ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακοινώθηκε ο Ντιακιτέ

Ανακοινώθηκε ο Ντιακιτέ

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την μεταγραφή του 27χρονου αμυντικού μέσου από το Μάλι, Ντρισά Ντιακιτέ. Ο Αφρικανός χαφ υπέγραψε διετές (1+1) συμβόλαιο συνεργασίας.
Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο 27χρονος (18/2/1985) αμυντικός μέσος, Ντρισά Ντιακιτέ (1.76 ύψος), ο οποίος είναι διεθνής με την εθνική ομάδα από το Μάλι (17 συμμετοχές). Ο παίκτης επέλεξε την φανέλα με τον αριθμό "22".

Ο Αφρικανός ανασταλτικός χαφ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και ως δεξιός μπακ αν χρειαστεί, είχε μείνει ελεύθερος από τη Νις. Ο Ντρισά Ντιακιτέ πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός (βλέπε φωτογραφία), στην Καστέλα του Πειραιά, ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθρόλευκους, το οποίο θα είναι διετές (1+1).

Όσον αφορά για το αγωνιστικό στυλ του ποδοσφαιριστή, ο 27χρονος χαφ ξεχωρίζει κυρίως για την ταχύτητα του, καθώς είναι ένας γρήγορος μέσος, με γερά πνευμόνια.

Πρόκειται για έναν "καθαρόαιμο" κόφτη, για ένα κλασικό "6άρι" στον άξονα, ο οποίος δίνει βαρύτητα κυρίως στα αμυντικά του καθήκοντα. Στη Νις αγωνιζόταν την τελευταία εξαετία (2006-2012, 159 συμμετοχές).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ντρίσα Ντιακιτέ για τα επόμενα 1+1 χρόνια".



www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου