ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Η παρουσίαση της νέας φανέλας των Πρωταθλητών

Η παρουσίαση της νέας φανέλας των Πρωταθλητών

Τη Δευτέρα (10/9) θα παρουσιαστεί η νέα φανέλα των Πρωταθλητών Ευρώπης για τη νέα σεζόν, στην επίσημη μπουτίκ του Ολυμπιακού. Θα είναι εκεί οι Σπανούλης, Περπέρογλου και Μαυροειδής.
Την Δευτέρα (10/9) το απόγευμα (17:30) στην επίσημη μπουτίκ της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Official Olympiacos BC Store, η οποία βρίσκεται απέναντι (Καραολή - Δημητρίου 8) απ' το γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της νέας φανέλας των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, για την αγωνιστική σεζόν 2012-2013.

Το "παρών" στην εκδήλωση θα δώσει ο αρχηγός των Πειραιωτών, Βασίλης Σπανούλης, αλλά και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα των ερυθρολεύκων, Στράτος Περπέρογλου και Δημήτρης Μαυροειδής.

Όσοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα δώσουν το "παρών" στην εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο "Official Olympiacos BC Store", θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα από τους αθλητές, αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Να είστε εκεί!

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012 (17:30) θα πραγματοποιηθεί στο Official Olympiacos BC Store η παρουσίαση της νέας επίσημης εμφάνισης για την σεζόν 2012-2013.

Η παρουσίαση της εμφάνισης θα γίνει από τον αρχηγό της ομάδας μας Βασίλη Σπανούλη, τον Δημήτρη Μαυροειδή και το Στράτο Περπέρογλου. Οι φίλοι του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους αθλητές μας και να πάρουν αυτόγραφα".

Το Official Olympiacos BC Store:



www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου