ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Λέει το «ναι» ο Φουστέρ

Λέει το «ναι» ο Φουστέρ 

7/9/2012ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Λέει το «ναι» ο Φουστέρ 
Θετικός στο ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό παρουσιάζεται ο Νταβίντ Φουστέρ. Πολλοί ήταν εκείνοι που πίστευαν ότι ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα έφευγε από τους Πειραιώτες το καλοκαίρι μετά την αποχώρηση του Ερνέστο Βαλβέρδε από τον πάγκο της ομάδας.

Ωστόσο, ο 30χρονος παίκτης τονίζει ότι για εκείνον αυτό που μετράει περισσότερο από όλα είναι ο Ολυμπιακός και θέλει να είναι σωστός επαγγελματίας. Μάλιστα, εξέφρασε τον σεβασμό του στο πρόσωπο του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Μέσα στη μεταγραφική περίοδο ο Φουστέρ είχε βρεθεί στο «στόχαστρο» της Φενερμπαχτσέ, όμως αποφάσισε να συνεχίσει να φοράει τα ερυθρόλευκα και η διοίκηση απάντησε αρνητικά στις πιέσεις των Τούρκων.

Ο σύλλογος από την Κωνσταντινούπολη φέρεται να κατέθεσε προσφορά κοντά στο 1,5 με 2 εκατ. ευρώ, θέλοντας να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Ισπανός μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, η διοίκηση - με απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη - απάντησε αρνητικά στην προσφορά της τουρκικής ομάδας.

Άμεσα ενημερώθηκε ο 30χρονος παίκτης ότι σύντομα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας τους. Από την πλευρά του, ο Φουστέρ παρουσιάζεται αναμένεται να απαντήσει θετικά και να βάλει την υπογραφή στο συμβόλαιο που ήδη του έχει καταθέσει η διοίκηση.

Αλλαγές στο τμήμα σκάουτινγκ

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί ότι επίκεινται αλλαγές στο σκάουτινγκ του Ολυμπιακού. Οι αλλαγές αυτές αφορούν από πρόσωπα μέχρι τα θέματα λειτουργίας του τμήματος. Οι Πειραιώτες παρουσιάζονται προβληματισμένοι από τα θέματα που προέκυψαν στην τελευταία μεταγραφική περίοδο και έχουν ως στόχο την καλύτερη δομή για να υπάρξει και η καλύτερη λειτουργία.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα αφορούσε την ετοιμότητα του συλλόγου και το γεγονός ότι δεν υπήρξαν εναλλακτικές λύσεις όταν χρειάστηκαν, παρότι έχουν γίνει πολλά ταξίδι το τελευταίο διάστημα και έχουν περάσει από το… μικροσκόπιο των αρμόδιων πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές. Το συγκεκριμένο θέμα αναμένεται να συζητήσουν ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, με τη διοίκηση και τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.



www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου