ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Δεξιά Μασάντο, αριστερά Αμπντούν

Δεξιά Μασάντο, αριστερά Αμπντούν

Ο Ζαρντίμ σκέφτεται το να καθιερώσει τον Αμπντούν στην θέση του αριστερού χαφ-εξτρέμ και να μεταφέρει τον Μασάντο στην δεξιά πλευρά.
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ακόμη δοκιμάζει πράγματα στον Ολυμπιακό, τόσο στις προπονήσεις, όσο και στους αγώνες της ομάδας. Και όσον αφορά στην ενδεκάδα του σκέφτεται να κάνει μία αλλαγή όσον αφορά στις θέσεις των ακραίων μεσοεπιθετικών.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, όπως όλα δείχνουν, θα επιμείνει στο να τοποθετεί τον συμπατριώτη του ποδοσφαιριστή στις πτέρυγες, απλά, από το πόστο του αριστερού χαφ-εξτρέμ σκέφτεται να τον μεταφέρει στην δεξιά πλευρά.

Και συζητώντας με τον παίκτη ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο Πάουλο Μασάντο του είπε πως αν είναι να τον χρησιμοποιήσει στα άκρα, καλύτερα θα ήταν να αγωνιστεί στα δεξιά, όχι μόνο γιατί νιώθει καλύτερα να παίζει από εκείνη την πλευρά (ως δεξιοπόδαρος), αλλά και επειδή όποτε οι προπονητές του στο παρελθόν τον χρησιμοποιούσαν στα πλάγια, στα δεξιά έπαιζε και όχι στα αριστερά.

Στον άξονα, βέβαια, είναι η θέση του, αλλά αν είναι να βοηθήσει την ομάδα από τις πτέρυγες θεωρεί πως μπορεί να το πράξει καλύτερα από τα δεξιά και όχι από τα αριστερά.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, λοιπόν, ετοιμάζεται να κάνει αυτή την μικρή αλλαγή στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, τοποθετώντας τον Πάουλο Μασάντο στο πόστο του δεξιού ακραίου μεσοεπιθετικού, όπερ και σημαίνει πως ο Τζαμέλ Αμπντούν θα πάει τον ρόλο του αριστερού χαφ-εξτρέμ.

Ο Αλγερινός, μάλιστα, δεν έχει πρόβλημα, καθώς στην καριέρα του ανέκαθεν έπαιζε με άνεση και στις δύο πλευρές. Και ίσα-ίσα που όταν παίζει από την πτέρυγα που έχει κόντρα-πόδι, δηλαδή στα αριστερά, (είναι δεξιοπόδαρος) παίζει καλύτερα και γίνεται περισσότερο απειλητικός στην αντίπαλη εστία, καθώς αρέσκεται να διεμβολίζει την αντίπαλη άμυνα, να μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή και να επιχειρεί είτε το σουτ για γκολ, είτε την ασίστ στους συμπαίκτες του.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου