ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Σλούκας: "Κάνουμε βήματα μπροστά"

Σλούκας: "Κάνουμε βήματα μπροστά"

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στην δεύτερη συνεχόμενη φιλική νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών και σε δηλώσεις του τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι κάνουν βήματα προόδου, έχοντας σκοπό να παρουσιαστούν έτοιμοι στους επίσημους αγώνες.
Δεύτερη σερί φιλική νίκη με σκορ 90-67 πέτυχε ο Ολυμπιακός το πρωί της Παρασκευής (7/9) στο Καρπενήσι κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών. Ο πρώτος σκόρερ (13π.) των Πειραιωτών, Κώστας Σλούκας, σε δηλώσεις του τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι κάνουν βήματα προόδου, έχοντας σκοπό να παρουσιαστούν έτοιμοι στους επίσημους αγώνες, ενώ παράλληλα ευχήθηκε καλή συνέχεια στους Πατρινούς.
"Τελείωσε η προετοιμασία μας στο Καρπενήσι με δύο φιλικά. Κάνουμε βήματα μπροστά, αλλά έχουμε την ίδια φιλοσοφία με πέρσι. Σίγουρα θα μπουν νέα πράγματα στο παιχνίδι από τον κόουτς, αλλά το καλό είναι πως δεν αρχίζουμε από την αρχή. Είμαστε δεμένοι εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου μιας και παρέμειναν τα περισσότερα παιδιά από πέρσι.

Για εμάς έχει σημασία να φανούμε έτοιμοι και να είμαστε σε τοπ επίπεδο όταν αρχίσουν οι επίσημοι αγώνες. Εύχομαι στον Απόλλωνα να πετύχει τους στόχους του, πρόκειται για ομάδα με πολύ κόσμο και αξίζει να βρίσκεται στην Α1", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο γκαρντ του Ολυμπιακού.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου