ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

  4/9/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ  
*Το κειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολες οι ειδησεις για την SUPER LEAGU

Καταγγέλλουν οπαδούς του ΠΑΟΚ για αντισημιτισμό 

4/9/2012

Καταγγέλλουν οπαδούς του ΠΑΟΚ για αντισημιτισμό
Αντισημιτική επίθεση από γερμανόφωνους οπαδούς που φορούσαν φανέλες του ΠΑΟΚ καταγγέλλει πως δέχτηκε ένας Αυστριακός ραβίνος την Πέμπτη, λίγες ώρες πριν τη ρεβάνς με τη Ραπίντ στη Βιέννη.

Όπως αναφέρει, οι οπαδοί φώναζαν «Έξω οι Εβραίοι», ενώ απηύθυναν λεκτικά και με χειρονομίες ναζιστικούς χαιρετισμούς. Ο ραβίνος καταγγέλλει επίσης πως παρότι στο χώρο βρίσκονταν αστυνομικοί, ουδείς… συγκινήθηκε και δεν έκανε κάτι για να σταματήσουν οι αντισημιτικές προσβολές. Σύμφωνα με αυστριακά ΜΜΕ, οι αρχές της Βιέννης ερευνούν την υπόθεση.

Έτσι… για να μάθουν 

4/9/2012


Έτσι… για να μάθουν 
Μόνο ο Ρότζερ Γκερέιρο και ο Εμίλιο Φουρτάδο εκ των πρεσβυτέρων παικτών της ΑΕΚ συμπεριλήφθησαν στην αποστολή για το αποψινό φιλικό με τον Ιωνικό στη Νίκαια (18:00). Ο Βαγγέλης Βλάχος προφανώς έκρινε πως ο Βραζιλιάνος μέσος και ο Πορτογάλος επιθετικός χρειάζονται αυτό το παιχνίδι για να βρουν τα πατήματά τους, καθώς είναι γεγονός πως δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Αντίθετα, στην πρωινή προπόνηση έλαβαν μέρος όσοι δεν θα λάβουν μέρος στο αποψινό φιλικό. Πρόκειται για τους Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, Γιάννη Αραμπατζή, Αντώνη Ρίκκα, Γιάννη Κοντοέ, Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο, Τζόζεφ Αγκιρίμπα, Χρήστο Αρκούδα και Γιώργο Κουτρουμπή.

Απόντες θα είναι επίσης οι τραυματίες Λαγός (έκανε φυσιοθεραπεία στο Ιατρικό Κέντρο) και Γιάγκο (ασκήσεις στο γυμναστήριο), όπως και οι διεθνείς Μπουγαΐδης, Κατίδης (ενσωματώθηκαν στην Εθνική Ελπίδων), Παπαδημητρίου, Γροντής και Φούντας (πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις πριν ενσωματωθούν στην Εθνική Νέων).

Η αποστολή για το φιλικό με τον Ιωνικό, που περιλαμβάνει αρκετούς παίκτες από την ομάδα Νέων, είναι η εξής: Μοσχονάς, Μακρυωνίτης, Φέτσης, Νικολόπουλος, Τσίτας, Τσούπρος, Β. Βλάχος, Νικολιάς, Κέζος, Κοτσαρίδης, Αργυρίου, Σακκόπουλος, Μάλτσι, Δημγκιόκας, Σταματής, Κουρέλλας, Φουρτάδο, Ντούμπερετ, Παυλής, Γκερέιρο.

«Ούτε μ… δεν λένε!» 

4/9/2012

«Ούτε μ… δεν λένε!»
Περισσότερο «αλήτες»-με την καλή έννοια-θέλει ο Βαγγέλης Βλάχος να δει τους νεαρούς παίκτες της ΑΕΚ. Ο προπονητής της «Ένωσης» δεν έχει παράπονο από την προσπάθειά τους, αλλά θέλει να δει να βγάζουν περισσότερο τσαμπουκά στον αγωνιστικό χώρο.

«Πιστεύω ότι πρέπει να βελτιώσουμε την επιθετική μας ανάπτυξη, το δημιουργικό μας κομμάτι και την πρωτοβουλία. Αυτό είναι το πρώτο. Το δεύτερο είναι να γίνουμε πιο... αλήτες! Είναι δυνατό να μην ακούγεται η λέξη μαλ... στις προπονήσεις; Να φάει κάποιος μία κλωτσιά και να γυρίσει να πει στον συμπαίκτη του ‘Τι κάνεις ρε μαλ...;’. Τα παιδιά που έχουμε είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες, αλλά χρειαζόμαστε περισσότερο τσαμπουκά. Τόσος σεβασμός δεν κάνει καλό», τόνισε στη Live Sport.

«Από την προσπάθεια των παιδιών και ειδικά των νεαρών δεν μπορώ να έχω παράπονο. Και στο παιχνίδι της πρεμιέρας και στην Ξάνθη προσπάθησαν. Τακτικά και ειδικά στην αμυντική τους λειτουργία ήταν πολύ καλοί», πρόσθεσε και συνέχισε: «Καθημερινά στις προπονήσεις κάνουν κατάθεση ψυχής. Ωστόσο αυτό δεν έχει βγει σε απόλυτο βαθμό στο γήπεδο. Πρέπει να τους βλέπατε τι απόδοση είχαν την Τρίτη και την Τετάρτη στα Σπάτα. Όμως στο ματς με την Ξάνθη δεν αποδώσαμε στο μάξιμουμ».

Ο Βαγγέλης Βλάχος θέλει να μην ξαναδεί «γεμίσματα» από την άμυνα προς την επίθεση. «Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε από πίσω. Να καταργήσουμε τις βαθιές μπαλιές που ακυρώνουν τη μεσαία μας γραμμή και υποχρέωσαν στο πρώτο ματς τον Παυλή και στο δεύτερο τον Κατσικοκέρη να τρέχουν και να μη φτάνουν. Το έχω πει στον Κωνσταντόπουλο πως πρέπει να παίζει με τους αμυντικούς του, να δίνει τη μπάλα στα μπακ. Έχω πει στους αμυντικούς να ζητάνε τη μπάλα. Πιστεύω ότι σίγουρα όταν αποκτήσουν εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο θα βελτιωθούμε. Με δεδομένο ότι έχουμε μία ομάδα από άγουρα παιδιά, ο τρόπος που εφαρμόζεται η τακτική που ακολουθούμε είναι υποδειγματικός. Παίζουμε με πέντε επιθετικογενείς παίκτες, απλά δεν έχουμε για παράδειγμα τα εξτρέμ που θα κάνουν τη διαφορά... Όμως δεν το βάζουμε κάτω. Θα τα καταφέρουμε στο τέλος να με θυμηθείς».

«Ο ΠΑΟ τρομοκρατεί τους διαιτητές» 

4/9/2012

«Ο ΠΑΟ τρομοκρατεί τους διαιτητές»
Έξαλλος με την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να τρομοκρατεί τους διαιτητές και να τους απειλούν έτσι ώστε να μην εφαρμόζουν τους κανονισμούς δηλώνει ο Σάββας Θεοδωρίδης στο «Φως των Σπορ». Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακός τόνισε πως με αυτή την τακτική που χρησιμοποιεί το «τριφύλλι», δημιουργεί κίνδυνο για να μην τελειώσει το πρωτάθλημα ενώ τόνισε πως με αυτό που κάνουν, προσπαθούν να δικαιολογήσουν την αγωνιστική ανεπάρκεια της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης στο «Φως των Σπορ»:

«Δεν έχω ξαναδεί 60 χρόνια στο ποδόσφαιρο, τέτοια προσπάθεια τρομοκράτησης των διαιτητών. Τους διασύρουν μέσω των ΜΜΕ, τους απειλούν, θαρρείς για να μην εφαρμόζουν τους κανονισμούς. Είναι τρομερό αυτό που γίνεται. Δικαιολογούν την αγωνιστική ανεπάρκειά της ομάδας τους στον κόσμο τους, αντί να βάλουν χρήματα και να πάρουν παίκτες. Αλίμονο αν οι παράγοντες όλων των ομάδων έβγαιναν και έριχναν λάσπη. Δημιουργούν κίνδυνο να μην τελειώσει το πρωτάθλημα. Αν έχουν στοιχεία να πάνε στον εισαγγελέα και όχι να στήνουν δήθεν δίκες. Αυτό που κάνουν είναι ντροπή».

Μικροενοχλήσεις στην Παιανία… 

4/9/2012

Μικροενοχλήσεις στην Παιανία… 
Οι Τοτσέ, Φορναρόλι και Τριανταφυλλόπουλος αισθάνθηκαν μυϊκές ενοχλήσεις στην προπόνηση της Τρίτης που έκανε η ομάδα του Παναθηναϊκού στην Παιανία, αποχωρώντας από το κανονικό πρόγραμμα.

Αμφότεροι, βέβαια, υπολογίζονται από τον Φερέιρα για το ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή την επόμενη εβδομάδα, όπως άλλωστε και οι Μπουμσόνγκ-Κουίνσι, που σιγά-σιγά ανεβάζουν ρυθμούς.

Αναλυτικότερα, την Τρίτη το πρωί στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας «5-2» και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκαν οι Σο και Μπουμσόνγκ, ενώ ο Ταμπάκης υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Ο Τριανταφυλλόπουλος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό τετρακέφαλο και δεν προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους. Επίσης, στην προπόνηση δεν πήρε μέρος ούτε ο Τοτσέ λόγω ενοχλήσεων στο δεξιό οπίσθιο μηριαίο και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία αύριο το πρωί. Προς το τέλος της προπόνησης, ο Φορναρόλι αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί δικέφαλο και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους. 

Ο Βοτανικός αργεί, η Λεωφόρος όχι… 

4/9/2012

Ο Βοτανικός αργεί, η Λεωφόρος όχι…
Το προεδρικό διάταγμα που υπογράφηκε αναφορικά με την Διπλή Ανάπλαση, ένα πράγμα σημαίνει.

Πως το γήπεδο στο Βοτανικό που ονειρεύονται πολλοί, θα καθυστερήσει κι άλλο μετά από αυτή την εξέλιξη.

Ο λόγος είναι απλός.

Το προεδρικό διάταγμα που ψηφίστηκε θα κατατεθεί στο ΣτΕ για να πάρει έγκριση. Για να την πάρει όμως, θα πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να συμφωνήσουν για το περιεχόμενο του. Αυτό όμως αποκλείεται, διότι αυτό που ψηφίστηκε, προβλέπει κατεδάφιση της Λεωφόρου πριν την παράδοση του γηπέδου στο Βοτανικό.

Κάτι, που έχει κάνει τον Ερασιτέχνη να «βράζει». Με τους ανθρώπους του συλλόγου να λένε ήδη πως θα το καταγγείλουν ως αντισυνταγματικό, βασιζόμενοι στο νόμο Μπιρμπίλη. Λογικό, διότι το μόνο που έχει ο Παναθηναϊκός σε αυτή την συμφωνία, είναι το γήπεδο «Απόστολος Νικολαιδης». Κι αν αυτό κατεδαφιστεί, τότε, οι «πράσινοι» κινδυνεύουν να πάθουν αυτό που έπαθε η ΑΕΚ και να μείνουν εντελώς χωρίς δικιά τους «στέγη».

Οπότε, όσο και να ονειρεύονται κάποιοι ένα νέο γήπεδο, κάθε φορά προκύπτει κι ένα νέο εμπόδιο το οποίο καθυστερεί όλο και περισσότερο το έργο. Για αυτό και ο Γιάννης Αλαφούζος με τους συνεργάτες του κάνουν τις σκέψεις για την επιστροφή στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, μέχρι να γίνει το γήπεδο στο Βοτανικό, εάν ποτέ ολοκληρωθεί αυτό. Πάντως, ένας σύμμαχος στο προτζεκτ της Διπλής ανάπλασης είναι ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ο οποίος προσπαθεί να βρει τρόπο να χρηματοδοτησεί ο Δήμος το γήπεδο του Βοτανικού, μια και οι καιροί είναι δύσκολοι για ιδιώτες αφού το κόστος υπολογίζεται κοντά στα 80 εκ. €. 

Σπανός: «Έχει δυνατότητες ο Δώνης» 

4/9/2012

Σπανός: «Έχει δυνατότητες ο Δώνης»
Την άποψη ότι ο Ατρόμητος έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας εξέφρασε ο Γιώργος Σπανός μετά τη νίκη της ομάδας του, κόντρα στον ΠΑΟΚ (1-0).

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Γιώργο Δώνη, τον πρώην τεχνικό της ομάδας του Περιστερίου, χαρακτηρίζοντας τον άνθρωπο με ποιότητα, ενώ συμπλήρωσε πως χρειάζεται πίστωση χρόνου για να δημιουργήσει μία καλή ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Για τον Ατρόμητο:
«Αυτό που μας ευχαριστεί είναι ότι έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά. Έχουμε κάνει το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα. Χθες νικήσαμε έναν αντίπαλο που είναι γνωστή η δυναμική του. Έχουμε δείξει καλή εικόνα, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Η εικόνα είναι πάρα πολύ καλή. Έχουμε μία συμπαγή ομάδα, που δύσκολα ο αντίπαλος μπορεί να της κάνει ευκαιρίες και μπροστά σκοράρουμε».

Για τη χθεσινή συνάντηση με τον Γιώργο Δώνη:
«Χθες, ο καθένας κοιτούσε την ομάδα του. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις μαζί του. Είχαμε πολύ καλή συνεργασία και έχει βάλει τις βάσεις για την πορεία που έχει ο Ατρόμητος τα τελευταία χρόνια. Έχει ποιότητα σαν άνθρωπος και αυτό του το ανταπέδωσε ο κόσμος. Έδειξε σωστή νοοτροπία και αυτό είναι κάτι που δεν το βλέπουμε συχνά στα ελληνικά γήπεδα. Οι φίλαθλοι μας με το χειροκρότημα αναγνώρισαν».

Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ:
«Πάντα πρέπει να πρωταγωνιστεί ο ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Αυτήν τη στιγμή το ρόστερ του δεν έχει την πολυτέλεια να καλύπτει παίκτες όπως αυτοί που έλειπαν χθες. Έχει έναν νέο προπονητή που προσπαθεί να περάσει τη δική του φιλοσοφία. Χρειάζεται πίστωση χρόνου. Το μόνο που χρειάζεται είναι στήριξη και υπομονή. Εχει ικανότητες ο Δώνης και πιστεύω ότι μέσα στο χρόνο θα φτιάξει μία καλή ομάδα.

Δεν ξέρω αν στον ΠΑΟΚ που είναι διαφορετικές οι απαιτήσεις, υπάρχει δυνατότητα για πίστωση χρόνου. Ομάδες μέσα σε δύο μήνες δε γίνονται. Τα νέα παιδιά που μπήκαν στην ενδεκάδα, δεν έχουν εμπειρίες και παραστάσεις. Θέλουν χρόνο συμμετοχής. Αυτήν τη στιγμή, το ρόστερ που έχει ο Ατρόμητος, ακόμα και αυτοί που βρίσκονταν στον πάγκο, είναι καλύτερο από αυτό του ΠΑΟΚ, στο χθεσινό παιχνίδι. Ας είμαστε ρεαλιστές. Όταν εξυγιανθείς οικονομικά, μπορείς να βάλεις τις βάσεις για ομάδα υψηλών προδιαγραφών. Επειδή μιλάω και με τον Βρύζα, η ομάδα είναι σε μία βάση εξυγίανσης. Να βάλει σε μία τάξη τα οικονομικά της".

Για την εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη στα διοικητικά του ΠΑΟΚ:
«Είναι ευχής έργον. Ειδικά σε αυτές τις περιόδους που διανύουμε. Ο καθένας από μας κρίνεται μέσα στο χρόνο. Είναι πολύ νωρίς να πούμε το οτιδήποτε. Οι πράξεις και τα έργα του κ. Σαββίδη, θα τον κρίνουν. Ο άνθρωπος από τη πρώτη στιγμή, με την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου, έδειξε ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά την επένδυση του και όταν μπουν και τα οικονομικά του ΠΑΟΚ σε σωστό δρόμο, θα μπορεί να έχει και πάλι πολύ σημαντικό ρόλο».

Στη Θεσσαλονίκη ο Αγκάνθο 

4/9/2012

Στη Θεσσαλονίκη ο Αγκάνθο
Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης ο Νταβίντ Αγκάνθο.

Ο Ισπανός σέντερ φορ έχει έρθει ουσιαστικά σε συμφωνία με τον Άρη και το μόνο που απομένει προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή είναι να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον δεν προκύψει κάτι αρνητικό από αυτές, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Μάκης Κατσαβάκης στηρίζει πολλά στον 31 ετών επιθετικό αφού βλέπει την ομάδα του να παρουσιάζει μεγάλο πρόβλημα στο γκολ και είναι χαρακτηριστικό πως στα δύο πρώτα ματς της Σούπερ Λίγκας ο Άρης δεν έχει καταφέρει να σημειώσει κανένα τέρμα.

«Μας πείσμωσε ο αποκλεισμός» 

4/9/2012

«Μας πείσμωσε ο αποκλεισμός»
Άδικο χαρακτήρισε τον αποκλεισμό του Ατρομήτου από τους ομίλους του Europa League ο Σωκράτης Φυτανίδης, τονίζοντας μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 πως η ήττα από τη Νιούκαστκλ τους πείσμωσε, κάτι που έδειξαν στη χθεσινή νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ (1-0).

Ακόμη, ο αμυντικός της ομάδας του Περιστερίου αναφέρθηκε στη σοβαρή δουλειά που γίνεται στον σύλλογο, ενώ συμπλήρωσε πως μπορούν να επαναλάβουν την περσινή πορεία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ:
«Η θέληση για νίκη σε φέρνει σε θέσεις που μπορεί να μην πατήσεις σε πολλά 90λέπτά. Η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν πολύ σημαντική, γιατί ήρθε κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Αυτό το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό για την ψυχολογία, ήταν νίκη διπλής αξίας και σημασίας».

Για τον αποκλεισμό από τη Νιούκαστλ:
«Αποκλειστήκαμε άδικα από το Europa League. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχαμε την υπεροχή, δεν φοβηθήκαμε και δείξαμε ότι μπορούσαμε τη νίκη. Ίσως αν ήμασταν πιο τυχεροί και παίρναμε τα σφυρίγματα, ίσως να ήμασταν στους ομίλους του Europa League. Τώρα συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, ο αποκλεισμός δεν μας έριξε, αντιθέτως μας ανέβασε τη ψυχολογία. Αυτό φάνηκε και από την εικόνα μας στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και από την παρουσία του κόσμου».

Για τον Ατρόμητο:
«Ο Ατρόμητος είναι μία ομάδα που βρίσκεται σε ένα δρόμο μέσω του οποίου σκοπό έχει να διακριθεί. Τα τελευταία χρόνια γίνεται μια πολύ σοβαρή δουλειά, δουλειά που σπανίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο σύλλογος έχει εγκαταστάσεις, μια πολύ σοβαρή διοίκηση και οι σχέσεις μεταξύ των παικτών είναι ίδιες και στις χαρές και στις λύπες».

Για τις διαφορές από την περσινή σεζόν:
«Υπάρχουν διαφορές από την περσινή σεζόν. Πρέπει να παίξουμε ακόμη πολλά παιχνίδια για να αφομοιώσουμε τη φιλοσοφία του νέου προπονητή. Δουλεύουμε στις προπονήσεις και προσπαθούμε να βελτιώσουμε κάποια στοιχεία».

Για τους στόχους του:
«Να δίνω καλύτερο μου εαυτό, τα όνειρα ενός ποδοσφαιριστή δεν τελειώνουν σε καμία ηλικία. Τώρα είμαι πιο ώριμος από ποτέ, μέσα από τη σκληρή δουλειά θέλω να έχω σταθερή παρουσία και να βοηθάω την ομάδα μου».

Επιχείρηση ανασύνταξη 

4/9/2012

Επιχείρηση ανασύνταξη 
Από όταν ανέλαβε τον ΠΑΟΚ ο Γιώργος Δώνης, είχε κάνει γνωστό ότι το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει προπόνηση την επομένη των αγώνων και το ρεπό θα δίνεται μια μέρα μετά.

Αυτό δεν θα συμβεί σήμερα, καθώς οι πολλές απουσίες λόγω υποχρεώσεων των διεθνών, δεν βοηθούν να διεξαχθεί κανονικό πρόγραμμα.

Συν τοις άλλοις τα διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα, ο αποκλεισμός από την Ευρώπη και η ήττα χθες από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα κατήφειας και αντί για αποθεραπεία ήταν προτιμότερο όλοι να αποφορτιστούν και να ηρεμήσουν.

Η διακοπή δίνει σε πολλούς από αυτούς την ευκαιρία να δουν πιο ψύχραιμα την κατάσταση και να επιστρέψουν πιο δυναμικά για να διεκδικήσουν τους εγχώριους στόχους.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου