απαγόρευσε να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στο χώρο και να εκφράζει τη γνώμη του για όσα βλέπει.

Ο Μότζι μιλώντας στην ιστοσελίδα «Calciomercato.it» προειδοποίησε τη Γιουβέντους για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε. «Δεν θα πρέπει να ασχοληθεί υπερβολικά με το Τσάμπιονς Λιγκ γιατί θα της κοστίσει στο πρωτάθλημα. Ας πάρει για παράδειγμα τη Νάπολι, που πέρσι προσπάθησε και στις δύο διοργανώσεις και τελικά έμεινε πίσω στο πρωτάθλημα, αν και θα μπορούσε να κυνηγήσει τον τίτλο. Η Γιουβέντους δεν είναι ακόμα έτοιμη για την Ευρώπη, είναι πίσω από τις άλλες ομάδες», τόνισε ο Μότζι.

Αυτό σημαίνει πως η «Γιούβε» δεν ενισχύθηκε στις μεταγραφές; Η άποψη του Μότζι έχει ιδιαίτερη αξία. «Η Γιουβέντους βγαίνει κερδισμένη από τις μεταγραφές, αφού κάλυψε τα κενά της και τώρα δεν ξέρεις ποιος είναι βασικός και ποιος αναπληρωματικός παίκτης. Αλλά, επαναλαμβάνω, για το Τσάμπιονς χρειάζονται άλλα, που η Γιουβέντους δεν έχει», απάντησε ο Μότζι.
 ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ευτυχής ξανά ο παρ’ ολίγον αυτόχειρας ρέφερι 

5/9/2012

Ευτυχής ξανά ο παρ’ ολίγον αυτόχειρας ρέφερι
Ήταν 19 Νοεμβρίου του 2011, όταν η είδηση πως ο διαιτητής Μπάμπακ Ράφατι επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του κόβοντας τις φλέβες του λίγες ώρες πριν διευθύνει τον αγώνα Κολωνία-Μάιντς για την Bundesliga. Για καλή του τύχη οι βοηθοί του τον βρήκαν εγκαίρως και απέφυγε το μοιραίο. Σήμερα, ούτε καν δέκα μήνες μετά την απόπειρα αυτοκτονίας του, ο 42χρονος ιρανικής καταγωγής ρέφερι δηλώνει πως μετά και τη θεραπεία που ακολούθησε έχει ξεπεράσει την κατάθλιψη και είναι ευτυχισμένος.

«Είναι ένα νέο βήμα για μένα. Νιώθω και πάλι καλά, είμαι ευτυχισμένος με τη νέα μου ζωή», δήλωσε ο Ράφατι, που το προσεχές Σάββατο θα παντρευτεί τη σύντροφό του με πολιτικό γάμο.

Πάντως ξεκαθάρισε πως δεν θα επιστρέψει στο χώρο του ποδοσφαίρου. «Το ποδόσφαιρο ήταν το πάθος μου, αλλά πλέον μπορώ να ζήσω και χωρίς αυτό. Δεν θα ξανασφυρίξω ποτέ. Παρακολουθώ όμως τους αγώνες από την τηλεόραση», τόνισε ο πρώην διαιτητής, που από το 2005 είχε 84 παιχνίδια της Bundesliga στο ενεργητικό του.
 ΓΑΛΛΙΑ

Νέα μεταγραφή για Λοριάν 

4/9/2012

Νέα μεταγραφή για Λοριάν
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπένζαμιν Κορνιε δείχνει πως είναι η Λοριάν.

Ο 25χρονος μέσος, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική σεζόν αγωνιζόταν με την Ντιζόν, το τελευταίο χρονικά διάστημα είχε επαφές με τους ανθρώπους των «βακαλάων» με τους οποίους φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα.

Μάλιστα, ο Γάλλος χαφ το πρωί της Τρίτης (4/9) έδωσε το «παρών» στο προπονητικό κέντρο της Λοριάν, προκειμένου να περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, ενώ αργότερα θα βρεθεί στα γραφεία της ομάδας, ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. 

Στη Βαλενσιέν ο Λε Ταλέκ 

4/9/2012

Στη Βαλενσιέν ο Λε Ταλέκ
Την απόκτηση του Αντονί Λε Ταλέκ ανακοίνωσε η Βαλενσιέν.

Ο 27χρονος επιθετικός, ο οποίος έχει ξεκινήσει πολύ καλά στη φετινή Ligue 2 με την Οσέρ –πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα σε έξι συμμετοχές- αφού πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με τους «βαλενσιενουά».

«Λιονέ» και επίσημα ο Εμβουεμπά 

4/9/2012

«Λιονέ» και επίσημα ο Εμβουεμπά
Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Άρνολντ Εμβουεμπά στη Λιόν, με την ανακοίνωση της απόκτησης του από τους «λιονέ». Ο 27χρονος Γάλλος πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια έβαλε υπογραφή στο νέο του τετραετές συμβόλαιο.

Την περσινή σεζόν, ο πρώην αμυντικός της Λοριάν ήταν βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας του, έχοντας 34 συμμετοχές και 4 τέρματα στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Η Λιόν απέκτησε τον Εμβουεμπά έναντι του ποσού των 3 εκατ. ευρώ, ενώ το αντίθετο… δρομολόγιο ακολούθησε ο Ενζό Ρελ, που αποκτήθηκε από τη Λοριάν με 1 εκατ. ευρώ.

Περιζήτητος ο Γκουφράν 

5/9/2012

Περιζήτητος ο Γκουφράν
Με τη φανέλα της Μπορντό θα αγωνίζεται –τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο- ο Γιοάν Γκουφράν, παρά την έντονη φημολογία που τον ήθελε να αποχωρεί το καλοκαίρι.

Όμως, το συμβόλαιο του 26χρονου επιθετικού με τους Γιρονδίνους λήγει το 2013 και σύμφωνα με την «Equipe» είναι πολύ πιθανό να αλλάξει φανέλα τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Γκουφράν αποτελεί βασικό μέλος της Μπορντό, όπου την περσινή σεζόν σημείωσε 14 τέρματα σε 37 παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις. Ανάλογο ξεκίνημα έχει κάνει και φέτος ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος μετρά ήδη τρία γκολ, σε 5 παιχνίδια με τους Γιρονδίνους.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες της «Equipe», ο 26χρονος φορ έχει μπει στο «στόχαστρο» των Φούλαμ, Άστον Βίλα και Έβερτον.

Όλο «όχι» είναι ο Νενέ 

5/9/2012

Όλο «όχι» είναι ο Νενέ
Μπορεί το όνομά να σημαίνει –εις διπλούν στα ελληνικά- κατάφαση, ωστόσο ο Νενέ αυτό το καλοκαίρι απαντούσε μόνο «όχι»!

Ο Βραζιλιάνος μέσος, ο οποίος δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν, αρνήθηκε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου να αποχωρήσει από τους πρωτευουσιάνους, απορρίπτοντας σύμφωνα με την «Equipe» προτάσεις από Λοκομοτίβ Μόσχας και Μπεσίκτας.

«Μένει στην Παρί ο Νενέ» 

5/9/2012

«Μένει στην Παρί ο Νενέ»
Αρκετά πιθανή θεωρεί η “Le Parisien” την παραμονή του Νενέ στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα οι διοικούντες την γαλλική ομάδα έχουν αρχίσει να ξανασκέφτονται την πώληση του Βραζιλιάνου άσου καθώς εκτιμούν ότι η παρουσία του στην 11άδα είναι σημαντική.

Τι τους έχει ωθήσει να το ξανασκέφτονται;

Ο Νενέ, στην περσινή σεζόν είχε πετύχει 21 γκολ όσα και ο Ζιρού ο οποίος έχει αποχωρήσει. Οι Παριζιάνοι πιστεύουν ότι εάν αποχωρήσει και ο Βραζιλιάνος ίσως να προκαλέσει αρκετά προβλήματα στην επίθεση της ομάδας.

Μεγάλο ρόλο παίζει και το γεγονός ότι ο Νενέ δεν δείχνει πρόθυμος να φύγει από την Παρί για να παίξει στην Τουρκία με τη φανέλα μια εκ των Γαλατασαραϊ και Φενέρμπαχτσέ.

Οι δύο τουρκικές ομάδες, την ίδια στιγμή, μάχονται το ποια θα καταθέσει καλύτερη πρόταση στην γαλλική ομάδα, η οποία θα είναι αρκετά για να μπορέσει να αρχίσει τις διαπραγματεύσεις με τον παίκτη.

Τιμωρήθηκε οπαδός της Παρί για ναζιστική χειρονομία 

5/9/2012

Τιμωρήθηκε οπαδός της Παρί για ναζιστική χειρονομία
Ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δύο χρόνια και πρόστιμο επιβλήθηκε σε έναν οπαδό της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος επέδειξε αντισημιτική συμπεριφορά.

Στις 28 Ιανουαρίου του 2012, ο συγκεκριμένος οπαδός απηύθυνε ναζιστικό χαιρετισμό σε οπαδούς της Μπρεστ. Η διοίκηση της Παρί και η γαλλική λίγκα συνεργάστηκαν με τις αρμόδιες αρχές και επέβαλαν τη συγκεκριμένη τιμωρία στον οπαδό.

«Άλλο μονάδες, άλλο σύνολο» 

6/9/2012

«Άλλο μονάδες, άλλο σύνολο»
Τις δικές του σκέψεις για τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε εκθέτει σε συνέντευξή του στη «Gazzetta dello sport» ο Κάρλο Αντσελότι. Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν τονίζει, μεν, πως η χρονιά για την ομάδα του αναμένεται δύσκολη, προσθέτει, όμως, πως δουλεύει σκληρά με τους παίκτες του για να πετύχουν τους στόχους τους.

Μπορεί να θεωρείται η πλουσιότερη ομάδα της Ευρώπης αυτή τη στιγμή. Μπορεί να ξόδεψε τεράστια ποσά για να αποκτήσει μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Μπορεί όλοι να θεωρούν πως το πρωτάθλημα το έχει στο «τσεπάκι» της. Η Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο δεν ξεκίνησε καλά τη χρονιά και οι πρώτες «μουρμούρες» έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους.

Ο προπονητής της Παρί, Κάρλο Αντσελότι, είναι αυτός που έχει κληθεί να οδηγήσει τους Παριζιάνους στις επιτυχίες. Αν και ακόμα είναι νωρίς, ο Αντσελότι ανέλυσε τις σκέψεις του για την νέα χρονιά, σε συνέντευξή του στην «Gazzetta dello sport».
«Ξοδέψαμε πολλά για μεταγραφές και για αυτό όλοι μας θεωρούν φαβορί για το πρωτάθλημα. Αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Χρειάζεται σκληρή δουλειά και χρόνος για να φτιάξεις καλή ομάδα. Οι μονάδες υπάρχουν, αλλά το σύνολο δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Πρέπει πρώτα από όλα να δουλέψουμε στην ψυχολογία και μετά στην τακτική, όπου είμαστε ακόμα πίσω. Αλλά είμαι αποφασισμένος να εργαστώ σκληρά, για αυτό είμαι εδώ, εξάλλου», τόνισε ο Αντσελότι.

Μιλώντας για το Τσάμπιονς Λιγκ και για όσους θεωρούν πως η ομάδα του συμπεριλαμβάνεται στα φαβορί, ο Αντσελότι φρόντισε να ρίξει τους τόνους. «Η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ είναι τα φαβορί. Αν και οι Καταλανοί δεν είναι ισχυροί όπως άλλες χρονιές. Εμείς θα προσπαθήσουμε να περάσουμε τον όμιλο και μετά βλέπουμε», είπε ο «Καρλέτο», που εμφανώς δεν θέλει να αγχώσει τους ποδοσφαιριστές του.

ΒΕΛΓΙΟ


Ανανέωσε με Περμπέτ η Μονς 

5/9/2012

Ανανέωσε με Περμπέτ η Μονς
Τη φανέλα της Μονς για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα φοράει ο Ζερεμί Περμπέτ.

Ο 27χρονος κεντρικός επιθετικός το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε επαφές με τους ιθύνοντες του συλλόγου, προκειμένου να ανανεώσει τη συνεργασία του μαζί τους κάτι που τελικά έγινε το απόγευμα της Τρίτης (4/9).

Ωστόσο, η ανανέωση της συνεργασία του Γάλλου στράικερ με την ομάδα του Βελγίου μόνο απλή δεν ήταν, καθώς γι’ αυτόν το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχε κινηθεί η Πάρμα, η πρόταση της οποίας δεν άφησε ικανοποιημένη τους ανθρώπους της Μονς, οι οποίοι απάντησαν αρνητικά.
ALEX WEB RADIO/TV






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου