ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Πρώτη προπόνηση για τον Ντιακιτέ

Πρώτη προπόνηση για τον Ντιακιτέ

Την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό πραγματοποίησε ο Ντρίσα Ντιακιτέ το πρωί της Τρίτης (3/9) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν κόντρα στον Λεβαδειακό, κανονικό πρόγραμμα για τους υπόλοιπους.
Μετά το ρεπό της Δευτέρας (3/9), οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που δεν είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες, γυμνάστηκαν κανονικά το πρωί της Τρίτης (4/9) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Αυτή ήταν και η πρώτη προπόνηση του τελευταίου χρονικά μεταγραφικού αποκτήματος των ερυθρολεύκων, Ντρίσα Ντιακιτέ, με τους νέους του συμπαίκτες. Ο Αφρικανός μέσος ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, στο γήπεδο και στο γυμναστήριο.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο ματς με τον Λεβαδειακό (2/9) ακολούθησαν πρόγραμμα στο γυμναστήριο κάνοντας αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά στο γήπεδο υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου και δούλεψαν στην φυσική κατάσταση αλλά και σε ασκήσεις που αφορούσαν την τεχνική, την ανάπτυξη του παιχνιδιού και τελειώματα φάσεων.

Το πρόγραμμα στη συνέχεια είχε εσωτερικό διπλό σε χώρο μικρότερο από το μισό γήπεδο και στόχος ήταν το γρήγορο παιχνίδι με τη μια πάσα. Το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισε ο Πάμπλο Κοντρέρας.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Με πρωινή προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επανήλθαν στις υποχρεώσεις τους την Τρίτη. Όσοι δεν έχουν κληθεί στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους, γυμνάστηκαν στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, στις 8:30.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν για μεγάλο διάστημα, ή για όλο τον αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό την Κυριακή, ακολούθησαν και πρόγραμμα στο γυμναστήριο, κάνοντας αποθεραπεία.

Οι υπόλοιποι βρέθηκαν κανονικά στο γήπεδο και δούλεψαν υπό τις οδηγίες του Λεονάρντο Ζαρντίμ και των συνεργατών του. Έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τεχνικής, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε ανάπτυξη του παιχνιδιού και τελειώματα των φάσεων.

Στη συνέχεια, οι «ερυθρόλευκοι» που δεν ήταν στο γυμναστήριο έπαιξαν και δίτερμα, χωρισμένοι σε "κόκκινους" και "μπλε", με νικητές τους πρώτους, στη σειρά των δίλεπτων παιχνιδιών. Το "διπλό" διεξήχθη σε χώρο μικρότερο του μισού γηπέδου και στόχος ήταν το γρήγορο παιχνίδι και τα γρήγορα σουτ.

Την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Ολυμπιακού έκανε και το τελευταίο χρονικά απόκτημα του συλλόγου μας, ο Ντρίσα Ντιακιτέ. Ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, στο γήπεδο και στο γυμναστήριο, ενώ είχε την ευκαιρία να "συστηθεί" και με τους νέους συμπαίκτες του, οι οποίοι ήταν παρόντες στο Ρέντη.

Το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης συνέχισε ο Πάμπλο Κοντρέρας, προκειμένου να επανέλθει το συντομότερο δυνατόν στην ενεργό δράση. Κάτι που υπολογίζεται να γίνει τις προσεχείς ημέρες.

Η επόμενη προπόνηση των νταμπλούχων Ελλάδας είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης, στις 8:30".


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου